
Trezeguet Juve'yi bırakıyor!
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Juventus'un Fransız yıldızı David Trezeguet, önümüzdeki sezon İtalyan ekibinin formasını giymeyeceğini söyledi.
Bir sezonluk aranın ardından tekrar İtalya Birinci Ligi'ne (Serie A) yükselme başarısı gösteren Juventus'un Fransız yıldızı David Trezeguet, önümüzdeki sezon İtalyan ekibinin formasını giymeyeceğini söyledi.
Trezeguet, yaklaşık yedi yıldır formasını giydiği Juventus'tan ayrılacağını, "Juventus'ta kalmam mümkün değil" sözleriyle ifade etti. Juventus'la sözleşme yenilemek için yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayan 29 yaşındaki Fransız golcü, yaptığı açıklamada, "Eğer kulüp beni istediğini söyleseydi, bu, bana saçma sapan bir sözleşme önermelerinden daha iyi olurdu. Ben Juventus'la devam etmek istedim ancak onlar beni istemediler" dedi.
Trezeguet, geçen yaz yaşanan şike ve bahis skandalları sonrası takımı mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülmesine rağmen Juventus'ta kalmayı tercih eden yıldız oyuncuların başında geliyordu. 2000 yılında Fransız ekibi Monaco'dan Siyah-beyazlı ekibe transfer olan Trezeguet için Fransa Şampiyonu Lyon ve İspanyol ekibi Valencia'nın da transfer girişimlerinde bulunduğu ifade ediliyor.