Tüm pisliklerin tüm olayların arkasında "ortadoğu kültürünün" etkisi var.

Genel & Güncel Konular

Tüm pisliklerin tüm olayların arkasında "ortadoğu kültürünün" etkisi var.

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Şub 17, 2022 16:12

Türkiye ortalaması IQ 86, 5 toplama hiç birşey anlatamazsın ve hiç birşey bekleyemezsin. Ne dini bilirler ne vatanı bilirler, hepsi angarya hikayeden teyyare. Bu toplum ne aşk'ı, ne sevgiyi, nede seks yapmasını biliyor. Tam bir ot tam bir bağnaz kafalı insanlar.

Her zaman diyorum; yurt dışında çocuk doğduğu andan itibaren devlet ilk 25,30 yılını garanti altına alır ve çocuk ilk eğitilmeye bağlandığında mühendis, doktor, öğretmen vb. Hayali ile büyür.

Bizde işte seviştiğin gece sperm bıraktığın an gelecek 25,30 yılı o an borçlu olarak garanti altına alınır, çocuk doğduğu andan itibaren ne kadar aile ortamında büyüsede hem çevresel hemde duyduğu sözlerin etkisiyle şu hayatı nasıl yırttabilirim, adam satmayı, kavga etmeyi, piçlik ve itlik üzerine büyüyor.

Son 20 yıldır bakınız atamalara "nasıl yırttabilirimle" geldiler, kimisi cemaate, kimisi vakıfa, kimisi tarikattan referans alarak geldiler. Geldikleri her kurumun her zerresine kadar boşaltıp, avrupa'ya giriyoruz diye çıktıkları yolda, Arabistan'ın foseptik çukuruna götürdüler.

Tüm pisliklerin tüm olayların arkasında "ortadoğu kültürünün" etkisi var.
O kadar gerizekalı insan çok ki halen durumun farkına varmamış halen savunuyor halen konuşabiliyorlar.

Hiç sorun değil "ete para vermeyin Zkin birbirinizi" hep diyorum benim çocuğum yok çocuğu olan düşünsün hiç umrumda değil. Ama nesil olarak kendi çocuklarınızı şimdiden hayatlarını geleceklerini çaldınız.

Haberlerde gururla onurla türkiye nüfusu büyüyor artıyor diyorlar. 2060 yada 2080' de türkiye nüfusu 86 milyon olacak, bir çok insan telef olacak hızlı bir erime ve yaşlı bir nüfusa sahip olacağız.

Sebebi belli %50 +1 kim içindeyse yapmış olduğu aptallığın bedelini- çocuğu, torunu, ekonomik ve sosyoekonomik her türlü bedelini ödemesine sebebiyet vermiştir.
Ekim ayında gelen zamları aralıkta, ocakta olan zamları şubat martta hissedeceksek bugün olan herşeyin bedelini net 2060 yılına kadar bedelini ödeneceğiz.
Öyle böyle değil, bu ülke sadece ülke olarak değil toplum olarakta battı.

Sizi anlamayan sizden daha aşağı olan insanlarla iletişimi kesin, her zaman sizden üstün yada size birşeyler katacak insanlara yer verin hayatınızda.
Şu siyasileride zktir edin gitsin, kim ki onlar hiç...!
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x