The Zeitgeist Movement: Orientation Presentation

Yabancı Dilde Belgeseller

The Zeitgeist Movement: Orientation Presentation

İletigönderen kgursu » Cum Mar 13, 2009 17:55

The Zeitgeist Movement: Orientation Presentation - Zeitgeist Hareketi: Yön Belirleme Sunumu

Peter Joseph'tan önceki iki filmine ayrıntılı kılavuz

Amaçlarını insanlığın yeni bir olasılığı için benzersiz dünya çapında bir uyanışı tetiklemek olarak açıklayan hareket kaynağını Peter Joseph'ın iki Zeitgeist filmi ile Jacque Fresco'nun Venüs Projesi'nden alıyor.

Google'dan tek parça video izle

:arrow: Google'dan indir (MP4 - 325 MB)

Torrent ile indir
Yardım: :?: Torrent dosyaları ile paylaşımlı dosya indirmek

Görüntü: DVD (PAL)
Dosya Boyutu: 3.79 GB
Süre: 1 saat 51 dakika
Çözünürlük: 480x320

:arrow: İndirmek için buraya tıklayınız

Konuya ilişkin PDF: http://www.thezeitgeistmovement.com/The ... vement.pdf

Zeitgeist siteleri:
http://www.zeitgeistmovie.com/
http://www.thezeitgeistmovement.com/
http://www.thevenusproject.com/
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen guncelmeydan » Pzr Haz 14, 2009 2:03

Çok teşekkürler de alt yazısını nerden indircez :?:
Kullanıcı küçük betizi
guncelmeydan
Üye
Üye

İletiler: 13

İletigönderen DevUyandi » Pzr Haz 14, 2009 5:03

Turkce alt yazilisi da var:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8774&hl=en

Dedikleri pek, hos pek guzel ama bu yeni sisteme gecis (transition) donemi nasil olacak? Kanli mi kansiz mi?
Kac yil , kac asir surecek onumuzdeki finansal cokusu takip edecek olan sosyal kaos ve savaslarin son bulup bu yeni sisteme gecis sureci?
Biraz saflik olmayacak mi buna inanmak? Su an bu kokusmus sistemin kontrolunu elinde bulunduran ayni elit ayni sekilde teknolojiyi de elinde tutan kesim olacak ve tum tarih boyunca dunyayi kana boyamis bu parazitlerin aniden kalpleri insanlik icin atmaya baslayacak oyle mi? Sistemin kontrol mekanizmalari nasil isleyecek ona hic deginmemis Josef bey.
Simdi tum gucu ve teknolojiyi elinde tutan bu guruh artik ayni sistemle somuremez hale geldigi icin dunya'ya "teslim edin siz tum kaynaklarinizi bize , biz onu fevkalade guzel merkezi sistemle kontrol edip dagitimini yapalim" diyorlar . Bilmem ki guvenebiir miyiz? :) Topluma ya fiziksel kisitlamalari ya da sadece isteksizlikleri nedeniyle hic bir katki yapamayacak olan kesimi sistem icinde ne kadar misafir eder acaba? Bu noktada "nufus kontrolu/azaltmasi" gundeme gelmez mi acaba?
Yeni Dunya Duzeni-Tek Dunya Devleti'ni guzellikle kabul ettirmenin akillica bir yolu mu acaba diye dusunmeden edemiyor insan.

Iyi seyirler
Kullanıcı küçük betizi
DevUyandi
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen Ram » Pzr Haz 14, 2009 5:24

DevUyandi, verdiğin ilişimden ilk bir dakikasını izledim. Sonuç: Tek Dünyacı Yaymaca

Geri kalanını izlemeye pek gerek yok; BİLBİLİK de daha önce değinmişti bu Zaygast belgesellerine.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen yahac » Pzr Haz 14, 2009 5:38

DevUyandi arkadasimin yorumuna katiliyorum.

