Tuncay Guney'in konuk oldugu 32.Gun programi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Tuncay Guney'in konuk oldugu 32.Gun programi

İletigönderen jejo » Cmt Tem 19, 2008 7:38

youtube ve benzeri sitelerde bazi kisimlari var ancak programin tumu yok. her ne kadar bir amaca hizmet eder gorunumlu bir program oldugunu dusunsem de bence herkesin ilgisini cekecek bir izlence. koyarsaniz cok hora gecer. emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

İletigönderen parliament1 » Cmt Tem 19, 2008 11:58

Bende yarısından sonra izleyebildim. Kaydeden arkadaşlar yüklerse harika olur.
Teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
parliament1
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen TurkGladio » Cmt Tem 19, 2008 12:28

İsteyen kişiler kanal d nin sitesine üye olup ordan tamamını izleyebilirler. :wink:
Kullanıcı küçük betizi
TurkGladio
Üye
Üye

İletiler: 168

32. gün tuncay güney

İletigönderen acemkızı » Cmt Tem 19, 2008 12:44

Kanal D'den izleyebiliyoruz ama ben kaydedip arşivime koymak istiyorum. Konu önemli
yarın bir gün silinebilir. Daha önce olmuştu çünkü. Bu yüzden kaydeden arkadaş var ise
ve bizim de paylaşamımıza sunarsa çok makbule geçer. Teşekkürler.
Kullanıcı küçük betizi
acemkızı
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 19, 2008 13:47

Arsivlik bir karakter: Imam Hatip'ten, Fetullah'in kucagina, CIA ajanligindan homoseksüel hahamliga... meraklisi da cokmus :haham:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Cmt Tem 19, 2008 17:13

Bu adam soytarıdan başka birşey değil.Salak medyaya yutturuyorlar,Ergenekon'un Kilit Adamı diye :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x