Türkiye Avrupa'dan vazgeçsin

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Türkiye Avrupa'dan vazgeçsin

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eyl 03, 2007 9:49

BBP lideri Yazıcıoğlu, Türkiye'nin Avrupa sevdasından vazgeçmesini istedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, ''Türkiye, Avrupa'nın eşiğinde beklemek yerine Türk dünyasıyla buluşup, bölgesinde bir güç olmalıdır'' dedi.

Yazıcıoğlu, şöyle konuştu: ''Türk milletini gelişmiş medeniyetler seviyesine ulaştırma davasından vazgeçmeyeceğiz. O dava Türk milletinin Alevisi ile Sünnisi ile Çerkezi ile Kürdü ile bir olsun, yıkılmasın, bayrak inmesin davasıdır. Biz, Türkiye'nin demokratikleşmesinden yana olanların yanında olduk. Her zaman 'Hayır, demokrasiye dokunamazsınız' dedik. 12 Mart'ı, 28 Şubat'ı gördüm. Cezaevlerinde 7 yılımı geçirdim. İşkence gördüm. Devletimi dava etmedim. Neden? Türkiye daha demokratik bir ülke olsun diye.''

CHP'ye sert eleştiri

CHP'nin yanlış bir politika izlediğini savunan Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

''Bir ana muhalefet partisi devletten 70 milyon YTL yardım alacak. Seçim istiyoruz diyecek, istediği olacak. Daha sonra bu seçimin sonuçlarına razı olması gerekir. CHP, AK Parti'ye yüzde 10 oy hediye etti. CHP, 'Ne Meclise ne de halka Cumhurbaşkanını seçtirmem' dedi. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Bu milletin eğilimi doğrultusunda oyumu Abdullah Gül'e verdim.''

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Pzt Eyl 03, 2007 11:58

Bi git Allah aşkına... Hem öyle diyorsun hem de ABden yana olan Abdullah Güle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy vereceğini söylüyorsun... Oyunu da verdin.. Bu ne yaman çelişki Muhsin? :hmm: Gündemde kalabilmek için sen de herşeyi gübreye sardın, böyle giderse sana da;

Çimlere basma Muhsin
Çimleri eziyorsun
Kusura bakma Muhsin
...

şeklinde devam eden tekerlemeyi söylemek durumunda kalacağım, haberin olsun.. Muhsin..

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Yakakent » Pzt Eyl 03, 2007 19:58

ıyıde hangı halk cumhurbaskanı gul olsun dedıkı be adam sacmalam akp temelını salam tutmak ıcın kendı mıllet vekılı oylarıyla gulu Cumhurbaskanı yaptı kımbılır senın ne cıkarın vardı da oyunu gule verdın?
bakalım zaman la daha nasıl gundeme gelmek ıcın yorumlarda bulunucak
Kullanıcı küçük betizi
Yakakent
Üye
Üye

İletiler: 16

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x