Trabzonspor | Transfer Haberleri

Futbol ile ilgili hersey burada.

Trabzonspor | Transfer Haberleri

İletigönderen Panzehir » Sal Haz 26, 2007 0:56

Trabzonspor takımı ile alakalı transfer haberlerini bu başlık altında toplayacağız. Bu başlık dışında açılan diğer başlıklar kilitlenecektir.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:04

Trabzonspor nokta atışı peşinde

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transferde hata yapmamak için titiz davrandıklarını belirterek, nokta transferler yapacaklarını söyledi.

Yurt içinde erken hareket ederek transfer edebilecekleri oyuncuları kadrolarına kattıklarını kaydeden Doğan, "Yurt içinde yapabileceğimiz transferleri yaptık. Yabancı transferinde ise hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Dış transferde hata yapma şansımız yok. Mevcut kadroda bulunan yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle dış transferde hamle yapmak için Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu sayısı konusunda vereceği kararı bekliyoruz. Bu süreçten sonra yabancı transferinde harekete geçeceğiz" dedi.

Yabancı futbolcu transferinin hata şansı olmayacak derecede önemli olduğunun altını çizen Doğan, "Çok paralar vererek aldığımız oyuncularda hata yapma lüksümüz yok denecek kadar az olmalı. Yabancı transferinde oyuncunun karakterinden Trabzon'a uyumuna kadar birçok konuda araştırmalar yapıyoruz. Trabzonspor'un şartlarına uygun transferlerin peşindeyiz" diye konuştu.

Takımın iskeletinin devre arasında oluşturulduğunu belirten Ziya Doğan, akıllı nokta transferler yaparak yeni sezona iddialı girmek istediklerini sözlerine ekledi.

Trabzonspor hız kesti!
Transferde Serkan Balcı, Adnan Güngör ve Jabi ile anlaşan Trabzonspor transferi askıya aldı. Talip olduğu futbolcuların fiyat artırması ve piyasayı yükseltmelerinden dolayı transferde hız kesen Trabzonspor'da Ziya Doğan'ın bir kaleci bir de forvet istediği öğrenildi.

LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre Arjantin'e giden Ziya Doğan forvet arkası futbolcusunu burada izledikten sonra alınması için Transfer Komitesine rapor verecek. Öte yandan 20 Haziran'da Türkiye'ye gelecek olan Djokaj ve Jun ile sözleşmelerin fesh edilmesi için masaya oturulacak. Trabzonspor'un şu an 7 tane yabancı futbolcusu bulunuyor.

(Ligtv.com.tr)

[img]http://www.ajanspor.com/resim/cordoba_sivil.jpg[/img]

Trabzonspor'da Cordoba sesleri

Dış transferde Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile prensipte anlaşma sağlayan Trabzonspor'da, transfer çalışmaları sürerken, Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

Dün akşam İstanbul'da yapılan transfer toplantısının ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez üzerinde yoğunlaşan bordo-mavili yönetim, bu kalecinin bonservisi konusunda bugün kulübüyle görüşme yaptı.

Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu ve yarından itibaren bonservisi elinde olan Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE
Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.

Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor.
En son Veled tarafından Çrş Haz 27, 2007 15:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:05

Takımımız Samsunspor'dan Adnan ve Fenerbahçe'den Serkan'dan sonra üçüncü transferi geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da forma giyen Gineli oyuncu Daouda Jabi ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak gerçekleştirdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcımız Aydın Pişiren Jabi'nin kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Oyuncumuz Paris'e ailesinin yanına gidecek. Onun için erken saatte transferi gerçekleştirdik. Jabi'yi siz spor kamuoyunda mutlaka tanıyorsunuz. Yattara ile milli takımdan arkadaşlar. Bu transferle takımdaki bir eksikliği gidermiş olduk. İmzanın kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Yeni transferimiz Jabi ise çok büyük bir kulübe geldiğinin altını çizerek, “Türkiye’de, Kayseri Erciyesspor’da oynadığım 4 yıl içinde Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Öğrendim. Bu nedenle başka takımlardan da çok ciddi transfer teklifleri almama rağmen burayı tercih ettim. Ayrıca milli takımdan arkadaşım Yattara’nın da burada olması beni mutlu etti. Sonuç olarak Trabzonspor'a transfer olduğum için çok mutluyum” açıklamasında bulundu.

