Türk Devrimcileri Bağırıyor!.. “Bozkurtlar Nerede!” / Cem YAĞCIOĞLU

Türk Devrimcileri Bağırıyor!.. “Bozkurtlar Nerede!” / Cem YAĞCIOĞLU

İletigönderen Balasagun » Sal Mar 08, 2011 12:24

TÜRK DEVRİMCİLERİ BAĞIRIYOR!.. “BOZKURTLAR NEREDE!”

Bu sadece Türk’ün değil, insanlığın imtihanı! Ya “tezgâh”ın sahipleri galip gelecek ya da insanlık! Tanrı seyrederken âlemi, tarafsız; iyilerin kendilerinden başka tutunacak dalları yok! Ya ateşi söndürecekler ya da insanlığın yandığının resmidir! Cehennem dedikleri; ateş, cennet dedikleri, cehennemin kıyı şerididir! Ve bu büyük yalan, insanlığın sonunu getirecek kehanetlerin birincisidir!

Kehanetin sahipleri; “tezgâh”ın mucitleridir ve onlar Musa’nın çocukları, İsa’nın beslemeleridir! Zamanın en onulmaz, en aykırı saatlerindeyken; vakit, nezaketten dem vuranların aleyhine işlemektedir. Ya aydınlığın sonsuzluğunda yıkanacağız ya da karanlığın soysuzluğunda saklanacak yer arayacağız! İşte biz bu yüzden nezaketi sofrada, sefilliği felsefede bırakıp, adaletin kılıcını çektik; kanunların değil adaletin bekçiliğine soyunduk; ki bu çıplaklığımız kralınkiyle bir değil! Şimdi kelimelerin cümlelerdeki dansına şahit olanlar, yarın o cümleleri kuranların ve okuyanların gazabına uğrayacak olanlardır! And olsun!

Türk’ün yurdunu Türk’e çok görenler, diğerlerini çok sevenler değildirler ve onlar; doğamızı yağmalarken, hayvanlarımızı katlederken, ‘ozon’u delen; ve o delikten insanlığa bakanlar, Kabala’nın köpekleridirler; ki onlar, rezilliğin pespayeliğinde yıkanmış büyücülerin torunları, ‘kutsal topraklar’ zırvasının kölesidirler. Bakmayın siz onların kravatla dolaştıklarına; kravatları ayinlerdeki göz bağları, kukuletaları günah torbalarıdır; çocukların kanlarıyla beslenirken, ‘BM’ yazılı çuvallardan para kazananlar da onlar, kara bahtlı, kara derili bebeklerin gözkapaklarında yuvalanan karasineklerin efendileri de onlar!dır! Ve bu şeytan ortaklığı, kendi adını kendileri koyarken, Tanrı’dan izin aldıklarını söyleyenlerdir; ki onlar, Yaradılış’ta Tanrı’ya kafa tutanlar ve Tanrı’nın yol verdikleridir! ler! Hikâyeleri kendilerinden menkul; yarattıkları korku, okyanusa ilk düştüğümüz gündendir! Doğunun ortasından, ortanın güneyindendirler ve bugün, dönen her tekerleğin, düşen her bombanın, çalışan her makinenin ve uzaydaki her ayak izinin sahibidirler ve onlar; Musa’nın öz çocuklarıdır! lar! Tanrı, insanlığı korusun, kendisinden!

Türkler tehlikededir! Yunanlılar tehlikededir! Amerikalılar tehlikededir! İngilizler tehlikededir! Çünkü, insan dölü tehlikededir! İyilik ve iyiliğin sınırları tehlikededir! Dünyanın dört bir yanında misyonerlik yapan Hıristiyanlar bile tehlikededir! Onlar ‘Haçlı Seferleri’ni yaparken bile, neye hizmet ettiklerinin bugün bile farkında değillerken; ‘Şövalye’ diye baş tacı ettikleri demirden adamların halen dahi kim olduklarını bilmeyecek kadar cahildirler! İngilizler tarihlerini bilmez! Amerikalılar, Benjamin Franklin’in uyarısından bi haberdirler!

Benjamin Franklin der ki: (1706-1790) “Muhterem Efendiler! …memleketi onların nüfuz ve şerrinden kurtaramazsanız, âzamî yüz yıl sonra çocuklarınız veya torunlarınız onların fabrikalarında çalışarak, onlara bu neticeyi sağladığınız için sizlere lânet okuyacaklardır.”