Bunlarin onerdigi cozum yeni bir utopyadan ibaret. Neocon'larin modasi gecti ya simdi basimiza neo-commy (neo-communist) hareketi olarak Venus projesi cikti. Bu kadar deneyimden sonra ne hikmetse hala birileri ortaya cikip tum dunyanin yonetimini bize veriniz biz sizi en iyi yasatiriz iddiasinda bulunacak yuzsuzluk ve cesarette bulunabiliyor. Hayret! Ama, Yok yemezler kocum!

Sizin bu onerdiginiz olsa olsa Yeni Dunya Duzeni'nin Soft/light versiyonudur ki o da bizde allerji yapar...

Herseyden once sizin moral dayanaginiz ne ki size guvenelim. Zeitgeist'i izlerseniz anlarsiniz, ama ben yine de ozetleyeyim: ateizm ve relativizm... Sallantida yani...
Gecin bunlari diyorum, baska birsey de demiyorum...

Selamlar!
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletiler: 154

İletigönderen maydonos » Pzr Haz 14, 2009 10:47

Dunyayi Cinlestirecekler. Ayda on dolar kazan karnin doysun mutlu ol.. Obur dunya icin yasa.. Meditasyon falan.. Ucuz kolelik sistemi gelecek...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

zeitgeist

İletigönderen efodi » Pzt Haz 15, 2009 16:35

arkadaşlar sistemi beğenmediniz anladım da bu tek dünya lı yaymacılık yok efendim neocon lar falan bunları anlamadım. öncelikle para sistemini eleştren her sistem anlamaya değer dir. paranın karşısına çıkartılabilen, yani onun alternatifi olan bir sistem yaratmaya çalışmışlar. ayrıca da para sisteminde tek dünya yaymacılık zaten var. globalleşme bu demek değilmi? dünyaynın yönetimine talip ler diyorsunuz. en azından sistemin temeli para sisteminden ve şeriat sistemlerinden daha bilimsel. bildiğim kadarı ile bu adamlar bu projeye çok uzun zaman harcamışlar. bu zamana kadar oluşturulan tüm sistemler para kazanılmasını ve harcanmasını temel aldı. yani arz talep dengesini. ilk defa para nın yanına konulabilecek alternatif bir sistem geliştirildi. kendilerini tebrik ediyorum. şunu unutmayalım insanlık sürekli bir gelişim içersinde. evrim devam ediyor. aklen çok daha gelişiyoruz. toplumları yönetmek için alternatif sistemler geliştirilmesi gayet normal bence. en azından yeni sistemlerin dayandığı temellerin gökten inme sistemlerden daha sağlam olacağını tahmin ediyorum. teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
efodi
Üye
Üye

İletiler: 46

İletigönderen Ram » Prş Haz 18, 2009 5:04

Tek dünyacı yaymaca (propaganda) ya da tek dünya krallığı istemine uygunluklar, daha ilk dakikanın ikinci otuz saniyesinde gözüküyor. Gerisinde kim bilir ne gösteriyor; diğer ikisini izlediğim zamandaki gibi vaktim olursa elbette bunu da izleyebilirim.

Bireyin, burada önerilen sistemi ya da fikirleri tasvip edip etmemesi, var olan düzeni ve getirdiklerini tasvip edip etmediğine bir işaret değildir.

Var olan sistem de tek bir ulus, tek bir inanç ve tek bir jeopolitik sistem için ilerliyor esasen. Bu noktada, Erol BİLBİLİK'in -ki kendisi uzmandır, yıllarını vermiştir- belgesel hakkında söylediklerini birleştirirsek; Dev Uyandı arkadaşımızın "Kanlı mı olacak, kansız mı?" sorusu oldukça yerindedir. Bu soruyu şu şekilde de geliştirebiliriz: Akıl dışı bulduğumuz halde zorla mı inandırılacağız, akla uygun bulup gönüllü olarak mı inandırılacağız¿?