Bugüne kadar oynadığı takımlarda verimli olmaya çalıştığını belirten Jabi, “Ben Fransa’nın en büyük kulüplerinden Lens’de futbol hayatıma başladım. Ancak daha sonra gelen teknik adamlardan dolayı başka takımlara gittim. Şimdide Trabzonspor’dayım” yorumunu yaptı.

Jabi, lig sonrası 20-25 gündür milli takım kampında yer aldığını, ailesini görmeye gideceğini, takımla birlikte çalışmalara 2 Temmuz’da başlayacağını söyledi.

Jabi'nin takımımızda 15 numaralı formayı giyecegi açıklandı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:05

Bordo-Mavililer, her konuda anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusuna imza attırmak için Gaziantepspor'un 1 milyon dolarlık inadından vazgeçmesini bekliyor..

Ziya Doğan'ın Murat Ocak ve Mustafa Keçeli'yi gözden çıkarmasıyla sol kanat oyuncusu arayan Trabzonspor, G.Antepsporlu Faruk Bayar'la anlaştı. Bordo-Mavili yönetim, 26 yaşındaki yıldıza karşılık kulübü Antep'e Murat Ocak ve 1 genç oyuncu önerdi ancak teklif kabul görmedi. Yönetim de beklemeye geçti.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu "Adnan, Serkan ve Jabi'den sonra 2 kilit oyuncu daha alacağız. Bir 10 numara, bir de kaleci alacağız" dedi. Bu arada Cordoba ismi yönetimde kabul görmezken Sakaryalı Martinez ve Paraguaylı Bobadilla isimleri ağırlık kazandı.

kaynak:takvim
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:06

İlk imza Adnan'dan

Trabzonspor, daha önce prensipte anlaştığı Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Güven Küçükosman ve Muzafer Ermiş'in hazır bulunduğu imza töreninde, Adnan kendisini 3 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Adnan imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birine geldiğini belirterek, ''Çok mutlu ve heyecanlıyım. Türkiye'de devamlı şampiyonluğa oynayan, devamlı üst sıraları zorlayan, devamlı hedefe koşan bir camiaya geldim. Rahmetli amcam ve babamın vasiyeti olan bordo-mavili formayı giyeceğim için çok onurlu ve gururluyum'' dedi.

Trabzonspor'da elinden geleni yapacağını ifade eden Adnan, ''Sayın hocama ve yönetime teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bana ve Trabzonspor'a transferim hayırlı olsun. Trabzonspor'da hedefim şampiyonluk yaşamaktır. Bu doğrultuda elimden gelen katkıyı sağlayacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş ise Adnan gibi oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Kendisinden çok şey bekliyoruz. Az önce bahsettiği vasiyet olayı duygulandırıcıydı. Adnan'ın bu vasiyeti yerine getirip başarılı olacağını düşünüyorum. Ondan çok şey bekliyorum'' diye konuştu.

İmza töreninde uğurlu sayısı olan 13 numaralı formayı giyen Adnan, ligde 9 numaralı formayı giyecek. Samsunspor'da 13 numarayı giyen oyuncu, bordo-mavili takımda Ufukhan'ın 13 numaralı formayı giymesi nedeniyle 9 numarayı giyeceği öğrenildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen creative » Sal Haz 26, 2007 12:20

yok kardeş bu yönetimle birşey olmaz
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:23

Resim

Fatih Tekke yuvaya dönüyor mu?

Trabzonspor'un sezon başında Rusya'nın Zenit Petersburg takımına 7,5 milyon Avro bonservis bedeliyle verdiği Fatih Tekke'nin, gelecek sezon için Trabzonspor'a dönme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili kulüp, yüksek bonservis bedeli nedeniyle Fatih Tekke'nin transferini, ancak kiralık olarak gerçekleştirebilecek.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı, ancak son kararı Rus kulübünün vereceği belirtildi.

Rusya Ligi'nin mevsim şartları nedeniyle geç başladığı ve Eylül sonlarında biteceği, bu nedenle de milli futbolcunun boş dönemde Trabzonspor'da kiralık oynayabileceği kaydedildi.

