Türkiye İçin Çarpışan Bir Ermeni

Ermenilerin soykırım iddialarını çürüten ve asıl katliam sahiplerinin onlar olduğunu gösteren bölüm.

Türkiye İçin Çarpışan Bir Ermeni

İletigönderen Gilda » Cmt Ara 08, 2007 15:16

[img]http://img502.imageshack.us/img502/374/65925ml4.jpg[/img]



Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyordu ama eğitimini yarıda bırakıp, terör olaylarına tepki için askere gitti. Ermeni Asıllı Loran'ın bu davranışı babasını da gurura boğdu.


Terör olaylarına tepki olarak eğitimini yarım bırakarak askere giden Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran'dan gurur duyan baba Özhakyan, “Bu vatan için gerekirse şehit oluruz” dedi

Ermeni asıllı Türk vatandaşı Loran Özhakyan adlı genç, son günlerde meydana gelen terör olaylarında şehit olan Türk askerlerin durumundan çok etkilenerek master eğitimini yarım bırakarak askere gitme kararı aldı.

Boğaziçi Ünivesitesi öğrencisi Loran Özhakyan'ın bu kararına en büyük destek ise babası Nazaret Özhakyan'dan geldi. Nazaret Özhakyan yarın oğlunu birliğine teslim edecek. Oğlu Loran'ı birliğe teslim edeceğinden dolayı duyduğu heyecanın ikiye katlandığını dile getiren baba Özhakyan, "Oğlum vatanın bütün evlatları gibi askere gidip Mehmetçik olacak. Gerekirse bu vatan için cephede savaşıp şehit de düşeriz" dedi.

TERÖR HEPİMİZİN SORUNU

Türkiye'nin yaşadığı sorunların ülke topraklarındaki herkesi ilgilendirdiğini vurgulayan baba Özhakyan, Boğaziçi Üniversitesi'nde Sistem Mühendisliği alanında master yapan oğlunun eğitimini dondurarak askere gitme kararı aldığını oğlunun bu kararında terör olaylarının etkili olduğunu ifade etti. Özhakyan, "Çatışmalarda şehit olan Mehmetçik haberleri bizi çok üzdü. Oğlum Loran, öğrenci olduğu için askerliğini tecil ettirme hakkı vardı, ama duyduğu haberlere çok üzüldü ve eğitimini dondurarak askere gitmeye karar verdi”diye konuştu.

ASIRLARDIR DOSTÇA YAŞADIK


Osmanlı coğrafyasında asırlardır dostça ve kardeşçe yaşayan insanların torunlarının, 90 yıl önceki ortak acılarının bugüne taşımamak gerektiğini ifade eden Nazaret Özhakyan, geçmişi bugüne taşımanın iki topluluğa da zarar vereceğini dile getirdi. İki topluluk arasındaki sorunun ancak içerde çözüleceğini ifade eden baba Nazaret Özhakyan, yaşanılan bir takım problemlerin çözümü için başka ülkelerin müdahil olmaması gerektiğini vurguladı.

aktifhaber
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye
 
İletiler: 1078
Kayıt: Pzt Mar 12, 2007 12:58
Konum: kendimden...

Şu dizine dön: Ermeni Meselesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x