Ve onlar en iyi gazeteci seçilirler! Bilim adamıdırlar; kök hücrenin içeni edecek olanlardır! Domatesin rengini çalan onlardır! İçinin çekirdeğini tüketen, ekinleri ekilmez hale getiren, yer altı sularını kurutup, ‘gölleri kurtarıyoruz’ diye vakıflar kuranlar da onlardır! Ve onlar en kanlı oyunların aktörüyken, Vatikan tarafından ‘aziz’ ilan edilenlerdir! ‘Nobel’ dedikleri itin, insanlık düşmanının adını, ‘barış’ı kirletip ‘Nobel Barış Ödülü’ diye sunarak insanlıkla dalga geçenler de onlardır!

İyiliğin arkasına saklanan cehennem zebanileri tüm insani oluşumların içine sızmış, en ilerici ve en aydınlık maskeleriyle fink atarlarken; yazdıkları kitapları pazarlayıp, insanlığın bam teline dokunanlardır. Yeni tuzakları ‘vakıf’lardır! En insanî vakıfları kurarlarken, bankaların sahipleri, silah sanayinin efendileridirler! Ve onlar; Afrika’nın canına ot tıkarken, Asya’yı yeni keşfedenler, İnka’ları, Maya’ları tarihten silenlerdir!

Mısır’ı kurutanlardır!

Ve onlar; karanlığın mahzenlerinde ayinlerini yaparken, ‘Borsa’ dedikleri sansar yuvalarında halkların alın terini alıp-satar, yoksulluğun ve ‘haram’a el uzatmamanın mükâfatı olarak da ‘cennet’ dedikleri mekânın tarifini yaparlar! ‘Haram’ dedikleri ise, halktan çaldıklarının geri istenmesidir! Kendi hukukları, kendi kanunlarıyla düzenlerken etrafı, ‘Adalet Sarayları’nın görkemi sarar tüm âlemi; adalet ise, açlığın sınırında yaşayanların başına gelen mükâfattır! Ve soysuz sistemlerinin adı; demokrasi’dir!.. Ve bu demokrasi bizim anladığımız demokrasi değildir…

Ve onun içindir ki; dünyanın her yerine demokrasiyi götürmek için savaşlar icat ediyorlar. Sahte devrimler aldatmacasıyla süsledikleri karanlıklarını, şafağın aydınlığıymış gibi sunuyorlar; insanlığın gözleri bağlanmış ve cehennem korkularıyla harmanlanmışken!

Demokrasilerde; açlıktan ölenler var! Üç milyonluk ‘cadillac’lara binenlerin yanında! Hesap soramazsın, ‘demokrasi var’ diyorlar! Bakkalların içine ettiler, her köşe başında tröst marketler. “Orada ne işin var” diyemezsin! “Serbest piyasa”, “demokrasi var” diyorlar! “E bari maydanozu satma, onu da köylü satsın” dersin! Kudurmuştur! Açtır! Gözünü kan bürümüştür! Satacaktır, insanlığa dair ne varsa satacaktır!

Demokrasilerde; yoldan geçen adam seçilmez! Üç milyon harcaman lazımdır. Kulüplerin adamı değilsen, bırak seçilmeyi, seçmene bile izin vermezler; çünkü düzen onların düzenidir ve bu düzen, en iyi düzendir! Ki demokrasiye toz bile kondurmazlar! Neden? Çünkü sen seçtiğini sanırken, onun istediğini seçersin, “tüh elim kırılaydı da vermez olaydım” derken, “senden adam olmaz” kandırmacasının etkisiyle, bir daha kendine gelemezsin! Çocukların, devam eder seçtiğini zannetmeye!..

Bu demokrasi, bizim anladığımız ve Kemalist İlkelerle harmanlanmış demokrasi değildir!..

Kemalist devrim; ilkeleriyle demokrasiye can verecek ve halkın gerçek vekillerinin meclise girmesine olanak sağlayacak tek kurtuluştur ve dolayısıyla insanlığın geleceği açısından da olmazsa olmaz bir gerekliliktir! Ve onlar, yani “tezgâh”ın sahipleri bunun farkında ve Türkler, işte bu yüzden tehlike altındadır! Müslümanlık adı altında eritilerek yok edilmeye çalışılan Türklük bilinci, bugün için “Ya Allah, Ya Bismillah” nidalarıyla değil, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sesleriyle korunmalıdır! Bugün PKK’lı geçinen itler de “Ya Allah, Ya Bismillah” demektedir!

Yani sen ey Ülkücü; ülkünün gereğini yap! Türk’ü koru! Türk düşmanlarının dini kullanarak seni çekmek istediği tuzağa düşme! Aklını başına al! Bir devrimcinin tüyolarıdır bunlar, oku ve çöz; çöz ki; “Ergenekon” kutsalına yapılan bu hainliğin hesabını birlikte soralım! Önce ihale peşinde dolaşan çakallardan temizlen, sonra gel! Bekliyor olacağız…

Türk Devrimcileri bağırıyor!..

“Bozkurtlar nerede!”

Cem YAĞCIOĞLU/İLK KURŞUN, 8 Mart 2011
http://www.ilk-kursun.com/2011/03/turk- ... ar-nerede/
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 3523

Re: Türk Devrimcileri Bağırıyor!.. “Bozkurtlar Nerede!” / Cem YAĞCIOĞLU

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 08, 2011 19:11

Nerede olacaklar? Kendilerine MİLLİYETÇİLİK maskesini taktıkları ilk günden beri ne yapıyorlarsa, kimlere ve hangi ülkelere hizmet ediyorlarsa(bu ülkeler içinde Türkiye yok), onlardan gelecek talimatları bekliyorlardır. Bunlara oy veren sıradan vatandaş bu ahval ve şerait içerisinde dahi neyin ne olduğunu, kimin kim olduğunu anlayamazsa hiçbir zaman anlayamaz...
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Aykan » Sal Mar 08, 2011 19:56

Umutlar kesildi, milletin uyanmasi ve ardindan harekete gecmesi gerekiyor.
Bir önder lazim bir basbug, ama o secilmez, o kendisini gösterir yönlerdirir.
Hasret kaldim serefimize namusumuza kuvvetimize....
Kullanıcı küçük betizi
Aykan
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen GEZGİN » Sal Mar 08, 2011 20:49

Çetin Taş yazdı:Nerede olacaklar? Kendilerine MİLLİYETÇİLİK maskesini taktıkları ilk günden beri ne yapıyorlarsa, kimlere ve hangi ülkelere hizmet ediyorlarsa(bu ülkeler içinde Türkiye yok), onlardan gelecek talimatları bekliyorlardır. Bunlara oy veren sıradan vatandaş bu ahval ve şerait içerisinde dahi neyin ne olduğunu, kimin kim olduğunu anlayamazsa hiçbir zaman anlayamaz...

Nacizane görüşüm böyle bir tavır takınmak imzanızda yazan Kemalistim anlayışına yakışmıyor . Niye derseniz biliyorsunuzki Atatürk farklı görüşe sahip oluşumları toplarlayıp bu ülkeyi kurmuş. Ayrıca zümre tahlili yaparken o zümrenin büyğk çoğunluğunu tanımak gerekliki çevremde ülkücü ya da miiyetçi görüşe sahip sizin bizim gibi gerçekleri gören çok insan var.

Diğer konuda lütfen bana Kemalizmin tanımını yapar mısınız ? Çünkü sözüm konu dışı herkes Kemalist . Birbiriyle kavga edip taban tabana zıt görüşlerde Kemalistim diyor . Sağcısı , solcusu , A partisi B partisi Kemalizm yolunda ilerliyecez dedi diyor diyecekte.
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen bozkurtlar diyari » Sal Mar 08, 2011 21:19

Acik söylemek gerekirse ne Bozkurt kaldi nede ondan eser.
Yillarca aldatildik birilerinin masasi olarak kulanildi ülkücüler.
Bu aci gercekleri itiraf etmek gerekiyor.
Buyrun pkk mecliste. Bozkurtlar ellerini tutup, sirtlarini sivazliyor sehitlerimizin katillerinin bizim ülkücüler.
akp, mhp vede kilicdaroglu'nun yeni chp'si ne farki var hepsi ayni degilmi?
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Çetin Taş » Sal Mar 08, 2011 22:40

GEZGİN yazdı:
Çetin Taş yazdı:Nerede olacaklar? Kendilerine MİLLİYETÇİLİK maskesini taktıkları ilk günden beri ne yapıyorlarsa, kimlere ve hangi ülkelere hizmet ediyorlarsa(bu ülkeler içinde Türkiye yok), onlardan gelecek talimatları bekliyorlardır. Bunlara oy veren sıradan vatandaş bu ahval ve şerait içerisinde dahi neyin ne olduğunu, kimin kim olduğunu anlayamazsa hiçbir zaman anlayamaz...

Nacizane görüşüm böyle bir tavır takınmak imzanızda yazan Kemalistim anlayışına yakışmıyor . Niye derseniz biliyorsunuzki Atatürk farklı görüşe sahip oluşumları toplarlayıp bu ülkeyi kurmuş. Ayrıca zümre tahlili yaparken o zümrenin büyğk çoğunluğunu tanımak gerekliki çevremde ülkücü ya da miiyetçi görüşe sahip sizin bizim gibi gerçekleri gören çok insan var.

