Tuncay Özkan oy verilecek partileri açıkladı

Genel & Güncel Konular

Tuncay Özkan oy verilecek partileri açıkladı

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 22, 2007 21:43

"Halkın kendi arasındaki iç savaşı durdurması gerekiyor. İç savaş günü değildir" diyen Tuncay Özkan, sağcı ve solcuların oy vermesi gereken partileri açıkladı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen ‘Gücümüzün ve Tehlikenin Farkındayız’ konulu panele katılan Kanaltürk Televizyonu’nun sahibi Tuncay Özkan, AKP Hükümeti'ni eleştirirken, “Ortamı gerdikçe gerip halkın sağduyusuyla oynayıp, sabırlarımızı deniyorlar. Halkın sabrı deneme tahtası değildir. Halk bu sabrın sonunu sandıkta mutlaka göstermelidir. Bu nedenle ilk seçimlerde fazla bölünmeyin. Sağcıysanız MHP’ye, solcuysanız CHP’ye oy verin” dedi.

CHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Oasis Nurol Kültür Merkezi'nde 1000 kişilik salonda düzenlenen ve büyük ilgi gören panele, Tuncay Özkan konuşmacı olarak katıldı. Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mazlum Ağan'ın, 1952 ‘Avrupa Güzeli' Günseli Başar ile birlikte izlediği panelde konuşan Tuncay Özkan, halkın, benzeri görüşteki partilerin birleşeceğinden yana olan ümidinin gün geçtikçe azaldığını söyledi. Halkın bir an önce gücünü göstermek üzere harekete geçmesi geriktiğini savunan Özkan, şöyle dedi:

“Halk gücünü göstermezse, ‘Buradayız’ demezse, din istismarcılarının biri gider diğeri gelir. Laik ve demokratik sisteme düşman olanlarda değişiklik olmaz. Çaresiz kaldıysanız çare sizsiniz. Sağcıysanız MHP’ye, solcuysanız CHP’ye oy verin. Halkın kendi arasındaki iç savaşı durdurması gerekiyor. İç savaş günü değildir, halkın birleşip gücünü gösterme günüdür. 14 Nisan’da Ankara’da gücümüzü gördük. O düşüncenin ya da destekçilerinden birinin cumhurbaşkanı olmaması için seçimlere kadar eylemlere devam ediyoruz.”

Tuncay Özkan'ın konuşmasını sık sık ‘Türkiye laiktir, laik kalacak’ sloganıyla kesen izleyicilerden bazıları Türk Bayrağı açtı. Özkan herkesi, 29 Nisan Pazar günü İstanbul Çağlayan Meydanı'nda yapılacak ‘Gücümüzün ve Tehlikenin Farkındayız’ mitingine çağırdı.

22.04.2007
http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=111900

Not:Tuncay Özkan'ı severim ama burada ifade ettiği,"MHP'ye ve CHP'ye oy verin"şeklindeki düşüncesini yanlış buluyorum.Bu partilere karşı olduğum için değil,başka partilerin de vatansever oldukları için halkın oylarını hak ettiklerine inandığım için.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Pzr Nis 22, 2007 21:45

Çetin Taş, haber için teşekkürler abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Pzr Nis 22, 2007 21:52

Şu adam kadar iğrendiğim bi adam yok ya. . .
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Hasta » Pzr Nis 22, 2007 21:54

CHP vatansever haaa.?!!!... :evil: Hadi beeee... :twisted: 8) Asla oy vermem... :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Batuhan Önder » Pzr Nis 22, 2007 22:08

Baykal olduğu sürece CHP hep kaybeder ama ben her zaman CHP'ci oldum.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Pisagor » Pzr Nis 22, 2007 22:10

Eğer sırf Tuncay Özkan dediği için bu partilere oy verecek insanlar varsa onları buradan kutluyorum
Kullanıcı küçük betizi
Pisagor
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen Batuhan Önder » Pzr Nis 22, 2007 22:12