İşin içinde "Karanlıklar Prensi" varsa, müsaade edin de tabii hakkımızı kullanıp yanlış gördüklerimizi anlatmaya çalışalım.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Re: zeitgeist

İletigönderen yahac » Prş Haz 18, 2009 5:44

efodi yazdı:arkadaşlar sistemi beğenmediniz anladım da bu tek dünya lı yaymacılık yok efendim neocon lar falan bunları anlamadım. öncelikle para sistemini eleştren her sistem anlamaya değer dir. paranın karşısına çıkartılabilen, yani onun alternatifi olan bir sistem yaratmaya çalışmışlar. ayrıca da para sisteminde tek dünya yaymacılık zaten var. globalleşme bu demek değilmi? dünyaynın yönetimine talip ler diyorsunuz. en azından sistemin temeli para sisteminden ve şeriat sistemlerinden daha bilimsel. bildiğim kadarı ile bu adamlar bu projeye çok uzun zaman harcamışlar. bu zamana kadar oluşturulan tüm sistemler para kazanılmasını ve harcanmasını temel aldı. yani arz talep dengesini. ilk defa para nın yanına konulabilecek alternatif bir sistem geliştirildi. kendilerini tebrik ediyorum. şunu unutmayalım insanlık sürekli bir gelişim içersinde. evrim devam ediyor. aklen çok daha gelişiyoruz. toplumları yönetmek için alternatif sistemler geliştirilmesi gayet normal bence. en azından yeni sistemlerin dayandığı temellerin gökten inme sistemlerden daha sağlam olacağını tahmin ediyorum. teşekkürler

efodi arkadasim, insan urunu yonetim sistemlerinden az cekmedik ya, bir tanesine daha ihtiyacimiz vardi... Ustelik kim bu adamlar??? Bunlarin kafa yormasi benim yararima olacagini nereden bilecegim? Referanslari ne? Bir tek akil ise, kusura bakma bizim nice seytanliklarla bizi kek gibi avlayan akillilara hic ihtiyacimiz yok. Moral degerleri ne? Aile, cocuk, sevgi, sadakat bunlar icin ne ifade ediyor? Biliyor muyuz??

Ha su olur Turkiye'den tanidigimiz bildigimiz bir abimiz cikar aklini kullanip bir sistem onerir, bak ona daha cok guvenim olur. Ama yabanci herifin biri bak ben senin yerine dusunup senin icin en iyi sistemi gelistirdim al buyur seni ben yoneteyim safsatalarina karnimiz tok...

Gokten inen sistemler de seni pek rahatsiz etmis. Seni ve beni yaratan Yuce Varligin indirecegi bilgi herhalde senin veya benim dusunecegimden daha ustun olur, degil mi? Ama tabii ki inanirsan. Inanmiyorsan o zaman bu gibi akillilara cok ihtiyacin olur...

Ayrica paranin alternatifi yok, bosuna kafa yormaya gerek yok...

Tek alternatif karma ekonomi. Bunu da biz yaptik.
Artik kendimizden ornek alip onumuze bakalim...
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletigönderen DevUyandi » Prş Haz 18, 2009 21:23

Ayrica paranin alternatifi yok, bosuna kafa yormaya gerek yok...

Yahac onemli olan para kullanimi degil, toplumlar binlerce yildir hep bir cesit para kullanmislardir belki de daha uzunca bir sure kullanacaktir. Onemli olan bu paranin adi bir kalpazan gibi merkez bankalarinca karsiliksiz olarak basilmasi ki bu bankalar Dunya'nin uc bes ulkesi haric her ulkede tamamen ozel sirketler olup sistemin asil kokusmuslugunun kaynagini olusturmaktadir. Su an tum dunya'nin paralarini basma imtiyazlari uc bes sirket, uc bes aileden olusan bu tefecilere aittir (maalesef bizim Merkez Bankasi da dahil) ve ne altina ne de herhangi bir gercek degere dayanmadan artirilan para hacmiyle bu kuresel finansal elit hem idari hem ticari hem teknolojik butun imtiyazlari ellerinde tutmakta ve kurulacak yeni sistem de yine bunlarin gudumunde olmaya mahkumdur.