Diğer konuda lütfen bana Kemalizmin tanımını yapar mısınız ? Çünkü sözüm konu dışı herkes Kemalist . Birbiriyle kavga edip taban tabana zıt görüşlerde Kemalistim diyor . Sağcısı , solcusu , A partisi B partisi Kemalizm yolunda ilerliyecez dedi diyor diyecekte.

Canım kardeşim. Bu dönem artık NET TAVIR alınması gereken bir dönemdir. Sorduğun sorunun cevabını da vereyim çünkü her ikisi birbiri ile ilgili. KEMALİST, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni kurana dek yaptığı mücadeleyi, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken yaptıklarını kendisine örnek alan; 6 OK olarak tanımlanan ilkelerinin hiçbirinden en ufak taviz vermeyecek şekilde bu ilkelere sahip çıkan ve asla bunlardan her ne şart altında olursa olsun ödün vermeyen, Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarını, bayrağını, Türk Milleti'nin bağımsızlığını her ne şart altında olursa olsun canı pahasına savunmak azim ve kararlılığında olan kişidir.

Dolayısıyla Kemalist insan ille de solcu ya da ille de sağcı olacak diye bir kural ve kaide yoktur. Ama bu zamana kadar ki pratik ne yazık ki kendisini siyasi yelpazenin sağında gören hiçbir partinin içinden KEMALİST çıkmadığını göstermiştir. En fazla kendilerine ATATÜRKÇÜ diyebilmişlerdir. Ama bunun karşılığında özellikle Laiklik ilkesinin, Devrimcilik ilkesinin, Devletçilik ilkesinin, Milliyetçilik ilkesinin altlarını oymuşlardır.

Evet, bugün vatanını ve milletini seven herkes birlik olmalıyız. Ama bu söz konusu eğer Bozkurtlar adı altında Ülkücü camia ise tek taraflı istenecek bir durum değildir. Bugün neden Ergenekon tutuklamaları karşısında hepimizin bildiği gruplar, partiler, dernekler toplumsal tepkiyi yansıtmaya çalışırken Ülkücüler ya da MHPliler tepki göstermiyorlar? Bırakın gazetecileri, Doğu Perinçek'i,İP'li partilileri...Ama içeride tutuklu bulunan yüzden fazla subay,astsubay; MHPlilerin,Ülkücülerin vatanını, milletini, bayrağını şerefle korumadılar mı bugüne dek? Ergenekon adı verilen dava neden MHP'yi ya da Ülkücüleri benim kadar, senin kadar, bizler kadar rahatsız etmiyor?

Birlik, beraberlik...Elbette, güzel...Ama tek taraflı aşk nasıl sonu hüsranla bitecek olan bir mevzu ise, tek taraflı birlik ve beraberlik istek,arzusu da o kadar anlamsızdır arkadaşım. Senin gibi benim de çevremde kendisine Ülkücü ya da MHPli diyen çok kişi var. Bunların önemli bir kesimi şu an kızgınlar. Ama bana değil, Bahçeli'ye kızgınlar. Bahçeli'nin, "Hukuki süreç devam ediyor."açıklamalarına kızgınlar.

Yoksa ben bu ülkede vatan, millet, bayrak sevdalılarının birlik ve beraberliğinden daha fazla hiçbir şeyden memnun olmam. Ama başta da dediğim gibi dönem gerçekçi olma dönemi. Olmayacak duaya AMİN denmeyeceğinin artık iyice idrak edilmesinin dönemi. En azından mevcut yönetimlerle, mevcut siyasi kadrolarla, mevcut bakış açılarıyla...
En son Çetin Taş tarafından Sal Mar 08, 2011 22:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Aykan » Sal Mar 08, 2011 22:44

bozkurtlar diyari yazdı:Acik söylemek gerekirse ne Bozkurt kaldi nede ondan eser.
Yillarca aldatildik birilerinin masasi olarak kulanildi ülkücüler.
Bu aci gercekleri itiraf etmek gerekiyor.
Buyrun pkk mecliste. Bozkurtlar ellerini tutup, sirtlarini sivazliyor sehitlerimizin katillerinin bizim ülkücüler.
akp, mhp vede kilicdaroglu'nun yeni chp'si ne farki var hepsi ayni degilmi?

