Trabzon - SivasSpor Maçı...

Futbol ile ilgili hersey burada.

Trabzon - SivasSpor Maçı...

İletigönderen Panzehir » Pzt Ağu 13, 2007 9:27

[hr]

[align=center]Resim[/align]

[align=center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OzXDCOto38k[/youtube][/align]
[align=center]
Turkcell Süper Lig'in 1. haftasında Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edildi. Trabzonspor'un 1-0 önde olduğu karşılaşmanın son dakikalarında bordo-mavili taraftarlar sahaya girerek rakip futbolculara saldırdı.
[/align]


[hr]

Turkcell Süper Lig'in ilk haftası üzücü bir olaya sahne oldu. Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ilk hafta karşılaşması, 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Trabzonspor'un 85. dakikada Ersen Martin'in attığı golle 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın son dakikasında Trabzonsporlu Ayman, Sivassporlu Balili'ye faul yaptı. Faulün ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra mücadele yeniden başladı ancak iki takımın oyuncuları arasında tartışma devam etti. Bu sırada kale arkası tribünden bir taraftar, sahaya atlayarak Sivassporlu oyunculara saldırdı.

Olayın ardından bir grup taraftar da sahaya girerek, Sivassporlu futbolculara doğru koştu ve saha içinde kısa süre arbede yaşandı. Saha içindeki taraftarlar, güvenlik güçlerince kısa sürede etkisiz hale getirildi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bir süre protokol tribününden olayları izledikten sonra sahaya inerek futbolcularını orta alanda topladı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, futbolcularından Mehmet Yıldız, Musa Aydın ve Muhammed'e darp edildiğini ve tedavi altına alındıklarını belirtirken, karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına gitti. Demirlek'in ardından önce Sivasspor, daha sonra da Trabzonsporlu futbolcular soyunma odasına gitti.

Hakem Bülent Demirlek, soyunma odasında Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ı odasına çağırdı. Trabzon Valisi Nuri Okutan'ın da yer aldığı toplantının ardından hakem Demirlek, yaklaşık 45 dakika duran maçı tatil etti. Karşılaşma ile ilgili son kararı Futbol Federasyonu verecek.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, kararla ilgili olarak, ''Böyle olsun istemezdik. Trabzonspor ile aramızın bozulmasına kimsenin gücü yetmez. Ama böyle oldu. Hayırlısı olsun'' dedi.

• Doğan, Demirlek'i suçladı

[hr]Kaynak[hr]

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen Panzehir » Prş Ağu 23, 2007 15:37

PFDK, Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle bordo-mavili kulübe 5 maç seyircisiz oynama ve 31 bin YTL para cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, olaylı Trabzonspor-Sivaspor maçıyla ilgili kararını açıkladı. Kurul, karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor Kulübü'nü 5 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdı.

Turkcell Süper Lig'in 1. haftasında Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın son dakikalarında Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girerek, rakip takım futbolcularına saldırıda bulunmuştu. Bunun üzerine maçın hakemi Bülent Demirlek, Trabzonspor'un 1-0 önde olduğu karşılaşmayı tatil etmişti.

PFDK, ayrıca bordo-mavili kulübe 31 bin YTL de para cezası verirken, Sivasspor'u da 250 bin YTL ile cezalandırdı. Maçın resmi sonucu ise federasyon tarafından daha sonra karara bağlanacak.

Kaynak



Galatasaray - Fenerbahçe maçında plastik su şişeleri yüzünden 5 maç ceza kararı çıkmıştı Galatasaray aleyhine. Bu ceza da ne kadar adildir, tartışılır. TFF'nin kulupleri çatışmaya sürükleme gayreti var herhalde... Hangi takım olursa olsun, ceza neyse verilmediği sürece bu tür olaylar önlenemez...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
 
İletiler: 3483
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:02

İletigönderen MedceziR » Çrş Ağu 29, 2007 12:57

Ne güzel iş bee. Olayı çıkaran Trabzon taraftarı cezayı neredeyse Sivas'a verdiler. Ligin ikingi yarısında Trabzon Sivas'a gelince de sahaya ben girecem. Nasıl olsa bi ceza yok. Trabzona 30 bin YTL ceza Sivasspora 250 bin YTL buna nasıl iş anlayan var mı?

Bundan sonra maçta durum kötüye gidince taraftar sahaya girer. Maç ertelenir.. bunun önünde kim duracak...

Şerefsiz federasyon!!!
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."


Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye
 
İletiler: 1763
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 15:54
Konum: Yiğidin Harman Olduğu Yerden...


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x