"efodi" kisaca bizim guvenmedigimiz onerilen sistemden cok onun arkasindaki gucler. Filmde dikkat ettiysen gereken "bilgisayar database su an ABD'nin elinde hali hazirda bulunmaktadir" diyor yani lider yine ABD. Ve bir de bu yuksek teknoloji ve otomasyona dayanan sistemi goturebilmek icin su anki nufusun % 5'i yeterlidir diye belirtiyor. Sen inaniyor musunki bu beyler nufusun %95'ini ihtiyaclari olmadigi halde besleyecekler? Bunlarin onde giden has elemanlarindan biri Ingiltere Kralicesinin kocasi "prens Phillips bir beyaninda alenen soyle demistir: Dunyada cevre kirliliginin en buyuk nedeni fazla nufusdur. Eger tekrar dunya'ya gelirsem olmcul bir virus olarak gelmeyi isterim" Yani bunlarin acendalarinda ciddi bir nufus azaltmasi gundemdedir.

Ulusal devletlerin korunmasi tek bir merkezi guc yerine kontrolun (egemenliklerin) dagitilmasi ve bir denge unsuru olusturmasi daha iyi olacaktir. Guclerin tek merkezde toplanmasi tarihte hicbir zaman insanlik yararina olmamistir. Ingilizce guzel bir deyis vardir "power corrupts, absolute power corrupts absolutely : Guc yozlasir, Mutlak guc mutlaka yozlasir
Kullanıcı küçük betizi
DevUyandi
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen TRIUMPH » Cum Haz 19, 2009 2:19

Ram yazdı:Tek dünyacı yaymaca (propaganda) ya da tek dünya krallığı istemine uygunluklar, daha ilk dakikanın ikinci otuz saniyesinde gözüküyor. Gerisinde kim bilir ne gösteriyor; diğer ikisini izlediğim zamandaki gibi vaktim olursa elbette bunu da izleyebilirim.

Bireyin, burada önerilen sistemi ya da fikirleri tasvip edip etmemesi, var olan düzeni ve getirdiklerini tasvip edip etmediğine bir işaret değildir.

Var olan sistem de tek bir ulus, tek bir inanç ve tek bir jeopolitik sistem için ilerliyor esasen. Bu noktada, Erol BİLBİLİK'in -ki kendisi uzmandır, yıllarını vermiştir- belgesel hakkında söylediklerini birleştirirsek; Dev Uyandı arkadaşımızın "Kanlı mı olacak, kansız mı?" sorusu oldukça yerindedir. Bu soruyu şu şekilde de geliştirebiliriz: Akıl dışı bulduğumuz halde zorla mı inandırılacağız, akla uygun bulup gönüllü olarak mı inandırılacağız¿?

İşin içinde "Karanlıklar Prensi" varsa, müsaade edin de tabii hakkımızı kullanıp yanlış gördüklerimizi anlatmaya çalışalım.

Erol Bilbilik kimdir? Komünizm ABD projesidir diyen zeki arkadaş mı?
Ayrıca Venüs Projesi laik bir sistem içeriyor.. Dinlere karşı çıkma gibi bir durum yok.. İsteyen yine istediğine inanır şeklinde..
Projenin nesi yanlışmış açıkla da bilelim..

- Herkese eşit ve özgürlük vermek mi yanlışlık?
- Dinlere özgürlük verme mi yanlışlık?
- Sınırların kaldırılması mı yanlışlık?
- Doğayla barışık yaşayıp, teknolojiyi ona göre şekillendirmek mi yanlışlık?

Herkes yanlış biz siz doğrusunuz.. Asil TÜRK(!) Gençleri.. He heyt.. Sizden adam olursa herkesten adam olur.. Bu kafayla doğa katliamına devam..
Kullanıcı küçük betizi
TRIUMPH
Üye
Üye

İletiler: 14

İletigönderen yahac » Cum Haz 19, 2009 5:40

Ayrıca Venüs Projesi laik bir sistem içeriyor.. Dinlere karşı çıkma gibi bir durum yok.. İsteyen yine istediğine inanır şeklinde..

Herkes yanlış biz siz doğrusunuz.. Asil TÜRK(!) Gençleri.. He heyt.. Sizden adam olursa herkesten adam olur.. Bu kafayla doğa katliamına devam..

Yanlislik saf saf bu safsatalara inanip bunun ugrunda mucadeleyi goze almakta.
Insanoglunun doyumsuz bencil nefsinin gercegi her nedense goz ardi ediliyor. Insanlar ayni kafada yaratilmamislardir. Biri zevkler ugruna hayatini tehlikeye atar, digeri hayati boyunca kapi disina cikmaz. Insanlar farklidir ve bircok Insaoglunun gozu doymaz. %99'unun doysa %'1'inin doymaz. Iste bu %1 ne yapar ne eder diger namuslu insanlarin tepesine cikip herkesin hayatini alt ust eder.
Bu yuzden bu cocuksu utopyalari birakin. Zamaninda komunizm masali da bu sekilde saf gencleri pesine takip telef etmisti...

Bir daha olmasin...

Sunu unutmayin Dunya Cennet olmak icin yaratilmadi. Olumlu Dunya, iyi ile kotunun ayristigi bir mekandir. Hepimiz bir noktadan baslar bambaska bir konumdan buradan goceriz. Bir mucadele yeridir. Okul gibidir. Bu okuldan asanlar var, ama ayni zamanda her dersten 10 basanlar da var...
Birilerinin ruhlarini yucelttigi digerlerinin de ruhlarini sattigi bir platformdur... Ama asla yan gelip yatma yeri degildir... Yan gelip yattigini sanan varsa hayatinin isigini sondurdugunden habersizdir...

Bu yuzden artki gercekci olalim. Dogayi koruyalim tabii ki ama bununla ne alakasi var?

Selamlar!
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Cum Haz 19, 2009 5:41

Bilgiçlik taslamana gerek yok, BİLBİLİK'in belgelerle sunduğu savlara karşı bir şeyler üretirsin veyahut alışılagelmiş bir savunma yaparsın olur biter. Ayrıca "ABD tasarısı" demiyor, "Amerikan emperyalizminin tasarısıdır" diyor, ikisi farklıdır. Kaldı ki, bu tür bir savı ileri süren yalnızca BİLBİLİK de değildir.

Zaygast'ta gösterilen komplolora "he" deyip de, "bu da aslında bir komplodur" diyene hemen "tu kaka" demenin özünde yatan gerçek, soylar üstü algının yanında, öğretiler üstü bir algıya sahip olamadığını gösteriyor. Anlamak mümkün, BİLBİLİK derinden vuruyor; sorgulama teşebbüsü dahi başlı başına bir sarsıntı sebebi...

Laik bir sistem içermesi çok da mühim değil. Zira bütün ulusları yıkarak tek bir ulus yaratmışsın, tek jeopolitik sistem oluşturmuşsun; bu saatten sonra tek güdülme olacağı için dinî inancın pek bir önemi kalmıyor. Dolayısıyla tek bir inanç (tekno din ya da belki yeni bir din) zamanla hâkim olur, bu mühim değil. Ayrıca dinleri yerden yere vuran ilk bölümü de ben hazırlamadım.

Komüncan, bak şimdi yazıyorum iyi oku;

Aynı insanoğlundan bahsediyorsak eğer:

Herkese her şey için özgürlük veremezsin, herkese eşitlik sağlayamazsın. Şirin köyü de yaratamazsın. Dünya masal dünyası değildir, biz de Polyanna değiliz. Seçtiğin öğreti de bunları sağlamadı, sağlamaz.

Dünya sınırları kaldıracak, dinlere de özgürlük gelecek, Allah Allah! Bu durumda Birleşik Devletler ve Batı Avrupa, özellikle CIA'nın düzenli olarak çıkardığı azınlık ve din hürriyeti raporlarıyla en özgürlükçü, en eşitlikçi oluyor. Sen kimin şarkısını dillendiriyorsun¿?

