Türk askerleri,Kürt köyünü 1 saa boyunca bombaladı

Genel & Güncel Konular

Türk askerleri,Kürt köyünü 1 saa boyunca bombaladı

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 24, 2007 8:11

> Bölgesinin doğusunda İran, kuzeyinde ise Türk ordu güçlerinin konuşlandıkları sınır hattında Kürt yerleşim alanlarına yönelik bombardıman saldırıları sürüyor.

Sınırdaki Türk topçuları bugün yerel saatle 15.00 sularında Duhok’un Zaxo ilçesine bağlı Besaxa köyünü bir saat boyunca havan toplarıyla bombaladığı bildirildi.

Saldırıda can kaybı olmazken, havan toplarının düştüğü alanlarda ekili araziler ve meyve bahçelerinin tahrip olduğu belirtildi.

Bölgedeki güvenlik kaynakları, İran ve Türkiye’nin son günlerde artan bombalama saldırılarının daha çok yöre halkına karşı tehdit amaçlı olduğunu belirtiyor.

Kürt güvenlik kaynakları, İran ve Türkiye’nin bombalama saldırılarıyla bölgeye yönelik sınır ötesi operasyonlar için sınırdaki köylerin boşaltılmasını amaçladıklarını söylüyor.

Kaynak:Barzani'nin internet sitesi,24.05.2007(haber tarihi 23.05.2007)
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Prş May 24, 2007 12:22

Çetin Taş, haber için teşekkürler abi gün içinde yükselen sinir katsayımı biraz olsun yumuşatan bir haber askerimizin boş durmadığını bilmek içimi rahatlatıyor ancak bölge halkını yerleşim yerinden çıkartmak yanlış bir strateji diye düşünüyorum önemli olan orada konuslanmış olan pkk kuvetlerini yok etmektir eyvallah 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x