Türkan Saylan’a küfür etmek…

Türkan Saylan’a küfür etmek…

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt May 18, 2009 23:32

Hiç kuşku yok; ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan’ın evinin Ergenekon adı verilen operasyonun 12. dalgasında basılması, ölüm sürecini hızlandırdı. Evinin basıldığı günlerde ağır hasta olan Saylan'ın yüreği buna dayanamadı. Oysa ki; Saylan tedavisini ''huzur'' içinde görmeli, her türlü stress ve sıkıntıdan uzak yaşamalıydı.

Saylan, uzun bir süredir gördüğü kanser tedavisi için o sabah da yatağına uzanmış, kan veriyordu. Polis evden içeri girdiğinde ‘’darbeci’’ olmakla suçlanan Saylan, yaşama tutunabilmek için var gücüyle direniyordu.

Saylan’ı yıkan ikinci ‘’darbe’’ ise polisin evinin basmasının ardından yaşandı. AKP’ci medya, Saylan’ı yalanlarıyla hedefe oturttu. Kendine ‘’dindar’’ diyen hokkabazların yönettiği gazeteler, TV’ler, internet siteleri ve radyolar, hergün onlarca yalanla çıktı karşımıza. AKP’ci medya, Saylan’ın ne ‘’Hristiyanlığı’’nı bıraktı, ne ‘’misyonerliği’’ni ne de ‘’PKK’lılara burs verdiği’’ni. Her gün peşi sıra yalanlar, iftiralar, haksız suçlamalar yer aldı AKP’ci medyanın TV ekranları, gazete sayfaları ve internet ortamında…

Saylan’ın evinin basılmasının üzerinden neredeyse bir ay geçti. Ama AKP’ci medyanın hırsı tükenmek bilmedi. AKP’den beslenen hokkabazlar, yalanlarını sürdürdü. Öyle ki; Saylan bu süre içinde hasta haliyle defalarca TV’ye çıkmak ve gerçekleri açıklamak zorunda bırakıldı.

Saylan, gözü gibi koruduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin ‘’yasa dışı’’ gibi gösterilmeye çalışılması karşısında ise hiçbir zaman ‘meşruyet’ kaygısı yaşamadı. Yıllardır başkanlığını yaptığı ÇYDD’nin büyüyüp güçlenmesi için son nefesine dek mücadele etti. Öyle ki; son zamanlarda kendisine yönelik artan saldırıları bile ÇYDD’yi güçlendiren bir kampanyaya çevirmeyi başardı. ÇYDD’ye yapılan bağışlar arttıkça, bu sevincini ‘’Bir kızı daha okutabileceğiz’’ diyerek gösterdi.

Ve pazartesi sabahı...

Türkan Saylan, yıllardır mücadele ettiği kansere sonunda yenik düştü. Ömrünün son günlerini ne yazık ki rahat geçiremedi. Ağzından ‘din’i düşürmeyen, her türlü ahlaksızlığı ‘’din perdesi’’nin arkasına saklayarak yapanlar, Saylan’a dünyayı cehennem etti. Saylan, din tacirleri yüzünden olmadık suçlamalarla karşı karşıya kaldı.

Ne yazık ki; Saylan bu hokkabazların elinden ölünce de kurtulamadı. AKP’ci medyanın ahlakını benimseyen ve adına ‘’taban’’ denilen mahluklar, internet sitelerinde Saylan’la ilgili haberlerin altına insanlık dışı yorumları yazmaktan geri kalmadı. İsimlerini dahi yazmaktan korkan bu güruh, Saylan’a olan hınçlarını, kinlerini ve nefretlerini buralarda da kustu.

Çünkü Saylan, aydınlık bir geleceği, çağdaş yaşamı, kadının kurtuluşunu, insanların eşitçe yaşayabileceği bir dünyayı simgeliyordu. Bu yüzden, Saylan’ı gördüklerinde, içine düştükleri bataklığı hatırlıyor, orada olmayanları da kendi bataklıklarına çekmeye çalışıyorlar. İşte bu yüzden Saylan’a küfrediyor, acizliklerini, korkaklıklarını, utanmazlıklarını ve hiçbir değere sahip olmadıklarını gösteriyorlar.

Yazık onlara…

Evet yazık; belli ki bu güruha hiç kimse İslamiyet'in o güzel öğüdünü ve ‘’ölünün arkasından konuşulmaz’’ ahlakını öğretememiş...

BARIŞ YARKADAŞ

Kaynak
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Çetin Taş » Pzt May 18, 2009 23:36

Vallahi İslam dininde ölünün arkasından konuşulup konuşulmaması umrumda değil.Ya da benim önceliğim değil.
Ben TÜRK'üm!
İslam'dan önce de var olan bir milletin evladıyım.
TÜRK ölünün arkasından konuşmaz.Bu konuşan,ne konuşması küfür eden insanlar şerefsizdir,onun bunun çocuğudur,bu sayfaları okuduklarından da eminim onun için daha da bir rahatlatayım onları piçlerdir,namussuzdurlar,onursuzdurlar!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Gazete Köşe Yazarları

İletigönderen jamesB07 » Sal May 19, 2009 20:14

Vallahi İslam dininde ölünün arkasından konuşulup konuşulmaması umrumda değil.Ya da benim önceliğim değil.
Ben TÜRK'üm!
İslam'dan önce de var olan bir milletin evladıyım.
TÜRK ölünün arkasından konuşmaz.Bu konuşan,ne konuşması küfür eden insanlar şerefsizdir,onun bunun çocuğudur,bu sayfaları okuduklarından da eminim onun için daha da bir rahatlatayım onları piçlerdir,namussuzdurlar,onursuzdurlar!

Yukaridaki yorumu CetinTas adli kardesimden alinti yaptim! kendisinin yazidigi yoruma katiliyorum! herkese saygilar!
---TANHU---
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x