Milliyetçi yazdı:Kurtuluş Savaşında Çanakkalede v.b yerlerde bile bile ölüme gidenler.Kendi cenaze namazını kılıpta ölüme gidenler ne için kimin için ölüme gitti allah için dimi
arkadaş bu millet zaten Allah Allah diyerek uyutuldu.ne vatan sevgisinin ne de millet duygusunun gelişmesine izin verilmedi.ve bu duygular Osmanlıda ümmet bilinci ile köreltildi.dolayısı ile bu duyguyla köreltilip o hallere düşürülmüş ve neticesinde işgal edilmiş Türk milleti vatan, millet tanımlarının bilincine vararak, ölüme namusları, bağımsızlıkları, toprakları için gitti.din ve Allah sevgisi bu davada itici güç olmuştur ve bunu inkar edenin ayrı bir kastı vardır ama bu etki cephede ölüme gidenlerin, gitmelerinde ki asıl sebebi değiştirmemelidir, farklıymış gibi gösterilmesi için malzeme edilmemelidir.
Milliyetçi yazdı:Allah İslamiyet sancağını taşıma görevini bize vermiştir.
Müslüman olmayan Attila'nın da dediği bizler Tanrı'nın kırbacıyız.Allah yoldan çıkanları bizimle cezalandırır.
Bende diyorumki biz Allah'ın askerleriyiz
ben anlamadım sana ve senin gibi düşünenlere bu görevi kim verdi.benim bildiğim Allah en son Hz.Muhammed ile irtibata geçti.bizim haberimiz olmadan vahiyle size de mi böyle bir görev mi verdi ?
Milliyetçi yazdı: Atatürk'ü dinsizmiş gibi lanse etmeye çalısmayın
burdaki hiç kimse Atatürk'ü dinsiz gösterme çabasında değildir.burdaki herkes,bu ülkede ki, Atatürk dahil hiç kimsenin dini hakkında yorum yapmayan, yargıda bulunmayan ve sadece kendilerini ilgilendirenin kendi inançları olduğu bilincinde olan ender insanlardır.burda, özellikle bu konuda daha ön yargısız yaklaşman gerekiyor milliyetçi kardeşim...