Törende Malum Protestocu

Genel & Güncel Konular

Törende Malum Protestocu

İletigönderen Efe » Pzt Kas 10, 2008 16:47

Taksim'deki anma törenlerinde protestocu gerginliği. Sakallı bir kişinin törendeki sözleri tansiyonu yükseltti.

Taksim'deki Atatürk'ü anma törenlerinde olay çıktı. Vali ve Büyükşehir Belediye başkanının da katıldığı törenin sona erdiği sırada Süleyman Tanrıkulu isimli bir şahıs, "Allahu ekber, ey insanlar sizi Risale-i Nur'a davet ediyorum. Sizi Allah ve Resulüne davet ediyorum" diye bağırdı.

Bu kişi, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilerek, bir otele sokulmak suretiyle çevreden uzaklaştırıldı. Törene katılan vatandaşlar Tanrıkulu'na tepki gösterirken, "Türkiye laiktir, laik kalacak" şeklinde sloganlar attı.

Güvenlik kuvvetleri tarafından ebir otelin kafetaryasına sokulan kişi, daha sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GEÇEN YIL DA MECLİS'TEYDİ

Tanrıkulu'nun daha önce de benzer eylemler gerçekleştirdiği belirlendi. Tanrıkulu'nun geçtiğimiz yıl, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bahçesinde "Şeriat istiyoruz" diye bağırınca gözaltına alınmıştı.

Kaynak

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 10, 2008 17:07

"Allahu ekber, ey insanlar sizi Risale-i Nur'a davet ediyorum." :imam:

Kuran'a degil, dikkatinize :) EfE, bunlar bayagi aşmış yahu :lol:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Pzt Kas 10, 2008 17:16

Türk-Kan yazdı:
"Allahu ekber, ey insanlar sizi Risale-i Nur'a davet ediyorum." :imam:

Kuran'a degil, dikkatinize :) EfE, bunlar bayagi aşmış yahu :lol:

Çok art niyetlisin. Bunun arkasında kesin Ergenekon terör örgütü vardır. :olmaz:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen AlpereN » Pzt Kas 10, 2008 17:21

Bir Ruh hastasının yazdığı kitap bu kadar mı etkili yahu.Heralde Said-i Kurdi bizim Peygamberimiz diyecekler ama dilleri varmıyor galiba. :evil:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen MansurSah » Pzt Kas 10, 2008 18:08

AlpereN yazdı:Bir Ruh hastasının yazdığı kitap bu kadar mı etkili yahu.Heralde Said-i Kurdi bizim Peygamberimiz diyecekler ama dilleri varmıyor galiba. :evil:

O öldüğü için, onu peygamber ilan etmenin faydası yok. Onun müridini, ha etti ha edecekler.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen AlpereN » Pzt Kas 10, 2008 18:40

MansurSah yazdı:
AlpereN yazdı:Bir Ruh hastasının yazdığı kitap bu kadar mı etkili yahu.Heralde Said-i Kurdi bizim Peygamberimiz diyecekler ama dilleri varmıyor galiba. :evil:

O öldüğü için, onu peygamber ilan etmenin faydası yok. Onun müridini, ha etti ha edecekler.

üstadım şuna eminim ki,bu dünya Said-i Kurdiye kalmadı .Fethullah Hocayada kalmayacaktır.Bu Anadolu Topraklarında mutlaka birgün Aydınlanma Devrimi tamamlanacaktır.Ama bu 10 yıl sonra olur,100 yıl sonra olur,1000 yıl sonra olur.O yüzden bu F-Tipinin tarihin nasıl kara sayfalarına yazılacaklarını iyi düşünmeleri gerekir.Tarih onları iyi hatırlamayacaktır.Bundan emin olsunlar.Umarım F-Tipinden birisi benim bu yazılarımı okuyodur. :)
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Kas 10, 2008 19:35

Az sonra söyleyeceklerimden dolayı özür dilerim.

Bu memlekette ANITKABİR'de ya da TAKSİM ANITI önünde ATATÜRK aleyhtarı gösteri yapan şerefsizlerin ne ilki,ne de sonuncusudur bu yukarıdaki or...u çocuğu.Ve bu şerefsizleri MECZUP(deli)diyerek salıveren or...u çocuğu her türden sorumlularla da ne ilk,ne de son kez karşılaşacak bu millet.

Onun için,eğer olur da böyle bir şerefsiz,benim olduğum ortamda aynı şerefsizliği yapmaya kalkarsa onu RİSALE-İ NUR dedikleri ŞİRK KAYNAĞININ SAHİBİNE kavuşturmak boynumun borcu olacaktır.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Mery » Pzt Kas 10, 2008 20:05

Yetti ama yani, gercekten yetti…
Bu insanlarin nefes almalari bile rahatsiz ediyor artik beni…
Kullanıcı küçük betizi
Mery
Üye
Üye

İletiler: 160

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x