Hepsi de ayni katiliyorum kardesim,
beni en cok sasirtan ve süphelendiren muhalefet partilerin hic bir siyasi tartismada emperialistlerin ülkemizle ne oyunlar oynadiklarindan söz etmemeleri.
Bu neden kaynaklaniyor sizce?
Kullanıcı küçük betizi
Aykan
Üye
Üye

İletigönderen GEZGİN » Sal Mar 08, 2011 23:31

Yönetim kadrosu olarak özellikle Devlet Bahçeli konusunda souna kadar haklısınız . Kabul edilir bır mazeret olmayabilir ama taban için durum farklı. o kesim okumamakta ve sizin kadar aydınlık değil . Aslında Türkiye nin yüzde 70 i okumayan bir kesim .

Bakınız bu site sağ - sol muhabbetinin olmadığı ender sitelerden mevzu sadece vatan . Özellikle paylaşım platformu olması hasebiyle ziyaretçisi çok. En ufagında sagcı bı adam gelıp bu gerçekleri gördümü okusun ve uyansın . Bu tarz konusmalar insanları soğutur. İtirazınız sadece yönetim kademesıne olsa bile gelen bunu anlamayabilir.

Birlik ve beraberlik sizin bizim ozlediğimiz bu konulara ilgi duymaya başladığım zamanlardan beri sureklı hayalını kurdugum bırsey. Bu sadece arayı acar başka hiçbir yarar sağlamaz. Buyrun girin bir sağcı forumuna hala solcu kızıl komınıztler derler . Girin bi solcu forumuna sağcı faşistler derler. Yani bu durum iki taraf içinde böyle ve bu Amerikan projesi düşünce tarzından ne olursa olsun hepimizin kurtulması gerekmekte.

Karşılıksız sevgi olmaz demişsiiniz ki haklısınız. Ancak karşı taraf sevginin farkında değil. Bu sekilde dusunun ve bence gerçekleri ne şekilde olursa olsun her platformda ileride gerekli olan birlik dönemleri için daha uzlaşıcı olarak anlatmanın önemini unutmayalım .
Kullanıcı küçük betizi
GEZGİN
Üye
Üye

İletiler: 114

İletigönderen İrfan Tuna » Sal Mar 08, 2011 23:59

ABD'nin Irak ve Kıbrıs'la ilgili planlarında ülkemizi de kullanma dayatmalarına direnen Ecevit Hükümetinin tasfiye edilip, 3 Kasım Soros darbesiyle AKP'nin işbaşına gelmesinde sayın Devlet Bahçeli'nin çok vebali vardır. Kaldı ki Genelkurmay Başkanı sayın Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun görev süresinin uzatılmasını engelleyip Hilmi Özkök ''Hoca''nın yolunu açan da sayın Devlet Bahçeli olmuştu. Nedense hep kritik noktalarda çok yanlış tavırlar alıyor sayın Bahçeli, sadece anımsatmak istedim.
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

İletigönderen Aykan » Çrş Mar 09, 2011 0:32

Bu sagci solcu konusu bölücülükten baska birsey degil, farkli siyasi fikirler var ama bunlari yapici bir sekilde ortak noktalar ve yeni acilar kazanila bilinir diye degerlendirmemiz lazim.

Türkcem sizlerinki kadar gelismis olmadigi icin özür diliyorum :oops:
harflerin bazilarini uydurmaca yazmam gerekiyor cünkü bu alman keyboardunda türkce alfabenin bazi harflei bulunmiyor. 8)
Kullanıcı küçük betizi
Aykan
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Mar 09, 2011 4:26

Ben bu sitede sanırım 3 yılı aşkın zamandır yazıyorum.Son 1 yıldır ilk 2 yıl ki kadar yazmadım ama neticede genel olarak bu sitede belli bir alttan alma, belli bir hoşgörü çizgisini hep yazılarıma yansıttım. Ama az önce yazdığım mesajımda ki gibi. Bu dönem NET TAVIR gösterme dönemi. Bu tartışma platformuna girip yazılanları adam gibi okuyan her vatandaş, art niyet olmadığını, gerçekten de VATAN-MİLLET-BAYRAK sevdalıları olduğumuzu görecektir. Yoksa halen daha "solcular kızı komünisttir"diyen adamlardan bir birliktelik zaten mümkün değildir.
Merak etmeyin, toplumun içindeyim. İşim ve konumum gereği yüzlerce insanla sürekli iletişim halindeyim. Her görüşten insanlarla beraberim. Vatanını seven insan ile en cahil adam da olsa bir şekilde anlaşılabiliyor, bunu defalarca kez gördüm. Ama VATANINI SEVDİĞİNİ SANAN önyargılarla beynini doldurmuş kişi ile asla anlaşmak mümkün değildir. Yoksa ben de en az senin kadar yanlış anlaşılmaktan ve samimi milliyetçileri, vatanseverleri küstürmekten imtina ederim.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x