Türk'ün idamı

Genel & Güncel Konular

Türk'ün idamı

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 11, 2008 14:23

GÜL'ÜN TELEFONU ETKİSİZ
Suudi Arabistan'da ''Allah'a küfrettiği''gerekçesiyle 14 aydan bu yana tutuklu bulunan ve ölüm cezasına çarptırılan Türk berber Sabri Boğday'ın affedilmesi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün girişimleri sonuç getirmedi.Suudi Arabisan Kralı Abdullah bin Abdülaziz el Suud,Gül'ün geçen ay yazdığı ''rica mektubunun''ardından ''rica telefonunu''da görmezden geldi.

Kaynak:11 MAYIS 2008 tarihli Cumhuriyet Gazetesi haberi

Haberin devamına gazeteden ulaşabilirsiniz.

Not:Ayaklarına kadar gidilip devlet nişanı verilmesinin ödülü bu olsa gerek.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen atikta » Pzr May 11, 2008 14:37

demek ki o ülke kendi iç işlerine ,yargısına karışanları kaleye almıyor;Ya biz....
Kullanıcı küçük betizi
atikta
Üye
Üye

İletiler: 19

İletigönderen Türk-Kan » Pzr May 11, 2008 19:49

Suudi Arabistan'da ''Allah'a küfrettiği''gerekçesiyle 14 aydan bu yana tutuklu bulunan ve ölüm cezasına çarptırılan Türk berber Sabri Boğday'ın affedilmesi için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün girişimleri sonuç getirmedi.

devrimci atikta yazdı:demek ki o ülke kendi iç işlerine ,yargısına karışanları kaleye almıyor;Ya biz....

Bu zekayla yapacaksin devrimi ha..! Bahsedilen ülke ABD'nin köpegi Suudi Arabistan. Yoruma bak, devrime gel!

Çetin, Abdullah Gül Kral'a kac sene hizmet etmis, elbet huzuruna cikacak yahu :) Kral sallar mi Gül'ü? :lol:

Ayrica; gariptir.... Allah araplarin Allah'i mi..? :hmm:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 12, 2008 21:12

Çetin, Abdullah Gül Kral'a kac sene hizmet etmis, elbet huzuruna cikacak yahu Kral sallar mi Gül'ü?

Tabi canım.Ben de onu demek istiyorum Türkan.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x