Thomas Linderoth:"Her futbolcu G.Saray'da oynamak ister

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Thomas Linderoth:"Her futbolcu G.Saray'da oynamak ister

İletigönderen Veled » Prş Haz 14, 2007 10:23

"Her futbolcu G.Saray'da oynamak ister"

Thomas Linderoth ilk kez basın karşısına çıktı ve kendisini G.Saraylı yapan resmi imzayı attı. Basın toplantısına Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile katılan Linderoth'dan öte basın G.Saray'ın transfer gündemini merak ettiğinden dolayı Adnan Sezgin'e sorular yönlendirdi.

Basın toplantısı düzenleyen Linderoth "Burada olduğum için çok mutluyum. G.Saray ile anlaştığım için onur duyuyorum. En iyisi için uğraşacağım. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. G.Saray çok büyük bir kulüp. Burada her futbolcu oynamak ister" dedi. İsveçli futbolcu, Hasan Şaş, Hakan Şükür, Rigobert Song'u ismen tanıdığını söylerken, Türkiye'ye karşı oynadığını da belirtti. Linderoth "Ben çalışkan bir oyuncuyum. Orta sahada görevim yer tutup, top kapmak. Türkiye dünya futbolunda önemli bir yer tutuyor. Gelmeden önce Fredrik Risp ile konuştum. O da bana çok güzel şeyler anlattı" dedi Everton'daki kariyerinin şanssızlıklardan dolayı kötü geçtiğini söyleyen Linderoth sakatlıklardan dolayı çok fazla oynama şansı bulamadığını söyledi.

SEZGİN: "ÖNEMLİ İSİMLER GELECEK"
Adnan Sezgin sezonun ilk yabcncı futbolcusunu transfer ettiklerini söylerken önemli girişimleri olduklarını ve çok yakın zamanda bunların basına duyurulacağını açıkladı. Adnan Sezgin aynı zamanda Linderoth'a iyi şanslar diledi. "Biz kampa yeni transferlerimizle götmek istiyoruz. Biz önemli isimlerle görüşüyoruz. Transferleri kolay olmuyor. Çok detay var ve 1-2 günde olmuyor. 20'sinden önce büyük çoğunluğunu bitirmek istiyoruz" dedi.

Transfer görüşmeleri hakkında açıklama yapan "Bu konuda biz mazur görün. Bazı transferlerin basına yansıması bizi zor durumda bırakıyor. Belli bir aşamaya gelmeden anlatmamız mümkün değil. Örnek vereyim Lideroth'un kulübü halka açık bir şirket bu transfer yapılan tüm görüşmeler borsaya bildirildi. Türkiye'de olsa buna uymak zorundayız. Halka açık olmasa bile olumsuz yönleri oluyor. Bu bilgiler olumsuz olarak çıkıyor, bizi anlayışla karşılayın" dedi.

Adnan Sezgin, Linderoth transferinde de eski G.Saraylı Ljung'un çok büyük rolü olduğunu söyledi ve teşekkür etti. Sezgin aynı zamanda kaleci transferlerinin şu an gündemde olmadığını söyledi. Stat Projesi hakkında ise "Çok emek harcandı, Türkiye için önemli bir tesis. İyi bir yvamız olur. Kapasite olarak 52 bin iyi bir kapasite. Dünyadaki diğer statlara göre Ali Sami Yen'de eksiklerimiz var. Biz bunla vakit geçirmek yerine yeni statta oynamayı tercih ederiz" dedi

Sezgin 5 maçlık ceza içinse "5 maçlık ceza için gereken başvuruları yapacağız. Savunma yapıp, Tahkim'e gideceğiz. Türkiye'de statlarda yaşananlar Avrupa'da dakikası dakikasına takip ediliyor. Olumsuz olarak yansıtılıyor. Bu Ali Sami Yen'in sorunu değil, bu hepimizin sorunu hepimizin suçu. Herkes özeleştirisini yapmalı. Olayı bir yere yüklemek olmaz. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

"GÖKHAN ÜNAL İLE İLGİLENİYORUZ"
Sezgin Gökhan Ünal konusuna da açıklık getirdi. "Gökhan Ünal ile ilgilendiğimiz doğru. Kayserili yöneticilerle görüştük. Onlar bugüne kadar satmayacaklarını, biz de istediğimizi söyledik. Ama şu ana kadar gelinen bir nokta yok" dedi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x