Transferin de bu nedenle hemen değil, Eylül ayı başlarında netlik kazanabileceği öğrenildi.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:25

“Hüseyin bizim can damarımız“
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, takım kaptanı Hüseyin Çimşir'in takımın can damarlarından biri olduğunu söyleyerek, "Biz öz evlatlarımızı vermekten yana değiliz. Trabzonspor ruhunu korursak başarıların geleceğine inanıyoruz.Ancak yurt dışından gelecek astronomik teklifleri Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda değerlendirebiliriz" dedi.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendiren Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, "Her futbolcunun hayali yurt dışında oynamaktır. Kaptanımız Hüseyin Çimşir bizim öz evladımız. Takımın can damarlarından biri. Yönetim olarak öz evlatlarımızı vermekten yana değiliz. Trabzonspor ruhunu korursak o zaman başarılar gelir. Hüseyin Çimşir için kulübümüze ulaşan resmi bir teklif yok. Gitmek istediği şeklinde medyadan haberler okuyoruz, ama Hüseyin'in bize gitmek istediği şeklinde bir söylemi olmadı. Oyuncu gitmek isterse ve bunu sürekli tekrar ederse, kulübe de iyi bir teklif yapılırsa yapılacak bir şey kalmaz. Çünkü oyuncunun kafası rahat olmayacak ve sürekli aklı dışarıda kalacak. O zaman Trabzonspor'un menfaatleri ne gerektirirse onu yaparız" dedi.

Fatih Tekke'yi zor dönemde yurt dışına verdiklerini belirten Baturoğlu, "Fatih Tekke'yi biz zor bir dönemde verdik. Oyuncumuzun gitmesini istemiyorduk. Ancak kafasının rahat olmadığını, yurt dışına çıkması halinde kafasının rahatlayacağını bize ifade etti. O dönemki zor şartlarda biz Fatih Tekke'yi Rusya'ya verdik" ifadelerini kullandı.

"Bizim için önemli olan Trabzonspor'dur. Ondan sonra oyuncu gelir" diyen Baturoğlu, "Kulübün bir lirasını çöpe atmamak için çalışıyoruz. Oluşturduğumuz bir kadro var. Hocamızın talebi doğrultusunda bu kadroya gerekli takviyeler yaparak sezona gireceğiz. Mevcut oyuncu kadromuzu korumak istiyoruz. Özellikle yıldız oyuncularımızın yurt içine transferleri söz konusu değil. Ancak yurt dışından gelecek astronomik teklifleri değerlendirebiliriz" diye konuştu.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 12:28

“İkinci Şenol Güneş olacağım“

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, hedefinin ikinci Şenol Güneş olmak olduğunu belirterek, "Herkes Avrupa'ya gitmek ister ama ben Trabzonspor'u Avrupa'ya taşımak isterim" dedi.

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, Bordo-mavili kulübün dergisine verdiği röportajda, yaşadıklarını ve hedeflerini anlattı. Küçükken mahallede top oynadığı zamanlarda hep kaleye geçtiğini ve kaleciliğe karşı yetenekli olduğunu öyle fark ettiğini söyleyen Tolga, şu ana kadar bundan hiç pişmanlık duymadığını belirtti.

2003 yılında Trabzonspor'da A takıma yükseldiğini belirten Tolga, ancak aynı yıl sezon başında yapılan kamp sonrası PAF Takımı'na geri döndüğünü söyledi. Devre arasında Jefferson'un küçük bir sakatlığı olduğunu anlatan Tolga, şöyle konuştu: "Bu dönemde birkaç müsabakada görev yaptım. İkinci yarı Jefferson sağlıklı olmasına rağmen Ziya Hoca bana şans verdi. Kendisini utandırmadığımı düşünüyorum. Ziya Hoca'nın sürekli oynayan yabancı kaleciyi kesip bana şans vermesi sıradan bir durum değil. Bana inananları mahcup etmediğim için çok mutluyum."

EĞER İYİ OLURSAM GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL
Gazetelerde sürekli kaleci transferiyle ilgili haberler çıktığını anlatan Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Bugüne kadar bu takıma birçok kişi geldi gitti. Ben kendime bakarım. Eğer iyi olursam gerisi önemli değil. Kaleci oynaya oynaya kendini geliştirir. İlk oynadığım maçtan bu yana kendimde bir hayli gelişme hissediyorum. Kaleci hata yapabilir ancak oynamanın verdiği özgüvenle daha rahat olur. Gelecek sezon inşallah takımın şampiyonluk yarışına ben de katkı sağlarım."

Sakatlıklar nedeniyle savunmada yaşanan değişikliklerin ister istemez kendisini etkilediğini ifade eden Tolga Zengin, şöyle konuştu: "Önümde oynayan oyuncularla düzeni oluşturduktan sonra işler kolaylaşıyor. Artık konuşmaya gerek kalmıyor. Göz temasıyla kontak kurulabiliyor. Ancak sakatlıklar nedeniyle istikrarı yakalayamadık. Sürekli oyuncular değişti. Bizim şansımız kadromuzda yer alan futbolcuların kaliteli olması. Sezon başı kurulan kadroda yer alan oyuncular birbirine yeni uyum sağladı.

Takımın büyükleri diğerlerine sahip çıkıyor. Böylelikle sorunlar ortadan kalkıyor." Hedeflerinin arasında Trabzonspor'un efsane kalecisi ve kaptanı Şenol Güneş gibi olma bulunduğunu söyleyen Tolga, sözlerine şöyle devam etti: "Trabzonspor'un kalesini korumak kolay değil. İnsanların beklentisi çok fazla. Ancak bu işi başardığında mutluluğu da fazla oluyor. Şenol Hoca kaptanlık yapmış, şampiyonluk yaşamış, efsane olmuş bir kişi. Onun gibi olmak benim en büyük hedefim. Trabzonspor'un Şenol Güneş gibi oyunculara ihtiyacı var. Hedefimi büyük belirledim. O doğrultuda çalışmalarımı sürdürüyorum."

HEDEFİM MİLLİ TAKIM FORMASI GİYMEK
En büyük hedefinin Milli Takım formasını giymek olduğunu belirten Tolga, "Takımımda oynadıktan sonra en büyük hedefim milli formayı giymek. Şanlı bayrağımıza hizmet etmek bana gurur verir. Dönem dönem çağırılıyorum. Eminim performansıma bağlı yeniden davet edileceğim. O nedenle çok çalışıp sıranın bana gelmesini bekliyorum" dedi.

Tolga, beğendiği kaleci ve futbolcularla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Kalecilikte Türkiye'de Rüştü ağabey var. O bizim için övünç kaynağı. Avrupa'da ise benim stilime benzediği için Edwin Van Der Sar'ı kendime örnek alıyorum. Onun haricinde Buffon ve PSV'nin kalecisi Gomez'i beğeniyorum. Fatih Tekke'yi ve Henry'i çok beğeniyorum."
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Sal Haz 26, 2007 17:41

“Trabzon'a söz verdim“

Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Bordo-mavili kulübe söz verdiğini ve imza gününü beklediğini söyledi.

Adnan Güngör, yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile anlaşan Ertuğrul Sağlam'ın kendisini ısrarla istediği yönündeki iddialar ile ilgili olarak, "Ertuğrul hoca daha önceden Kayserispor'dayken beni istemişti, ama son dönemlerde hiç görüşmedik. Zaten ben Trabzonspor'a söz verdim. İmza günümü bekliyorum, 11 Hazirandan sonra imza atacağım" dedi.

Adnan, Trabzonspor gibi her yıl şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımda oynamaktan mutluluk duyacağını ifade ederek, "İnşallah şampiyonluk yolunda ben de memleketimin takımına katkı sağlayacağım. Hedefim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamaktır" diye konuştu

Hızlı Düzenle
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen yakup_cemil » Sal Haz 26, 2007 20:10

Trabzonspor'un kaLeci arayışLarı haLa dürüyor.

Gündemde şu anda öne çıkan isimLer Martinez ve Cordoba'dan ibaret..

Şu ana kadar üç oyuncuyLa anLaşma sağLandı....

Adnan Güngör, Serkan BaLcı ve Jabi....

ve bu isimLerden şu an için sadece Serkan'ın takıma

yarar sağLayacağını düşünüyorum...

Transfer için yabancı kontenjanının aceLe boşaLtıLması gerek...
Resim

уαкυρ_¢ємιℓ® --»» (αℓтıη νυяυş уαρтıм нαуαℓℓєяιмє)--»» (вєкℓє νє göя)
Kullanıcı küçük betizi
yakup_cemil
Üye
Üye

İletiler: 171

İletigönderen Veled » Çrş Haz 27, 2007 15:01

Gökdeniz'e sürpriz talip!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz Karadeniz yeniden Avrupa'nın gündemine geldi. Bir dönem yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakan ve geçen sezon Trabzonspor'un en önemli isimlerinden biri olarak dikkat çeken Gökdeniz Karadeniz oynadığı futbolla Avrupa'dan takip edilmeye başladı.

