creative yazdı:dün bende oradaydım. biletler ücretsizdi daha doğrusu ortada bilet yokdu sadece tavetiye vardı onlarad hafta içi dağıltı ve elinde davetiyesi olmayanların ve sakalı olanların alınmayacağı söylendi. bu arda nasıl olduysa ortaya birden tavetiyeler çıktı ve 5-10-20-50ytl den satılmaya başladı. son 5-10dk davetiyesi olupda sakalı olanlarda içeri alındı tabi ben yine giremedim aşırı izdiham vardı. biz içeri girmeye çalışırken arkada hazırlıklı gelip ses sistemini kuranlarlar bağırmaya devam ediyordu. Gazi Üniv. eğitim ve fen-edebiyatta oraya bir çıkarma yaptı onlarda bir süre kaldıkdan sonra ayrıldılar. daha sonra eve dönüş yolundamaçın sahaya atılan ayakkabı ve sahaya atlıyan taraftar yüzünden ertlendiğini öğrendik. bir günde böyle geçti:)
Ram yazdı:creative yazdı:dün bende oradaydım. biletler ücretsizdi daha doğrusu ortada bilet yokdu sadece tavetiye vardı onlarad hafta içi dağıltı ve elinde davetiyesi olmayanların ve sakalı olanların alınmayacağı söylendi. bu arda nasıl olduysa ortaya birden tavetiyeler çıktı ve 5-10-20-50ytl den satılmaya başladı. son 5-10dk davetiyesi olupda sakalı olanlarda içeri alındı tabi ben yine giremedim aşırı izdiham vardı. biz içeri girmeye çalışırken arkada hazırlıklı gelip ses sistemini kuranlarlar bağırmaya devam ediyordu. Gazi Üniv. eğitim ve fen-edebiyatta oraya bir çıkarma yaptı onlarda bir süre kaldıkdan sonra ayrıldılar. daha sonra eve dönüş yolundamaçın sahaya atılan ayakkabı ve sahaya atlıyan taraftar yüzünden ertlendiğini öğrendik. bir günde böyle geçti:)
Şu hazırlıklı gelenlerden biraz daha bahsetsene.
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk