TRT ve Roj Tv birlikte mi çalışıyor?

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

TRT ve Roj Tv birlikte mi çalışıyor?

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 08, 2007 13:21

PKK'nın kanalı olan canlı yayına konuk olan Sami Yusuf'un TRT'de kliplerinin yayınlanması tepkilere yol açtı.

TRT'de Ramazan Ayı boyunca her akşam iftar programı düzenliyor. Bu programa değişik konuklar davet ediliyor, onlarla illerin iftar saatleri gelene sohbetler ediliyor ve sohbet aralarında tasavvuf müziği ve ilahi klipleri yayınlanıyor.

Buraya kadar bir şey yok... Fakat devletin resmi televizyonunda yayınlanan bu programda dikkat çeken bir şey var, o da PKK'nın kanalı ROJ Tv'ye bile çıkmakta bir rahatsızlık duymayan Sami Yusuf isimli sanatçının her gün TRT'de yayınlanan bu programda, kliplerinin yayınlanmasıdır.

Toplumun refleksini kıran yöneticiler, aynı zamanda devlet kurumlarının refleks ve hassasiyetlerini de ortadan kaldırmış görünmektedir.

Devletin resmi kanalı olan ve milli konularda en çok hassas olması gereken TRT, Sami Yusuf isimli sanatçının PKK'nın kanalına çıkma ihanetini görmezlikten gelerek, her gün programlarında yer vermektedir.

Teröre her gün asker, polis ve sivil vatandaşlarını şehit veren Türk milleti acılar yaşarken, devletin kanalı bu acılar karşısında duyarlı olup, PKK'nın kanalına çıkan sanatçılara tavır göstermesi gerekirken, adeta onları ödüllendirmektedir.

EtikHaber olarak TRT yöneticilerinden açıklama bekliyoruz. Sami Yusuf'un PKK kanalına çıkması sizin için bir şey ifade ediyor mu, etmiyor mu? Ya da TRT ve Roj Tv aynı yere mi hizmet ediyor?

TRT olarak siz bu tavrı göstermezseniz, bunu bir başkasından nasıl bekleyebiliriz?

Mübarek günleri yaşadığımız şu günlerde TRT'yi PKK'nın kanalı ROJ Tv'de çıkan sanatçılara tavrı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.

TRT Türk milleti ve devletinin kanalıdır. Yayın politikası da bunu uygun olmalıdır.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x