Türbanlı kızlar kilise kapısında

Genel & Güncel Konular

Türbanlı kızlar kilise kapısında

İletigönderen cafersadık » Cum May 04, 2007 13:28

Türbanlı genç kızlar Viyana ve Brüksel kiliselerinden neden eğitim bursu istedi?

TERCÜMAN Gazetesi Yazarı Servet Kabaklı ''Ana, Yavru ve Tosun'' muhalefet diye nitelediği AANAVATAN ve DYP birleşmesini yazdı.

MHP tabanında da bütünleşme çabalarının artırılmasını istedi. AKP iktidarının başı örtülü ve türbanlı genç kızları, ''üniversite kapısından, evlerinden çıkamaz hale getirdiği'' gerekçesiyle sert bir biçimde eleştiren Kabaklı Viyana ve Brüksel başta olmak üzere onlarca başörtülü ve türbanlı genç kızın eğitim bursu alabilmek için kiliselerden yardım almak zorunda kaldığını yazdı.

2002 seçimlerinde MHP'yi türbanlı üniversite konusunda, ''Erkekleri gördünüz, bir de ürkekleri görün'' diye eleştirerek iktidara gelen AKP'nin türban ve böşörtüsü yasağının üniversitelerde kalkmasına ilişkin taleplere, ''benim böyle bir vaadim yok'' diye birinci elden sırt çevirdiğini anlatan Servet Kabaklı önemli bir ayrıntıya dikkat çekti. Onlarca başörtülü genç kızın Avrupa'da kilise bursu ile okuduğunu hatırlattı.

RAMSEY BROTHERLER

Hiç ama hiç kimseden çekinmeden, sadece Allah (cc) rızası, milletimin istikbali için yazdım doğru bildiklerimi... Halen de içinde bulunduğum camiada gördüğüm yanlışları yazıyor, yazmaya devam ediyorum.

AMA el insaf azîz dostlarım, şu 4.5 yıllık dönemde, meselâ başörtüsü mağduru genç kızlarımız, üniversite kapılarına dayanmak veya meydanlara çıkabilmek bir yana, evlerinden bile çıkamadılar.

Mevcut Teslimiyet’in “Bay-Başı”, partisi TBMM’de 365 sandalyeye sahip olmasına rağmen, uzun süre sabırla, iyi niyetle okumayı bekleyen bu evlatlarımıza; “Benim böyle bir vaadim yok” diyerek, zeytinyağı gibi sıyrıldı işin içinden...

Kendi evlatlarını burs vererek Amerika’larda okutacak imanı bütün “ramsey brotherleri” vardı ama, bu kızlarımızın mağduriyetini göz ardı ettiler.

Türkiye’de üniversite kapılarına gidemedikleri için, Viyana’larda, Brüksel’lerde, Paris’lerde burs alıp okuyabilmek için, kilise kapıları aşındırmak zorunda kaldı bu milletin hanım kızları...

İmam Hatip Lisesi mezunlarına yapılan katsayı zulmünü kaldırmak konusunda da “ben bu ağırlığı taşıyamam” pişkinliğiyle “vaziyeti idare” etti “Bay-Baş...” Bu misalleri tek tek, saha saha yazsak, inanın ki sayfalar yetmez.

YİNE MAĞDURU OYNUYORLAR

İşte şimdi bu “Teslimiyetçi Zihniyet”, TBMM’deki kendisi gibi samimiyetsiz muhalefeti, kendi silahıyla vurmak üzere, mümkün olduğu kadar erkene almaya çalıştığı bu seçimde, “mağrurluk koltuğundan” inip, yeniden “mağduriyet minderine” oturmaya hevesleniyor, milletin merhamet duygularını yeniden alevlendirme rolüne ısınıyor.

“Hortumculuğu bitireceğiz” iddiasıyla gelip, millet kesesinden holdinglere, yabancı sermayeye “boru hattı” döşeyen bu “kelle” ile dün tarif ettiğim “o diktacı kafaya” ve peşine düşen “yavrularla, tosuncuklara”, gerçek mağdur olan milletimiz, 22 Temmuz’da seçim sandığı önüne geldiğinde, gerekli dersi elbette verecektir.

Yeter ki, milliyetçiler birleşebilsinler, milliyetçi liderler “nefis putlarını” kırarak ve gönül birliği yaparak millet huzuruna çıkabilsinler!..

kaynak
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x