Türkiye'deki Rumlar yok edilmeye çalışılıyormuş!..

Genel & Güncel Konular

Türkiye'deki Rumlar yok edilmeye çalışılıyormuş!..

İletigönderen tuba » Sal Kas 25, 2008 19:00

"Türkler, Rumlar ve Ermenilerle akrabadır" diyen Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk′tan yeni bir iddia daha:

Türkiye'deki Rumlar yok edilmeye çalışılıyormuş

"Ekümenlik evrenselliktir. Senden cumhurbaşkanlığı veya valilik istemiyorlar."

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı "Lefkoşa′da Basınla Sohbet" toplantısı düzenleyen Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, yeni iddialarda bulundu. Tibuk, ART kameramanı Hakan Yıldırım′ın "İstanbul Fener Rum Patriği Bartholemos′la ilişkileriniz nelerdir" sorusunu yanıtlarken aynen şunları söyledi:

"Bartholomeos benim için önemli bir liderdir. Ortodoks camiasının lideridir. Türkiye′de maalesef bazı belli kimseler, yanlış milliyetçilik yaparlar. Ekümenlik evrensellik demektir. Senden Cumhurbaşkanlığı veya valilik istemiyorlar. Barholomeos′u desteklemek milliyetçiliktir. Ben adamla iftihar ediyorum benim arkadaşım diye. Türkiye′de beş dostum varsa, birisi Bartholomeos′tur. Türkiye′deki Rum cemaatle-rine yapılan haksızlığa gösterdiğim tepki apayrıdır. Türkiye′de Rumlar′a haksızlık yapılıyor. Zaten 2000 yaşlı Rum kaldı. Bunları yok etmeye çalışıyoruz."

Kaynak

İZLE
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Ram » Sal Kas 25, 2008 21:12

Türkler, Rumlar ve Ermeniler akraba ama; muhterem kendisini "Laz" olarak tanımlıyor ve Lazları Türklerden ayrı tutuyor. Vefalı bir hain esasen, gönül borcunu duraksamadan ödüyor. AFS (Amerikan Cephe Servisi) bursuyla, poker ve pişpirik oynaya oynaya gittiği Amerika'ya tam bağlı. Kurucusu ve onursal başkanı olduğu LDP'nin pek! şirin marşını da ekleyesim geldi:

Senin sesin senin nefesin o,
Senin kalbin senin ateşin.
Liberal Demokrat Parti seninle,
Yarına birlikte elele...
Güçlü eşsiz bir likitle birlikte
Yarına birlikte elele...

Sen artık uyanmalısın Türkiye,
Bitsin artık bu büyük çile...
Sevgi, dostluk, dürüstlük ilkesi
Çağdaş Türkiye’dir hedefi...

Aydınlık güzel bir gelecekse,
Haydi durma katıl bizlere...
Sevgi, dostluk, dürüstlük ilkesi
Çağdaş Türkiye’dir hedefi.

Marşta geçen "çağdaş Türkiye" Bartho Ökümen olunca gerçekleşecek olsa gerek... Neyse; Osmanlı'da bir söz vardır: "Fesimden aşağı, Tibuk Besim."
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen lozan 2005 » Sal Kas 25, 2008 22:59

Rezil olmayi seven rezil bir kisi.Besin tubik
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

İletigönderen Ram » Prş Ara 04, 2008 13:11

Görüntü eklenmiştir.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x