Belirtmeyi unuttum. Tuncay Özkan CHP'den maaş aldığı için bu sözü söylemiştir. Çünkü KanalTürkCHP'ye ait.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye

İletiler: 213

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 22, 2007 22:15

nurdi,CHP'de vatansever parti değilse yazık bu memlekete.
Yanlış anlaşılmasın,CHP'ye oy vermiyorum,CHP'li değilim.Ama CHP'nin vatansever olduğuna da yürekten inanıyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Nis 22, 2007 22:17

Çetin,üzgünüm ama,Kemal Derviş'e kucak açmış,Genel Başkan'ı Deniz Baykal olan bir parti daima şaibelidir... :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 22, 2007 22:21

Nurdan,o zaman vatansvser parti yoktur.
Bana bir parti ismi söyle ben de sana genel başkanı,parti üyeleri veya partinin bizzat kendisi hakkında ki şaibeleri söyleyeyim.
Bunun sonu yoktur.
CHP,yüzbinlerce üyesi olan,vatansever insanların partisidir.Diyelim ki yöneticisi yanlış yapıyor,bu o partiyi vatansever olmayan parti kulvarına sokmaz,sokamaz,sokmamalı.
Dedim ya,bu yaklaşıma bakarsak oy verilecek parti kalmaz.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Nis 22, 2007 22:25

Çetin Taş, CHP çoktaaaan kaybetti...Tabanı eridi zaten.Taban sanılan,artık,sadece babası o partiyi tuttuğu için oy veren,futbol klübü taraftarı zihniyetli bir kitle,bir de gardrop Atatürk'çüleri...Partinin bütün üstyapısı tamamen küresel sermayenin emrinde...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 22, 2007 22:29

Kafam kıyak,uykumda var.Bu mevzuyu seninle uzun uzadıya tartışmamız icap ediyor anlaşılan.
Ama benim sülalem CHP'li ve ben CHP'ye oy vermiyorum.
Senin dediğin babası CHP'ye oy verdiği için CHP'ye oy veren adam devri bitti Nurdan.Kaç kişi sayabilirsin o şekilde?
Senin dediğin doğru olsa 30 sene önce CHP'nin aldığı 42% oy ortada,o zaman onların çocukları da CHP'ye oy veriyor olsaydı durum şimdi ne olurdu?Üsteikte tartıştığımız konu apayrı bir konu,CHP'nin vatanseverliğini sorguluyorsun.
Yok yok,ben sonraya saklıyorum mevzuyu,arbi uyumam lazım.
İyi geceler. :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Pzr Nis 22, 2007 22:34

Ben,yaşadığım şehirde,köy olarak,gelenekleri olduğu için CHP'ye oy verdiklerini söyleyen arkadaşlarla çalışıyorum da,ordan duyuyorum... :wink: :mrgreen: Hatta,demografik yayılımlarını bile biliyorum,ki:Antalya,malum,Baykal'ın kalesi...Haaa,taban olmayınca,geriye tavan kalıyor ki... :twisted: Sana iyi geceler,Çetin... :D
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Berco » Pzt Nis 23, 2007 0:32

solcuysanız CHP’ye oy verin” dedi.

Buyurmuş haşmetli padişahımız(!)...

Solculuk ne demek onu açıklasa önce?

Hazretlere göre solcu muyuz sağcı mıyız ilk önce onu öğrenirdik.
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

İletigönderen Panzehir » Pzt Nis 23, 2007 3:19

Oyların bölünmemesini istemiş.. İyi de bunu söylerek zaten oyları bölmüş oluyor. Anlaşılır gibi değil. Oy vermek insanın iradesindedir, sen şuna oy ver demeyeceksin... Gerçekleri göstereceksin... Ondan sonra kişi zaten kime, neye oy atacağını bilir...

Haber için teşekkürler.

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk