TFF Başkanı Doğan yaşamını yitirdi

Genel & Güncel Konular

TFF Başkanı Doğan yaşamını yitirdi

İletigönderen Ram » Cmt Tem 05, 2008 19:39

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum'da geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi yetkilileri, Hasan Doğan'ın 19.00 sıralarında hastaneye ölü olarak geldiğini açıkladılar.

Hasan Doğan kimdir?

Futbol Federasyonu'nun 14-15 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen genel kurulda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilen Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra 1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı.

1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı.

Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor. Futbol Federasyonu Başkan adayı Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer aldı.
[img]http://www.hizliresim.com/2008/7/5/3435.png[/img]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Cmt Tem 05, 2008 20:14

Allah rahmet eylesin...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen maydonos » Cmt Tem 05, 2008 22:45

himm ramsey....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Tem 05, 2008 23:33

Allah rahmet eylesin.

Hükümete yukarıdan bir yerden bir mesaj olarak algılayabilir miyiz acaba bu vefatı?Bildiğiniz gibi rahmetliyi hükümet neredeyse zorla federasyon başkanı seçtirmişti.O başkanlık koltuğu çok uzun süre değil,sadece 4-5 ay kısmet oldu rahmetliye.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen tuba » Cmt Tem 05, 2008 23:46

Adam vefat etmiş...tabii ki de Allah rahmet eylesin...

Ama insanın içini de çok yakıyor olan bitenler...bu vatan için canını bir an bile düşünmeden feda eden şehitlerimizin haberleri gazetelerin bilmem kaçıncı sayfalarında iki satır yazıyla verilirken, 4-5 ay başkanlık yapan bir şahıs için saatlerdir neredeyse tüm kanallar özel yayın yapıyor. Hey ben bu düzenin....
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Tem 05, 2008 23:55

Tuba.Bak sana Portekizli diktatör Salazar'ın meşhur iktidar formülünü söyleyeyim;3 F formülü olarak bilinen bu formülde Fado-müziği,fiesta-eğlenceyi,futbol-bildiğimiz futbolu simgelemektedir.
Türkiye'yi bir düşün bakalım.Televizyon kanallarında ki soytarılıkları,çekirdek gibi tüketilen sözde sanatçıları,müzisyenleri.Ve tabi bir de spor deyince her ne hikmetse her yerde futbolun anlaşılmasını.
Bu nedenle ve içinde bulunulan ortamın da bu kadar gerginleşmesinden dolayı birilerinin de talimatıyla malum medya şimdi rahmetlinin ölümüne atlamış görünüyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen tuba » Pzr Tem 06, 2008 0:08

Çetin abi, çok acı ama maalesef Türkiye gerçeği bu...üç gün önce geldim Türkiye'ye...hala şoktayım...bunca olan bitene rağmen insanların çoğu olanlardan habersiz, ilgisiz....bilenler de olanları sanki holivud filmi izler gibi izliyor, sonrasında 3F'ye devam...ama sorsak, 3F hakkında bilmedikleri yok...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen erkan73 » Pzr Tem 06, 2008 0:12

Esi turbanli oldugu icn goreve gelmisti,fazla uzun surmedi yinede Allah rahmet eylesin
Ey Türk İstikbalinin Evladı !

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
erkan73
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen maydonos » Pzr Tem 06, 2008 1:46

hasan dogan eceli ile oldu.tanrinin taktiridir. birde son gunlerde sorgulamalarda ne gibi yontemler kullaniliyorsa eceli gelmeden oldurulmek istenen insanlar dolayisi ile bu olum karsisinda coook duygusuzum.insanlar suclu dahi olsa bu muamele yapilmamali.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Tem 06, 2008 8:51

Allah rahmet eylesin.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shadow39 » Pzr Tem 06, 2008 9:05

Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x