Türk Dünyası Gençliği KKTC’ye Çıkarma Yaptı

Kıbrıs Meselesi

Türk Dünyası Gençliği KKTC’ye Çıkarma Yaptı

İletigönderen Türk Dünyası » Çrş Oca 05, 2011 21:40

Türk Dünyası Gençliği KKTC’ye Çıkarma Yaptı

Dünya Gençleri Dostluk ve Dayanışma Derneği’nin, Türk Dünyası 8. Gençlik Buluşması 20-25 Aralık tarihleri arasında “Kardeşini Tanı, Kardeşini Tanıt” sloganı ile KKTC’de gerçekleştirildi. Kıbrıs Türk Mücahitler Derneği işbirliği ile düzenlenen buluşmaya, Dünya Gençleri Dostluk ve Dayanışma Derneği bünyesinde Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan, Azarbaycan, KKTC, Türkiye, Bulgaristan, Makedonya, Afganistan, Estonya, Kırım ve Ahıska’dan katılan Türk dünyası sevdalısı gençler ülkelerini temsil etti.

Buluşma programı içerisinde Türk dünyasından gelen gençler ülkelerinin KKTC’ye dair izlemiş oldukları politikaları değerlendirirken “bu günün gençleri yarının liderleri” olarak günümüzde ve gelecekte KKTC’nin uluslar arası arenada tanınması için programın 4. Gününde yapmış oldukları çalışmaları sundular. Program çerçevesinde konferanslar, söyleşiler ve seminerler gerçekleştirildi. Müze ve şehitlik ziyaretleriyle devam eden program KKTC’ye uygulanan uluslar arası ambargolara karşı düzenlenen yürüyüşle son buldu.



http://www.turkdunyasigenclikdernegi.org/
Kullanıcı küçük betizi
Türk Dünyası
Üye
Üye
 
İletiler: 2
Kayıt: Çrş Oca 05, 2011 21:37

Re: Türk Dünyası Gençliği KKTC’ye Çıkarma Yaptı

İletigönderen Ram » Prş Oca 06, 2011 0:21

Sayın Türk Dünyası,

Daha çok ayrıntı, varsa görüntüleri paylaşırsanız seviniriz.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Kıbrıs Mücadelesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x