Doğa'ya aşağıda değineceğim;

Komüncan coştu! Biz her ne kadar ırkçılık yapmasak da, senin "soylar üstü" muhteşem zekâna ulaşamadık. Tabii Zaygast'a demeç veren CIA yavrusu ve ağa babası Perle'nin, algında hiçbir hareketlenme yaratmaması da hayli düşündürücüdür. Düşündürücü olan bir diğer nokta da, Türk'e karşı bülbül gibi ötmenin sende yarattığı hazzın açıkça görülebilmesidir.

Neyse, doğaya da değinelim. Doğayı korumak için illâki küresel bir devlete, bir sisteme ihtiyaç yoktur. Grinpiıs adlı örgüte üç kuruş verince doğa kurtulmuyor. Herkes kendi ülkesini temizlerse, herkes kendine düşen tedbiri alırsa dünya da kurtulur. Birileri bu tedbirleri almıyor diye, biz de almayacak değiliz. Aynı enerjiyi rüzgârdan üretmek varken, kömürden üretelim demiyoruz. Mesele, izlediğin ve büyük ölçüde Amerikan yapımı olan doğa belgesellerinde geçen öykünün, Zaygastla neden bu kadar paralel olduğunu kavrayamamandır. Vegas'ta israf edilen suyu gösterir, ama bunun faturasının kimlere çıkarıldığını göstermez, en fazla yüzde hesabı verir. Evet, doğa yok olmaya yüz tutmuştur, ancak bizim dediğimiz, bunu dahi sömürdükleridir.

Özetle, birçok sebepten ötürü, ilgili belgesel gözümde şüphelidir.

Sana gelirsek bülbül efendi, ikinci defa bölücü söylemlerde bulunduğun için bu ortamda daha fazla yerin yoktur.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen efodi » Cum Haz 19, 2009 9:08

merhaba arkadaşlar. öncelikle yahaç kardeşim. senin yazdıklarına çok kısa cevap vereyim. bir kere yazdığın yazının ruhunda ukelalık var. buraya yorum yazan bana ve diğer arkadaşlarımıza, safsata lara inanan akılsız adamlar muamelesi yapamazsın. yazdıkların gerçekten bana göre sadece polemik yaratmaya yönelik. kim bu adamlar demişsin. içimizden bir abimiz çıkar yaparsa olur demişin. Mustafa Kemal Atatürk bizim içimizden çıkan bir insan ve bir lider değilmi? devletin yönetim biçimini, ekonominin yol haritasını çizmedimi? ulusalcılık felesefesini yerleştirmeye çalışmadımı? şimdi mustafa kemal eleştirilmiyormu çoğu çevre de? onun kurduğu sistemin cumhurbaşkanı, onun hakkında neler söyledi zamanında haberin varmıdır acaba? yaşın kaç bilmiyorum ama, komünizmin, gençlerimizi peşinden sürükleyip telef ettiğini yazmışın. ben bunun kadar yanlı ve taraflı bir yorum görmedim. komünist ve sosyalistler birbirini kesmedi. o zamanki devlet ve cia destekli sağcılar komünistleri kesti. yani telef olanlar solcular, telef edenler sağcılardı. sana göre bunun suçu komünizm de öylemi? sağcıların yaptıkları mübah. artı Allahın gönderdiği bilginin, insanın yazacağından daha üstün olacağını, bunun bir inanç meselesi olduğunu yazmısın. şu anda şeriatçıların dedikleri de bu değilmi? allahın şeriatından daha üstün bir sistem olamayacağını, insanların allahın şeriatı ile yönetilmesi gerektiğini söylemiyormu bu adamlar? biz buna karşı durmuyormuyuz. neden atatürk diyoruz? neden demokrasi diyoruz, neden ulusalcılık diyoruz? neden islamın dediği ümmetçi olmuyoruz arkadaş? yazmışın ama ne yazdığını da bilmemişin sanırım. sınav yeri demişsin. bize safsatalara inanmayın yazıyorsun, sen safsatanın kralını yapıyorsun. islamın yeryüzündeki en iyi sistem olduğuna inanıyorsan, bu sitede neden yazıyorsun?
Kullanıcı küçük betizi
efodi
Üye
Üye

