Türk Kahvesi - 25 / 02 / 07

Tiyatrocu hiciv ustaları, Bahadır Tokmak ve Turgay Yıldız, memleketimizde gelişen hadiseleri, kendilerine has bir şekilde yorumluyor.

Türk Kahvesi - 25 / 02 / 07

İletigönderen Ram » Çrş Şub 28, 2007 3:31

Onlar ekranlarınızın gülümseten yanı… Onlar güldürürken düşündürmeyi başaran bir ikili… Onlar sizlerin gönlünde çoktan yerini almış dil üstadları, hiciv üstadları… Onlar Turgay YILDIZ ve Bahadır TOKMAK…

Onlar Türk Kahvesi…Vazgeçilmezlerinizin arasında çoktan yerini alan Türk Kahvesi, 3. Sezonlarında da perdelerini hayatın ekranı ART’de açmaya devam ediyor…

Türk Kahvesi tadından hoşlananlara ve “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERE” özel
aç veya tok karnına seyredebileceğiniz tek program…

Mutlaka izlemeniz gereken bir bölüm. Lütfen indirip izleyiniz. Not: Bu adamlarla bir ortak yanım var ama çıkaramadım. Resim

Resim

Görüntü: XVID 25.00fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz mono 94Kbps [Stream 01]
Süre: 71 dk. 04 sn.
Boyut: 300 MB
Çözünürlük: 304x224

Linkler

Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Panzehir » Çrş Şub 28, 2007 3:37

Ram, indirdikten ve sonrasında izledikten sonra eleştirilerimi yapacağım. Asmışsın, kesmişsin umarım keyiflidir. :twisted:

Paylaşım için sağolasın. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 28, 2007 9:48

Ram, üstadim indirdim. darisi seyretmeye :D emegine saglik, en yakin zamanda izleyecegim :r
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Mar 01, 2007 17:02

Panzehir, teşekkürler MHM. İndirip mutlaka izle. 8)

Türk-Kan, mirim, izle izle. 8) Cumartesi-Pazar yeni bölümleri var ona göre. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Panzehir » Cmt Mar 03, 2007 23:28

Ram, izledim - ki biliyosun. Ben böyle birşey daha önceden ne duymuştum / ne de izlemiştim. Çok şey kaçırıyormuşum, izleyince farkettim. Nasıl bir program öyle... O kadar duygulandığım anlar da oldu, gülmekten karnımın ağrıdığı anlar da oldu. Allah razı olsun senden, sitede paylaştığın ve izleme konusunda ısrar ettiğin için de sağolasın. İndirdim, izledim... Değdi de hani... Umarım devamını da paylaşırsın. TV kartı alana kadar senden faydalanacağız artık. Mahr'um etme beni şu programdan. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Mar 04, 2007 0:33

Uydu varken Avrasya da hemen hemen her zaman izlerdim ama malesef 1 aydır ev taşındığı için uydu yok :?

Ama çok güzel bi program tavsiye edilecek Kalitede...

Uyduruk kaydırık kadın programlarına boşa vakit harcamak istemeyenler için ,,, biraz memleket meseleleriyle sıkılmadan şilgilenmek isteyenler için ...

Emeklerine sağlık...

Paylaşım için tşk. Ram 8)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Ram » Çrş Mar 07, 2007 3:07

Panzehir, eyvallah MHM eyvallah. :) Bir ara konuşalım Gü... :)

Efsane_38, kolay gelsin ev taşımak zordur. "Uyduruk kaydırık kadın programlarına boşa vakit harcamak istemeyenler için " demişsin. Yahu Efsane, şimdi (SSSS) Sabah Sabah Seda Sayan'da Leylâ Zanlı göbecik atsa fena mı olur, izlemez misin¿? :twisted: Ya da, Günaydını Kuşum Aydınla birlikte Osman Bayandemir sunsa hoş olmaz mı¿? :)

+18 kuşağına da Apoşu koyarız artık. Duyduğuma göre bir kitap çıkarmış, "İmralıdaki ilk gecem..."

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 08, 2007 12:19

Ram, mirim, dün aksam izleyebildim en sonunda... müthis yahu. :twisted: :r bayildim resmen :D diger bölümlerini kacirmayacagimdan emin olabilirsin, senin emegine sayesine :artis:

dahili ve harici isbirlikcilere inat: Ne Mutlu Türk'üm Diyene! :!:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Mar 08, 2007 17:12

Ram, :twisted: Apoş:"Manevi Babam Pushttur"

4. kata çıkarmak zor oldu biraz :mrgreen: Sağol 8)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Ram » Prş Nis 05, 2007 23:27

Türk-Kan, ben teşekkür ederim mirim. :artis: Vaz geçilmezlerden biri oldular. :)

Efsane_38, apoşun kaç tane babası vardı unuttam gayri. :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Şu dizine dön: Türk Kahvesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x