Türkiye'nin Yüzde 80'i Kürt

Genel & Güncel Konular

Türkiye'nin Yüzde 80'i Kürt

İletigönderen Efe » Cmt Oca 26, 2008 19:27

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Türkiye nüfusuyla ilgili şok iddiada bulundu

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Van'da katıldığı parti il kongresinde Türkiye'nin yüzde 80'nin Kürt olduğunu iddia ederek, bölge insanının kendi kültürünü yaşamasına, ana lisanını konuşmasına, ana lisanında eğitim almasına ve yayın yapılmasına büyük önem verdiklerini söyledi.

Ardahan Milletvekili Ögüt, CHP lideri Deniz Baykal'ın kamuoyunda Kürt açılımı olarak değerlendirilen konuşmasının yeni olmadığını savunarak, Baykal'ın 1989 yılında verdiği anayasa teklifi verdiğini kaydetti.

Türkiye'ye AB'nin dayatması olmadığı dönemde Baykal'ın eşit davranmak için her toplumun kendi ana lisanı ile konuşması ve ana lisanın asimilasyon edilmemesi için eğitim ve öğrenim görmesi, türkü söylemesi, yayın yapması kanun teklifi düzenlendiğini anlatan Öğüt, "Şimdi Türk açılımı ve Kürt açılımı değil. Sayın Baykal 1989 yılında bunu söylemiştir. Bugün de diyor ki Kuzey Irak'taki gençler gelip Türkiye'de okusunlar ve 15 yıl sonra bizim elçimiz olsunlar. Bir kere Kürt halkı ile terörü ayırt etmek lazım. Terörden hepimizin canı yanmıştır." dedi.

Terörü besleyen ülkeyi bölmek isteyen Ermeni Asala lobilerinin olduğunu savunan Öğüt, bunların ülkeyi bölmek istediğini söyledi.

Öğüt, şunları kaydetti: "Evet ben iddia ediyorum Türkiye'de yaşayan nüfusun yüzde 80'nin Kürt'tür. Kız alıp kız vermişiz. Her tarafta akraba olan insanlar vardır. Ben niye Antalya'yı İstanbul'u ve İzmir'i bir başkasına bırakayım. Türkiye'nin her tarafı benimdir. Bu toprakları toplum olarak biz vatan yaptık. Bizim ecdadımızın kanıyla oldu."

Konuşmasında AK Parti ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e yüklenen Öğüt, Van'ın büyük bir kesiminin AK Parti'ye oy vermesine rağmen, hiç bir hizmet almadığını savundu.

Resim

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Ram » Cmt Oca 26, 2008 20:08

Irkçı andaval.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen shadow39 » Cmt Oca 26, 2008 20:25

Binbir babanin cocugu
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen SOKRATES » Cmt Oca 26, 2008 21:36

Böylelerinden çok var, ama bazen cidden ırkçı söyleme hak veriyorum.
Türk soyu yine de genetik olarak korunmalıdır.
Yoksa Bulgarlar,macarlar gibi oluruz.
Bu bence ırkçılık değildir.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen drJecco » Pzr Oca 27, 2008 12:11

Yok 80'i kürtmüş.Şöyleymiş,böyleymiş.Kafatasçı seni !
Kullanıcı küçük betizi
drJecco
Üye
Üye

İletiler: 23

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x