İletiler: 46

İletigönderen yahac » Cum Haz 19, 2009 11:02

Birkere Ataturk'umuzu ve Venus hareketini bir tuttun ya, pes dogrusu. Tam da birbirine zit seyler. Kendimizden birileri derken bunun Ataturk gibi liderlerimizi kastettim. Dunya sag ve sol hareketleri ile kirilirken bizde karma ekonomiyi, yani orta yolu secen bagimsizlik yanlisi Ataturk gibi pragmatik bir lideri ile Dunya yayilmaci neo-komunizm olan Zaytgayst zihniyetini birbiriyle nasil bagdastirdin? Helhalde yabancinin uydurdugu safsatalara kanip ulkesini yanbancinin boyunduruguna sunmanin Ataturk'culukle hicbir alakasi olmiyacagini herkes acikca gorebiliyordur, senin disinda...

Komunizm bir safsata olarak ciktiginda kendine karsi olan antitezini de uretti, yani fasistligi/sagciligi. Bir hareket devrim diye ortaya ciktiginda karsidevrimini de tetikler. Bir asirilk karsi asiriliik ile dengini bulur. Bu her ikisi de Bati emperyalizmin urunu, su senin sevip de guvendigin yabancilarin uydurdugu sosyal manipulasyon taktikleri. Illuminati ve Mason localarinin oyunlari. Milleti birbirine kirdir, toplumu zayiflat ki bu arada kimse fark etmeden tum onemli mercileri eline gecir, kas goz arasinda toplumu kandine esir et...

Iste bunlara karsi biz Kurtulus savasini verdik. Ataturk hayatta iken bunlara karsi mucadele verdi. Mason localarini bu ulkede Ataturk'ten sonra kapatabilen biri cikti mi?
Yok efendim bazi arkadaslarini idam ettirmis falan filan. O kisilerin ihanetlerini ondan daha iyi bilen oldu mu ki? Ne yazik ki o bagimsizlikci durusu Inonu ve onu takip edenler gostermedi, ulkeyi oldugu gibi yanbanci efendilerin eline teslim ettiler.

Ataturk'u Islam dusmani gibi gosterip bundan nemalanmak isteyen bir takim Sabetayci ve Mason usaklarinin Turk ve Musluman karsiti politikalarina gecit vermemek icin gerekirse heryerde yazacagim.

Beyefendi/hanimefendi sozleriniz yetersiz kalinca biranda bu forumun sahibi kesildiniz. Hem de sadece 14 mesaj yazdiginiz halde sen burada niye yaziyorsun gibi cikislarda bulundunuz. Sizden cok daha yetkili kisiler bunlari demezken siz bu yetkiyi kendinizde nasil goruyorsunuz? Farkli goruslere toleransiniz bu kadarmis demek ki. Hele de sizin gibi ozgurlukcu/Venuscu bir arkadastan hic beklemezdim, dogrusu. Dunya'yi sizin gibilere teslim etmemek gerektigini boylece bize kanitlamis oldunuz. Sag olun var olun ama ne olur bizim basimiza gelmeye talepte bulunmayin... Venus projesini Venus'te kurun. Kimseye zarari olmasin...

Islam Turkiye'nin mayasinda var. Kendi mayandan rahatsiz olup kendini yabanciya teslim etmek Ataturkculuk degildir...

Yonetim sistemlerimizi kendimizden gelen birikimlerimizle kendimiz sekillendirebiliriz. Misal, karma ekonomi...

Masonlara da yazik ama, bizim yerimize hep onlar mi dusunecek... Allah cok sukur bize de akil vermis, ee kullanalim o zaman degil mi?
:?
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Yabancı Dilde Belgeseller

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x