Tuncay Ozkan'a mektup

Tuncay Ozkan'a mektup

İletigönderen jejo » Pzr Kas 02, 2008 5:02

Tuncay Abi,

Bu mektup eline ne zaman gecer, gecer mi gecmez mi, okur mu okumaz misin mechulum. Ama belki gecer...

Abi, sen ordasin, icerde, maphusanede, biz burdayiz, disarda. Nasil bir kosuldasin, rahatin iyi midir bilmiyorum Abi. Belki seni yildirmak icin yapmadiklarini birakmiyorlar icerde, belki de orda da sevenlerinle berabersin, volta atiyorsun.

Abi ben seni "MIT'in Gizli Tarihcesi" ile tanidim, televizyondaki programlarda seyrettim. Akil ve fikirlerine saygi duydum, onlardan fezy aldim, insanligini da sevdim Abi.

Seni sevenler var Abi disarda, hic tanimadigin, yuzunu gormedigin, adini duymadigin insanlar var disarda, seni seven. Bazisi korkak, bazisi deli-dolu, bazisi karamsar, bazisi iyimser, bazisi egitimli, bazisi cahil bircok sevenin var Abi. Senin resmine baktikca icine umit dogan, kendini guclu hisseden insanlar var disarda.

Seni unutmadik Abi, televizyon ve gazeteler uc maymunu oynasalar da seni unutmadik.

Disarida bir savas var Abi, ayda petrol var diyenlerin baslattigi bir savas. Bizim safimiz, senin, Mustafa Kemal'in safi Abi, hur, cagdas ve onurla yasanabilecek bir ulke hasreti cekenlerin safi Abi.

Bekliyoruz Abi cikmani, hukuka guvenimiz ve saygimiz tam. Gozumuz yollarda...

NOT: http://www.tuncayozkan.com' a girildigi vakit kendisine iletilmek uzere mesaj yazilabilir. Eline gecer gecmez bilemem.
Kimin odul ve cezaları daha açık belirtilmisse, zafer onun olacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
jejo
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 50

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Kas 02, 2008 11:50

Sıcak bir yazı olmuş.Umarım Tuncay Özkan'ın eline geçer ve kendisine moral olur.
Sevgiler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Sal Kas 04, 2008 9:08

Paylaşım için teşekkürler jejo, mektup eline geçer mi bilmem ama yapılan psikolojik zulme şu adresten ulaşabilirsin:

http://www.guncelmeydan.com/forum/yok-d ... ighlight=h elikopter

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen luzismud » Sal Kas 04, 2008 12:32

Onun sahsinda iceride cile dolduran herkese Allah güc kuvvet ve en önemlisi Sabir versin. Sokaktan cevirdigin bir adama Terörist muamelesi yapsan o kadar koymaz da bu adamlara koyar...

Ugruna savastigi herseyi yikma cabasiyla itham edilmek cok aci olsa gerek... Ama daha acisi bu ithama inananlarin olmasidir..
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x