Tolon'un avukatı:''Konuşmalar sahtekarlık ürünü''

Genel & Güncel Konular

Tolon'un avukatı:''Konuşmalar sahtekarlık ürünü''

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 06, 2009 20:54

Hurşit Tolon’a ait olduğu öne sürülen konuşmalarla ilgili olarak avukatı İlkay Sezer, “Yapılan bir elektronik sahtekarlığıdır. Konuşmaların Hurşit Tolon’la ilgisi yok” dedi.

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon’a ait olduğu öne sürülen konuşmalarla ilgili olarak avukatı İlkay Sezer yaptığı açıklamada, “Teknoloji ve teknikler kullanılarak
Saygı Öztürk YAZIYOR

yaratılan ve bir elektronik sahtekarlığın ürünü olan konuşmaların müvekkilimiz Ahmet Hurşit Tolon ile hiç bir ilgi ve alakası bulunmamaktadır. Bu metinler tamamen gerçek dışı ve iftira niteliğindeki çirkin bir komplodan ibarettir” dedi.

Hurşit Tolon’a ait olduğu iddiasıyla daha önce “sahte doktor raporu” yayımlandığını hatırlatan avukat İlkay Sezer, bu raporun da tamamen düzmece olduğunun Genelkurmay Başkanlığı tarafından da açıklandığını hatırlattı, sahte raporu yayımlayanlar hakkında da yasal işlem başlattıklarını söyledi.

Avukat İlkay Sezer, Tolon’a ait olduğu iddia edilen konuşmalarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Söz konusu konuşmaların gerçek dışı olduğunun bir diğer göstergesi de uzun zamandır bel fıtığından muzdarip olan ve halen tedavi gören müvekkilimizin konuşmalarda yer alan ağır sportif faaliyetleri yapmasının tıbben mümkün olmamasıdır. Belli amaca hizmet ettikleri bilinen kaynakların adil yargılamayı etkilemek, çeşitli kişi ve kuruluşları yıpratmak ve müvekkil hakkında kamuoyunda olumsuz intiba yaratmak gayreti ile yaptıkları konusu suç teşkil eden bu yayınların soruluları hakkında gerekli yasal yollara da başvurulacaktır.”

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11153759.asp?gid=229
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 21:01

Iste bu "fetokulli" :!:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Ram » Cum Mar 06, 2009 21:29

O sahte rapor buydu sanırım:

Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen İlteriş » Cum Mar 06, 2009 21:44

maydonos yazdı:Iste bu "fetokulli" :!:

Harikasin maydonos, cok yaraticisin, kazandirdigin bu ifade icin tesekkurler.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen maydonos » Cum Mar 06, 2009 21:47

tesekkurler.. :mrgreen:
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen İrade-i Milliye » Cmt Mar 07, 2009 2:18

Ben artık delil olarak sunulan her şeye şüpheyle bakıyorum. Bunlardan korkulur. Teknoloji o kadar çok ilerledi ki, araştıran, sorgulayan insanlar artık bu numaraları yemiyorlar. "Fetokulli"ye getiriyorlar herkesi gerçekten de.

Önemli olan bu ses kayıtlarını kim sızdırıyor. Bunlar sorgulanması lazım. Telefonlar, yazışmalar, forumlar, hangi sitelere girildiği her şey takip ediliyor. İnsanlar artık özel hayatlarını yaşayamaz oldular. George Orwell'in 1984 ütopyası vardı, şimdi her şey gerçek oldu. Birader bizi her yerden izliyor. Bu yapılanlar ahlaksızlıktır. Sen istihbaratçı Lübnanlıya Telekomu satarsan her şeyini incelerler böyle.

Bu hukuksuzluğun bir an önce son bulmasını istiyorum. Artık mide bulandırmaya başladı. Herkes nefret ediyor bu tür haberleri duymaktan. Hurşit Tolon yürüyüş yapıyor diyorlar. Nerede yürüyüş yapıyor söyleyin? Yürüyüş yapacak yer mi var? Böyle safsatalarla işte ancak İslamcı haber sitelerinde gürültü koparırsınız.
Kullanıcı küçük betizi
İrade-i Milliye
Üye
Üye

İletiler: 85

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Mar 07, 2009 9:54

Telefonlar, yazışmalar, forumlar, hangi sitelere girildiği her şey takip ediliyor. İnsanlar artık özel hayatlarını yaşayamaz oldular.

İşte bu yüzden de en az onlar kadar cesur olmamız gerekir arkadaşlar.1 kişi,10 kişi,1000 kişi olsak bizim hallerimiz duman.Ama 100 bin,1 milyon,10 milyon kişi günlük hayatlarımıza bu ahlaksızlar hiç yokmuş gibi devam edersek ve hatta benim ve birçok arkadaşımın yaptığı gibi telefon görüşmelerimiz sırasında dinlenme ihtimalimize karşı bizi dinliyor olabilecek AĞLAKZADE çocuklarının halini-hatırını 7 sülalesinden başlayarak sorarsak bu durum bizler için eğlendirici,karşı taraf için ise sinir bozucu olacaktır (ve eminim oluyor da).

Benim emekli generallerine,kuvvet komutanlarına,genel kurmay başkanlarına bu kadar pervasızca saldırılan,sadece askeri hedef almak için kurulmuş olan TARAF gazetesinin zırvalarına bile yeterince tepki gösteremeyen,Ağlakzade'nin gazetelerinde ve televizyonlarında sürekli askerin küçük düşürülmesine göz yuman TSK(Türk Sessiz Kuvvetleri)'nin tüm yaşanılanlarda önemli bir suçu,sorumluluğu olduğu şeklindeki düşüncem iyice kuvvetlendi.

Güneydoğuyu bu zamana kadar karıştıran,Irak'ta Kürt Devleti'ni kuran,yıllardır Türkiye'nin ilerici aydınlarını öldüren-öldürten,halen Türkiye'nin toprakları üzerinde iğreç planları olan ABD ve İsrail'le yakın askeri işbirliğini sürdürmelekteki ısrarları beni inanın Ergeneon'dan da,şeriatçıarın namussuzluklarından da,Kürtçüler'den de daha fazla rahatsız ediyor,midemi bulandırıyor.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Mar 07, 2009 11:18

Çetin Taş yazdı:hatta benim ve birçok arkadaşımın yaptığı gibi telefon görüşmelerimiz sırasında dinlenme ihtimalimize karşı bizi dinleyen AĞLAKZADE çocuklarının halini-hatırını 7 sülalesinden başlayarak sorarsak bu durum bizler için eğlendirici,karşı taraf için ise sinir bozucu olacaktır (ve eminim oluyor da).

Kesinlikle Çetin, hatta bazen bir sey söylemeden arkadaslara sesleniyorum "Bakin burasi önemli, sakin kacirmayin" diye. :kikirik: Sadece benim hocaefendi ve saz arkadaslarina "selamimi" toplasan, kac cd dolmustur kimbilir :lol:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x