Turkiye'nin Tek Ve Hicbir Zaman Bitmeyen Sorunu Ne Olacakmis

Turkiye'nin Tek Ve Hicbir Zaman Bitmeyen Sorunu Ne Olacakmis

İletigönderen maydonos » Sal Haz 15, 2010 2:35

Terör Kullanılır, Motive Edilir, Bazen Ihale Alır!
Yenicag, 14.06.2010

Kore Savaşı’nın 60. yıl dönümü dolayısıyla Güney Kore’ye giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, terör örgütlerinin bazen kullanılabileceğini söyledi. Gül, uçakta gazetecilerle sohbet etti ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un, Osmaniye’deki terörist saldırıda şehit düşen 47 günlük asker eşi Pınar Akdağ için yazdığı yazıda terörün eski kanlı günlerine döndüğü yönünde açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

Topyekün mücadele şart

“Daha iki ay olmamış evleneli, şehit oluyor. Eşini aradım, başsağlığı diledim. Hissi boyutu derin olan bir durum var. Hep söylüyorum Türkiye’nin en önemli meselesi, gündemi bu konudur, adını ne koyarsanız koyun. Terör örgütleri bazen kullanılır, bazen motive edilir, bazen de ihale alır. Kendi kuralları yoktur. Terörle topyekun mücadele edilmelidir. Sadece silahla mücadele değil, terörü minimize etmek, terör örgütünü izole etmek için bütün boyutlarıyla topyekun mücadele ediyoruz. Terör Türkiye’nin daimi gündemidir, hiçbir zaman gündemden düşmedi.”

Terörden kurtulacağız

Bir gazetecinin “Terör örgütü PKK’nın kullanılmasını, ‘İhale ediliyor’ derken İsrail’i mi kastettiniz?” yönündeki sorusunu Gül, “Elimizde kesin delil olmadan kimseyi kolay kolay suçlayamam. Bunlar büyük suçlamalar. Ben öyle bir şey kastetmedim” diye yanıtladı. Gül, şunları söyledi: “Burası kendi ülkemiz, kendi evimiz. Bu işten kurtulmak için hep beraber ne gerekiyorsa yapacağız, yapmak zorundayız. Yılamayız çünkü bunun başka bir yolu yok. Terörden ne pahasına olursa olsun kurtulacağız, çıkacağız bu işin içinden. Bu açıdan ben kesinlikle yine ümitliyim ama bazen istediğimiz şekilde olmuyor. Dünyanın her tarafında bu işler böyle olmuştur. Terör günlük mesele değil, hepimizin meselesidir. Türkiye’nin her bakımdan birinci konusudur. “

Alin size Ab-dullahtan secme sozler, bu ne akil, bu zeka urunu konusma. Bu IQ'ya oy verenlere ne desek bilmiyorum. Bu son paragrafi tekrar tekrar ustteki yaziyla karsilastirarak okuyun. Degerli arkadaslar, kim bizim zekamizla bu denli alay edebilir?

En kisa zamanda bu maskaralardan kurtulmak dilegi ile.

Herkese kolay gelsin.
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Re: Turkiye'nin Tek Ve Hicbir Zaman Bitmeyen Sorunu Ne Olacakmis

İletigönderen Ram » Sal Haz 15, 2010 10:51

maydonos, kendi yorumunu konudan ayırıp (araya yatay çizgi çekebilirsin) bir de kaynak ilişimini eklersen çok güzel olacak.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Re: Turkiye'nin Tek Ve Hicbir Zaman Bitmeyen Sorunu Ne Olacakmis

İletigönderen maydonos » Sal Haz 15, 2010 15:34

Ram, cok tesekkurler bir daha olmayacak bu hatalar, tekrar tekrar tesekkurler.Sayenizde, gercekten cok sey ogreniyorum.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x