TRT'ye Protesto

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

TRT'ye Protesto

İletigönderen osmanli_torunu » Pzt Tem 27, 2009 11:47

Resim

Resimde görüldügü üzere, Canli yayinda TrtTürk de gerceklesen ve sehitlerimizin kanini titreten olay bu sabah gerceklesti.
Devlet Televizyonunun bu sekilde haber vermesi ve muhaberinde o yazidaki ismi telafuz etmesi gercekten düsündürücü!!!
kiniyorum
[umarim kurallara uygundur]
Vatan'in Kalkinmasi icin,
100% TÜRK MALI KULLAN !!!
Kullanıcı küçük betizi
osmanli_torunu
Üye
Üye

İletiler: 21

Re: Trt'ye Protesto

İletigönderen İlteriş » Pzt Tem 27, 2009 12:12

Maalesef OsmanliTorunu, TRT'nin devlet televizyonu olarak adlandirilmasi artik cok guc. AKP'nin halkla iliskiler, basin, enformasyon ve propaganda burosu. Yukarida verdigin ornek gibi daha cok sayida orneklerle karsilastim internet sayfalarina girdigimde.

Ornegin, Umraniye sorusturmasindaki iftiranamede var oldugu iddia edilen, ve konuyla ilgili olarak mahkeme tarafindan "Boyle bir orgutun varligi kanitlanmamistir ve bu ibare kullanilmamalidir" seklinde karar verilmis olmasina ragmen, ETO ("sozde" Ergenekon Teror Orgutu) ifadesini haberlerinde kullanmaktadirlar!

TRT ile Samanyolu TV'nin pek bir farki kalmamis durumdadir maalesef. Yani; Bir komutanimizi intihar ettiren, bir komutanimizi felc ettiren ve bircok komutanimizi iceri attiran ve Apo'yu getiren subayimizi cezalandiran Samanyolu Tv'den bahsediyorum! Bu adamlarin "kurdistan" demesinin nesi sasirtici, kutsal ittifak kurdular iste! Dinci + Bolucu ittifaki, Turklerden hesap soruyor, olay budur!
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

Re: Trt'ye Protesto

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Tem 27, 2009 12:22

Yahu cumhurun basi, hasmetli Gül'ümüz 'kukla devlet'in hamisi olmus, zikretmisken 'Tayyip Radyo Televizyon'u durur mu?

Bilindigi üzere bir yandan Banu AVAR gibi 'vatan evlatlarinin' isine son veren TRT, Sabih Kanadoglu örneginde tavan yapan bir müneccimlik örnegi sergileyerek, ev aramasini 5 saat öncesinden bildirmistir :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: TRT'ye Protesto

İletigönderen Ram » Pzt Tem 27, 2009 18:44

Bir ifadeye takılmanın anlamı yoktur. TRT, bünyesinde barındırdığı örümceklerin sunduğu izlencelerle, bu izlencelere davet ettikleri yerli yabancı konuklarla ve ampûl parlatıcılığıyla aylardır kurulan düzene hizmet etmektedir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen KILICINRUHU » Pzt Tem 27, 2009 19:02

Trt'yi sildim ben kanal listemden 2 aydır takip etmiyorum bu haberede hiç şaşırmadım
Bu memleket,tarihte Türk'tü,halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Resim
Kullanıcı küçük betizi
KILICINRUHU
Üye
Üye

İletiler: 49

İletigönderen 10101 » Pzt Tem 27, 2009 19:57

Son zamanlarda bu TV kanallarında kullanılan şu tabir de çok rahatsız edici:
"Kürt Sorunu"...
Gece gündüz bu lafı tekrarlayarak çaktırmadan büyük bir hainlik yapıyorlar. Etnik kökeni Kürt olan herkes ayrılıkçı fikirleri desteklemiyor ki! Sen "Kürt Sorunu" dediğin an tüm Kürt kökenli vatandaşları içine alan bir tanım yapıyorsun. Sanki onların tek temsilcisi PKK ve DTP'dir demeye getiriyorsun. Üstelik "Kürt Sorunu" nun çözümü ile ilgili bu gruplarla mutabakattan bahsediyorsun...

