Türk Kahvesi - 08 / 07 / 07

Tiyatrocu hiciv ustaları, Bahadır Tokmak ve Turgay Yıldız, memleketimizde gelişen hadiseleri, kendilerine has bir şekilde yorumluyor.

Türk Kahvesi - 08 / 07 / 07

İletigönderen Ram » Sal Tem 10, 2007 20:38

Onlar ekranlarınızın gülümseten yanı… Onlar güldürürken düşündürmeyi başaran bir ikili… Onlar sizlerin gönlünde çoktan yerini almış dil üstadları, hiciv üstadları… Onlar Turgay YILDIZ ve Bahadır TOKMAK…

Onlar Türk Kahvesi… Vazgeçilmezlerinizin arasında çoktan yerini alan Türk Kahvesi, 3. Sezonlarında da perdelerini hayatın ekranı ART’de açmaya devam ediyor…

Türk Kahvesi tadından hoşlananlara ve “NE MUTLU TÜRKÜM! DİYENLERE” özel, aç veya tok karnına seyredebileceğiniz tek program…

Bu bölümde, anketlerin özünden, anketör şebeklerden, Türkmen kardeşlerimizin hunharca ve haince katledilmesinden, mazot fiyatından, Hudson toplantısından, Metin Özkan'dan, Zeyno Baran'dan, seçimler ve seçim mitinglerinden, pekaka eşkıya örgütünden, askerden, Zapsu'dan, Talabani&Barzani'den ve her zamanki gibi Tayyib & hükümet-meyenler ve medyalama hakkında konuşacaklar.

Not: Pat pat pat, paranı gönderdim iki tıkta. Şimdi bizi % 110 gösterin.Resim

[img]http://img49.imageshack.us/img49/5787/22xv9.jpg[/img]

Görüntü: XVID 25.00fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 95Kbps [Stream 01]
Süre: 68 dk. 44 sn.
Boyut: 300 MB
Çözünürlük: 592x448

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III

Ek bilgi: Teknik bir arızadan dolayı, ilk 4-5 dakikalık kesit mevcut değildir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 14:18

Ram, paylaştığın için teşekkürler 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen uniter » Pzr Tem 15, 2007 0:29

Ram eline sağlık, youtube'da da görüyorum sayende ordakileri izledik. Ama youtube daki bölümler artırılabilir artık vaktin olursa.
Bir de 1. bölüm indirdim burdan geçenlerde ama hem free yükleme limiti doldu dedi, hem de bekleyip izin verince dosyanın part 2 si yüklenmedi. Haberin olsun. Görüşmek üzere.
Kullanıcı küçük betizi
uniter
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Ram » Pzr Tem 15, 2007 1:12

uniter, vaktim olduğunca ekliyorum. Karşılaştığın ilk sorun; rapidshare.com isimli sunucunun sınırlamasıdır. Verilen süre boyunca beklemen gerekir. Beklememek için, sunucudan paralı hesap açtırabilirsin tabi. İkinci sorun, eğer ilk sorunun devamı değilse, yanlış yüklemeden kaynaklanabilir. Tabi eski bölümlerden birini inidrmeye çalışmadıysan. Eğer, eski bölümlerden birini indirmeye çalıştıysan, zaman aşımı dolayısıyla indirmeyebilir.

Hayırlı günler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen uniter » Pzr Tem 15, 2007 13:58

İletimin üstüne youtube'da "çalkala" ve "borsa" diye iki yeni kısım gördüm :) bayıldık gene eline sağlık. Hatta "ittihadveterakki" adıyla yorum da yazmaya çalışıyorum arada. Dosya yüklemede dediğini anladım teşekkürler eski bölümlerden biriydi evet. Türk ve mutlu günler.
Kullanıcı küçük betizi
uniter
Üye
Üye

İletiler: 4

Şu dizine dön: Türk Kahvesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x