İngiliz Sunday People Gazetesi, Newcastle'ın Gökdeniz'i transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Glenn Roeder'den sonra göreve gelen Sam Allardyce'ın Gökdeniz'i ısrarla istediği belirtilirken Newcastle'da forma giyen milli futbolcumuz Emre'nin bu transferin gerçekleşmesi için Gökdeniz ile konuştuğu da öğrenildi. Allardyce'ın bu transfer girişimi Ada basınında sürpriz bir gelişme olarak değerlendirildi.

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen yattara » Cum Haz 29, 2007 13:21

Trabzon transferi erken kapadı

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, kaleci transferinde Martinez'i Tolga'ya alternatif olarak düşündüklerini, ancak bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Kafkas, yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez ile ilgilendiklerinin doğru olduğunu belirterek, "Ahmet Şahin'i isteyen Süper Lig takımları vardı. Biz de Martinez'i Tolga'ya alternatif olarak düşündük. Ama alternatif bir kaleciye istenen bonservis bedeli karşısında geri adım attık ve vazgeçtik" dedi. Tolga'nın geçen sezon ligde en iyi performans gösteren kalecilerden biri olduğunu ifade eden Kafkas, "Biz mevcut kalecilerimize güveniyoruz. Tolga da başarılı bir kalecidir ve Trabzonspor'un kalesini güvenle koruyacaktır" diye konuştu.

"TRANSFERİ KAPADIK"
Transferi ise olağanüstü bir durum olmadıktan sonra kapadıklarını kaydeden Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kadromuz geçen yıl zaten ikinci yarı en fazla puan toplayan takımdı. Serkan, Adnan ve Jabi gibi çok iyi transferler yaptık. Bir de özgüvenini kazanan Tayfun geri döndü. Bu sene savaşan, inanan, ekip ruhu taşıyan kadromuzla hedeflerimiz doğrultusunda mücadele edeceğiz."

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Trabzonspor'a geldiğinden bu yana ilk kez sezon başı çalışma fırsatı bulduğunu vurgulayan Kafkas, "Defanstaki sakatlıklardan dolayı şansızlık yaşıyoruz ama hocamız kadroyu iyi biliyor. Onun en iyi kadroyu sahaya süreceğine inanıcımız tamdır" diye konuştu.
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 19:17

Stepanov'a Porto kancası

Portekiz Ligi'nde sezonu şampiyon olarak kapatan Porto, Real Madrid'e sattığı Pepe'nin yerine Trabzonsporlu Stepanov'u kadrosuna dahil etmek istiyor.

Portekiz'de yayın yapan günlük spor gazetesi olan Record'da yer alan bir haberde, Pepe'yi Real Madrid'e kaptıran Porto'nun, bu futbolcunun boşluğunu, Trabzonsporlu Stepanov ile doldurmak istediğini yazdı. Record Gazetesi'nin haberinde, Stepanov'un Pepe'nin yerini doldurabilecek kalitede bir oyuncu olduğunu ve Porto'ya önemli katkı sağlayacağı da ifade edildi. Trabzonspor ile ilk görüşmelerin başladığını da iddia eden gazete, Trabzonspor'un Stepanov için 2 milyon euro talep ettiğini okurlarına aktardı.

Gazete, Porto'nun bu fiyatı abartılı bulduğunu ve fiyat indirme çabasında olduğunu da yazdı.
Record Gazetesi, Porto'nun bu transferden vazgeçmesi durumunda yönünü Güney Amerika'da devam eden 'Copa Amerika' ya çevireceğini duyurdu.

lig tv http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22647
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 11:03

Ayman'ın fiyatı belli oldu!

Trabzonspor'un Mısırlı orta sahası Ayman için Mısır kulüpleri bastırmaya devam ediyor. Ayman'ın eski takımı Zamalek'ten sonra şimdi de Al Ahli ekibi Ayman için devreye girdi.

Mısır'ın en önemli futbol portallarından Filgoal.com'a konuşan Ayman'ın menajeri Trabzon'a Mısır'dan tekliflerin ulaştığını belirtirken gelişmelerin 1-2 gün içinde netleşeceğini söyledi. Trabzonspor Yönetimi ise daha önce yaptığı açıklamada Ayman'ı satmayacağını açıklamıştı.

Geçen sezon ortasında Gençlerbirliği'nden transfer edilen Ayman'ın menajeri Trabzonspor'un Mısırlı futbolcu için 4 milyon Euro istediğini iddia ederken bu fiyatın düşürülebileceğini savundu.

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

Sonraki

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x