Görünen o ki, yakın zamanda Kürdistan tam bağımsız olarak kurulacak ve PKK tasfiye edilecek. PKK militanlarının sosyal hayata nasıl kazandırılacağı tartışılacakmış bugünlerde...
Arap ağırlıklı Bağdat yönetimi ile Kuzey Irak yönetiminin arası da bir hayli kötüymüş...
Bu TV kanalları "Kürdistan" kelimesine bizi ısındırmaya çalışıyorlar yavaş yavaş!
Kullanıcı küçük betizi
10101
Üye
Üye

İletiler: 78

İletigönderen yigitler » Pzt Tem 27, 2009 20:22

TRT'nin ne yazik ki eski kalitesinden eseri kalmamis ve de hic bir sayginligi da kalmamis, Eskidende kim iktidarda olsa onun propagandasini yapmakla suclaniyordu, ama simdiki gibi boyle bariz, pervasizca yaptigi gorulmemistir. Ne kadar libos ve yobaz varsa TRT kadrosuna ilave etti. Gokturk Mehmet'in dedigi gibi STV ve Kanal 7'den pek bir farki yok. TRT'mi geri istiyorum! TRT AKPlilerin babalarinin ciftligi degildir! Bu TRT SES ve TRT Avaz da defolsun ekranlarimizdan!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen İlteriş » Sal Tem 28, 2009 0:24

Yigitler Arkadasim,

TrtAvaz yaptiklari en iyi istir, icerigi beklenilen duzeyde olmasa bile, Turk Dunyasi'na yonelik bir TV kanalimizin varolmasi uzun vadede Turkiye'yi guclendirecektir. TRTAvaz, yurticinden ziyade yurtdisina yonelik yayin yaptigi icin zaten Turkiye'nin ic politikasina iiskin pek bir sey yoktur, genelde Dunya Turklerinin ortak medeniyetini, ortak kulturunu vurgulayan programlar yayinlanmaktadir. Bu yonuyle su anki TRT'nin tek faydali kanalidir. Ataturk'un idealine hizment etmektedir o kanal. "onlarin bize gelmelerini bekleyemeyiz, biz onlara gitmeliyiz" demistir Mustafa Kemal, bu kanal bu ideal icin atilmis bir adimdir ve TRT burokrasisi icinde hukumete tabi, ama kismen bagimsiz hareket eden bir kadro tarafindan yurutuldugunu dusunuyorum. Kisacasi yukaridaki gozlem ve gerekcelerden oturu TRT Avaz konusunda seninle ayni fikirde degilim. Diger hususlarda mutabikiz.

Saygilarimla
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen the holocaust » Sal Tem 28, 2009 6:56

Tayyip başa geldiğinden bu yana trt yi izlemiyorum ve izlemiycem...
Kullanıcı küçük betizi
the holocaust
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen Laçin » Sal Tem 28, 2009 18:13

Tamamen AKP kurgusudur ve Dünya görüşü hele şükür olmuştur bu kanalın. TRT iç yayınlarda hayli taraflı adamları konuştursada, bu dış yayınlar için çok çaba sarfediyor ve alt yapı kuruyor.
BBC yaparken, hemde 50 sene önce yaparken; bizim daha yeni başlıyor oluşumuz fazla ayıp!
Yakında Arapça TV ve Radyo, yanına Ermenice radyo ve Gürcü dilinde Radyo daha ekleyecek! Ayrıca balkanlara yönelik bir kanal projeside gündemde. Arapça TV ise bu sene sonunda yıyın hayatına başlıyacak diyorlar.

Ayrıca haberi olan insan var mı bilmiyorum ama biri TRT'nin sitesine girip baksa iyi olur. Otuz ayrı dilde internet sayfası yayın yapıyor. Bunuda bu sene içinde oluşturdular. TRT bu halkın kanalı ve bizlerin vergisiyle hayli geniş bütçelere sahip! En sonunda bu bütçeler belli yatırımlara gidiyor ve bizlerin çıkarına Dünya da ve şimdilik bölgemizde işler yapacak! Son dönemde yayınlanan TRT belgesellerini izleyen var mı bilmiyorum... Yanlız hayalleri geniş yapımlar yaptıkları ve yayınladıkları kesin! Bu güzel yapımları gece yarılarına saklamaları ise, hala kafalarda bazı soru işaretleri bırakıyor!
Dizi yapıcam sevdasından vazgeçip kaliteli belgeselleri çoğaltsalar, insanların dar olan ufuklarına biraz kapı arasalar, daha da mutlu olacağım.
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen yigitler » Sal Tem 28, 2009 21:13

the holocaust yazdı:Tayyip başa geldiğinden bu yana trt yi izlemiyorum ve izlemiycem...

Bence asil TRT'nin basina Ibrahim Sahin'in geldigi zaman TRT inise gecti.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x