Türk Bayrağını İndir Tehditi

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Türk Bayrağını İndir Tehditi

İletigönderen Panzehir » Pzr Eyl 02, 2007 9:37

Bodrum'da arabasına Türk bayrağı asan bir kişi PKK yanlılarının saldırısına uğradı..

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında otomobiline Türk Bayrağı asan malülen emekli üsteğmen 62 yaşındaki Ertuğrul Gültekin'in yolda önünü kesen 4 kişinin ‘Türk Bayrağı'nı indir Kürt Bayrağı'nı as' diye tehdit ettiği iddia edildi.

Saldırganların otomobili yumrukladığını iddia eden Gültekin, şunları söyledi:

“Otomobille olay yerinden kaçarak kurtulabildim. Aksi taktirde beni orada linç edeceklerdi. Kürtçe ve Türkçe konuşuyorlardı. Türk bayraklarını indirmemi ve 30 Ağustos'un geçmesi nedeniyle Kürt bayrağı asmamı istediler. Bana Türk Bayrağı'nı indirip, Kürt Bayrağı takmamı isteyen gençlere cevap olarak ‘Ancak benim kanım aktıktan sonra Türk Bayrakları'nın otomobilden ineceğini söyledim.''

Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulunan emekli üsteğmen Ertuğrul Gültekin'i tehdit eden 4 kişinin arandığı belirtildi.

Kaynak

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Yakakent » Pzr Eyl 02, 2007 9:49

Panzehir, acaba o üsteğmenın onunu kesen kürt kokenlı ınsan lar bızım dedelerımızın kanıda bu toprak ıcın aktı dıyıpte utan mıyolarmı bıde sunu anlamıyorum neden sadece kurtlerde bu sorun var baska kokenlerde yok acaba gercekten ıhmalmı edılıyolar yoksa kıskırtılıyorlarmı?
Kullanıcı küçük betizi
Yakakent
Üye
Üye

İletiler: 16

İletigönderen Panzehir » Pzr Eyl 02, 2007 9:57

Yakakent, ne yalan söyliyeyim haklısın. Ya o durumları anmak istemiyorlar ya da o zamanki anları anacak ne kapasiteleri veya çapları var. İhmal olduğunu düşünmüyorum, sadece sınıflandırıyorum.

1] Kışkırtılmak İsteyenler

2] Kışkırtılanlar ( Zoraki davrananlar... )

3] Olanlara seyirci kalmakla yetinenler ( Ki bunları da kendi arasında ikiye ayırmak mümkün: -Öyle yapmak zorunda olanlar, -Elinden herhangi birşey gelmeyenler )

4] Olanlar karşısında yapılanlara karşı gelerek cesaretli olduklarını gösterenler. :hmm:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Yakakent » Pzr Eyl 02, 2007 10:08

Panzehir, pekı boyle bıseye bızım devlet adamlarımız neden sescıkarmıyo,
3,sıkta yazdıgın galıba herseyı anlatıyo ama boyle olaylarada seyırcı kalmak uzuyo ınsanı,sence bu kurt turk kavgası nezamana kadar surer ben ce turkıyenın en buyuk sorunun bası bu galıba
Kullanıcı küçük betizi
Yakakent
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Pzr Eyl 02, 2007 10:23

Yakakent, Türkiye var olduğu sürece başındaki sorunlar da bitmez. :) En ufak sorunların bile büyütüldüğü hatta kriz haline getirildiği bir ülkede yaşıyoruz. Türk - Kürt kavgası yok aslında, vatanseverlerin ve vatanhainlerinin kavgası var. Bu nokta çok önemli çünkü... Varolan kavgaya da Türk - Kürt kavgası dersek eğer genelleme yapmış oluruz. Ki bunun da yanlış olduğunu düşünüyorum. Ne kadar sürer bu kavga... İşte orasını bilmek güç, çünkü; ülke üzerinde egemen olmaya çalışan o kadar güç varki... Ortaya çıkıp bir yara meydana geldiği söylenirse olacağı da bu aslında... Eee bu yarayı kaşıyan da çok oluyor, kanatan da...

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Yakakent » Pzr Eyl 02, 2007 10:39

[b]Panzehir[ haklsın yarayı kasıya kasıya yavasca buyutuyolar ama buyudukcede fazla kanıyo galıba...
Kullanıcı küçük betizi
Yakakent
Üye
Üye

İletigönderen creative » Pzr Eyl 02, 2007 15:00

şerefsizleri bulup anında telef edecen başka türlü temizlenmezler
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi