Türk Telekom - Bnei Hasharon maçı oynanamadı!

Genel & Güncel Konular

Türk Telekom - Bnei Hasharon maçı oynanamadı!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 06, 2009 20:00

Türk Telekom - Bnei Hasharon basketbol maçı İsrail takımına ağır protestolar nedeni ile oynanamıyor! Atatürk Spor Salonu şu an boşaltılıyor...
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Parola Vatan » Sal Oca 06, 2009 20:14

Dayan Filistin, Türkiye seninle!

Türkiye'de elbet Milli Hükümet kurulacak ve 20. yüzyıl başında emperyalizme karşı zafer kazanmış ülkemiz o zaman olduğu gibi bu yüzyılda da tüm ezilenler dünyasına emsal teşkil edecek, mazlum milletleri işgalcilere karşı şahlandıracaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Parola Vatan
Üye
Üye

İletiler: 157

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 06, 2009 20:17

Bir grup protestocu hala statı boşaltmadı. Skytürk canlı yayında.... "Katil İsrail" sesleri, Filistin bayrakları, tekbir yükseliyor salondan...

Maç iptal edildi!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Türk-Kan » Sal Oca 06, 2009 21:50

Resim

Öfke spor salonlarına da sıçradı

Türk Telekom'un İsrail temsilcisi Bnei Hasharon'la oynayacağı maç öncesinde olaylar çıktı. Maç iptal edildi

Basketbolda Avrupa Kupası (D) Grubu'ndaki Türk Telekom ile İsrail'in Bnei Hasharon takımı arasında oynanan maç olaylar nedeniyle başlayamadı.

Karşılaşmanın başlamasına yarım saat kala, salonda bulunan seyirciler, İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Ayrıca salonda Hasharon takımının oyuncu listesi okunurken saha içine ayakkabı fırlatması da dikkati çekti.

Bu arada, protestolarını artıran ve sahaya yabancı maddeler atmaya başlayan grup ile polis arasında yaşanan kargaşa sırasında, Bnei Hasharon takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, soyunma odasına gitti.

Protestoların devam etmesi, salon dışında da yaklaşık 3 bin kişilik grubun bulunması nedeniyle hakemlerin, maçın oynanıp oynanmayacağı ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.

Maçın oynanacağı salonda olay çıkaran grup, salonu terk etmeyerek oturma eylemine devam ediyor.

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın protesto ile ilgili yorumu: "Olacak iş değil"

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen luzismud » Çrş Oca 07, 2009 16:12

Ya arkadaslar... Acaba ben mi yanlis duydum... Olaylar cikmadan önce bir kanal canli baglanmis ve biletli seyircinin alinmayacagini, sadece DAVETIYELI kisilerin maca alinacagini ve macin da oynanacagini söylemisti...

Protestoyu tasvip etmedigimden degil, yanlis anlasilmasin... Hicbirsey olmamis gibi orada o ülkeyi tesil eden kisilerle mac yapmak en hafif tanimlamayla vurdumduymazlik olurdu..

Amma eger sadece davetiyeliler orada idiyse buradan bir cikarimda bulunmali miyiz???

Türk Telekom'un lübnanli/Suudi orjinli OGER TELECOM elinde olmasi birsey ifade eder mi???
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Oca 07, 2009 16:19

luzismud, protestocularin "önde gelenleri" devamli cep telefonu ile "birileri" ile irtibat halindeydi. Bu "davetliler", Caglayan'da "Mehmetcik Gazze'ye" diye nara atanlar, hepsi bir oyunun parcasi.

Yoksa bu "müslümanlar" Felluce'de kiyimlar olurken, Kadir Gecesi demeden, Bayram demeden insanlar katledilirken nerede idi???

SoroSpu cocuklari illa Türk askeri ihrac edecek ya, bunlar da (safiyane duygularla protesto edenleri tenzih ederim) piyonlar iste..

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Ustten devam...

İletigönderen Yusuf Batum » Çrş Oca 07, 2009 16:23

Dun aksam saatlerinde ben de radyodan takip ediyordum.
Spikerler mac oynanacak ama gecikmeli diyorlardi.
Sonra dinleyemedim.

Iptal edilmesi cok guzel olmus... Ozellikle bir Israil takimi ile oynanacak bu macta Turk halki vicdaninin sesini duyurmustur.
Orada onlarla olabilmek isterdim.

Turk halki, ortadogunun vicdanidir!

Selam ve sevgilerimle,

Yusuf
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen Ram » Çrş Oca 07, 2009 16:45

Ermenistan-Türkiye maçında "dostluk" gösterisi (şovu) yapanlar da davetliydi.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen luzismud » Çrş Oca 07, 2009 17:16

ORGANIZE ISLER BUNLAR durumu yani... Sasirdim desem yalan olur...

Kendi kendime Öküz altinda buzagi aramayayim dedim ama bu cahil halimle bile bir iki seyi yakalayabilmisim demekki
Kullanıcı küçük betizi
luzismud
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 170

İletigönderen creative » Çrş Oca 07, 2009 17:52

dün bende oradaydım. biletler ücretsizdi daha doğrusu ortada bilet yokdu sadece tavetiye vardı onlarad hafta içi dağıltı ve elinde davetiyesi olmayanların ve sakalı olanların alınmayacağı söylendi. bu arda nasıl olduysa ortaya birden tavetiyeler çıktı ve 5-10-20-50ytl den satılmaya başladı. son 5-10dk davetiyesi olupda sakalı olanlarda içeri alındı tabi ben yine giremedim aşırı izdiham vardı. biz içeri girmeye çalışırken arkada hazırlıklı gelip ses sistemini kuranlarlar bağırmaya devam ediyordu. Gazi Üniv. eğitim ve fen-edebiyatta oraya bir çıkarma yaptı onlarda bir süre kaldıkdan sonra ayrıldılar. daha sonra eve dönüş yolundamaçın sahaya atılan ayakkabı ve sahaya atlıyan taraftar yüzünden ertlendiğini öğrendik. bir günde böyle geçti :):)
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Ram » Çrş Oca 07, 2009 20:35

creative yazdı:dün bende oradaydım. biletler ücretsizdi daha doğrusu ortada bilet yokdu sadece tavetiye vardı onlarad hafta içi dağıltı ve elinde davetiyesi olmayanların ve sakalı olanların alınmayacağı söylendi. bu arda nasıl olduysa ortaya birden tavetiyeler çıktı ve 5-10-20-50ytl den satılmaya başladı. son 5-10dk davetiyesi olupda sakalı olanlarda içeri alındı tabi ben yine giremedim aşırı izdiham vardı. biz içeri girmeye çalışırken arkada hazırlıklı gelip ses sistemini kuranlarlar bağırmaya devam ediyordu. Gazi Üniv. eğitim ve fen-edebiyatta oraya bir çıkarma yaptı onlarda bir süre kaldıkdan sonra ayrıldılar. daha sonra eve dönüş yolundamaçın sahaya atılan ayakkabı ve sahaya atlıyan taraftar yüzünden ertlendiğini öğrendik. bir günde böyle geçti :):)

Şu hazırlıklı gelenlerden biraz daha bahsetsene.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Oca 08, 2009 1:56

“İsrail takımına Ankara’da basketbol maçı oynatmayacağız”

Ankara'da dün yaşanan olaylı Türk Telekom - Bnei Hasharon maçı öncesi Mazlumder'in protesto gösterisi için duyuruda bulunduğu öğrenildi.

Eurocup'ın 5. haftasında Türk Telekom ile İsrail'in Bnei Hasharon takımları arasında Atatürk Spor Salonu'nda oynanması gereken karşılaşma da çıkan olaylar öncesinde Mazlumder’in, “İsrail takımına Ankara’da basketbol maçı oynatmayacağız” şeklinde eylem duyurusu yaptığı öğrenildi.

Olaylı maç öncesi Mazlumder Ankara Şubesi'nin yaptığı açıklama şöyle:

''Dünyanın gözleri önünde Gazze’de soykırım yapan terörist İsrail’in, Bnei Hasharon takımı Ankara Atatürk Spor Salonu’nda Türk Telekom Spor ile basketbol maçı yapacaktır. Sadece bugün Filistinli 20 çocuğu katleden İsrail’in bir takımının Ankara’da basketbol maçı oynamasına müsaade etmeyeceğiz. Duyarlı tüm halkımızı 6 Ocak Salı günü(yarın) Saat:18.00’da Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde protestoya davet ediyoruz.''

Karşılaşma için tribünleri dolduran seyirciler, karşılaşma öncesi attıkları sloganlarla Gazze'ye harekat düzenleyen İsrail'i yoğun bir şekilde protesto etmiş ve iki takım oyuncuları sahayı terk ederek soyunma odalarına kaçmıştı. Uzun süre sloganlar atan grup salonun dışına çıkmak istemeyince maç iptal edilmişti..

Kaynak

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen creative » Prş Oca 08, 2009 10:23

Ram yazdı:
creative yazdı:dün bende oradaydım. biletler ücretsizdi daha doğrusu ortada bilet yokdu sadece tavetiye vardı onlarad hafta içi dağıltı ve elinde davetiyesi olmayanların ve sakalı olanların alınmayacağı söylendi. bu arda nasıl olduysa ortaya birden tavetiyeler çıktı ve 5-10-20-50ytl den satılmaya başladı. son 5-10dk davetiyesi olupda sakalı olanlarda içeri alındı tabi ben yine giremedim aşırı izdiham vardı. biz içeri girmeye çalışırken arkada hazırlıklı gelip ses sistemini kuranlarlar bağırmaya devam ediyordu. Gazi Üniv. eğitim ve fen-edebiyatta oraya bir çıkarma yaptı onlarda bir süre kaldıkdan sonra ayrıldılar. daha sonra eve dönüş yolundamaçın sahaya atılan ayakkabı ve sahaya atlıyan taraftar yüzünden ertlendiğini öğrendik. bir günde böyle geçti :):)

Şu hazırlıklı gelenlerden biraz daha bahsetsene.

haılık derken: gelenler zaten maç için gelmemişti doğal olarak protestoya gelmişti.bir anda şu düğünlerde kullanılan ses kolonları ortaya çıktı sağa sola yerleştirildi yayın yapılmaya başlandı. tabiki 2-3 tane megafon çıktı ortaya onlarda kalabalık arasında bağırmaya başladı. ortalıkda davetiye yokken birden davetiyeler çıtı dağıtıldı fazla olanlar zaten davetiyeleri sattı. sürekli "bu maç iptal başka yolu yok" sloganları atılıyordu. oradaki güvenliği sağlayan polislerde " boş yer beklemeyin maç iptal edilecek " diyorlardı. olanlar bundan ibaret :)
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen yahac » Prş Oca 08, 2009 11:13

Ne sekilde olursa olsun sonuc olmasi gereken bir sonuc. Bazilarimiz buna nedense pek uzulmus... Israil dostluk grubundanmisiniz?!
Kullanıcı küçük betizi
yahac
Üye
Üye

İletiler: 154

İletigönderen Ram » Prş Oca 08, 2009 12:12

creative, teşekkürler, anladım mevzuyu.

yahac, kimmiş bu bazıları ve "İsrail dostluk grubunda mısınız?!" diye yaftalamaya cüret ettiklerin¿? Hele bir söyle de cevap verilsin.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x