TÜİK'in başkan ve yöneticilerinin, "evrakta sahtecilik" suçlamasıyla cezalandırılması için Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Genel & Güncel Konular

TÜİK'in başkan ve yöneticilerinin, "evrakta sahtecilik" suçlamasıyla cezalandırılması için Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İletigönderen İlteriş Kağan » Cmt Oca 01, 2022 4:53

KESK, enflasyonu olduğundan düşük hesapladığı gerekçesiyle TÜİK'in başkan ve yöneticilerinin, "evrakta sahtecilik" suçlamasıyla cezalandırılması için Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Beyhude çabalar. Memlekette yürekli Savcımı var. Hadi onu bulduk diyelim yürekli Hakimmi var.
milyonlarca emekçi, memur ve emeklinin maaş artışı TUİK raporları ile belirlendiğine göre bu şikayete milyonlarca müdahil olursa hadi davayı görmesinler bakalım, esas o yürek ister.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x