Türkiye sizinle gurur duyuyor!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 15:45

Resim

"Ne malum PKK'nın yaptığı?"
Yeni moda bu.

Bombacı kız diyor ki...
"Öcalan'ı zehirlediniz, ben de intikam için hepinizi öldürmeye geldim."
Bunlar diyor ki...

Saralım makarayı biraz geri...

Manyağın biri cinayet işliyor...
"Milliyetçiler yaptı."
"Ulusalcıların işi."
"Jandarma parmağı..."
"Türk olmaktan utanıyorum."

Astsubayın bagajında tabanca çıkıyor...
"Derin devlete suçüstü."
"Çete."
"İşte hain."
"Ucu nereye giderse gitsin, kime uzanırsa uzansın, peşini bırakmayacağız."

Hatırlayın...
Büyükanıt'ı yargılamaya kalktılar.

Sonra...

Ankara'da bomba patladı...
"Teröristler yapsa, söyler."
"Halkı vurmaz ki onlar..."
"Derin devlet olamaz mı?"

Allah sizi inandırsın, biri aynen şöyle dedi:
"Bu saldırılar CHP'nin suçu."

6 şehit...
"Mayın, İtalyan olamaz."
"Evet, silahlar AB malı da... Bunda AB'nin ne suçu var? Ne bilsinler?"
"Komplo."
"İktidarı zor durumda bırakmak isteyen derin güçlerin marifeti olabilir..."

Ama en çok şunu beğendim:
"PKK'yı hedef gösteriyorlar!"

Yani, bu lafım basın ahlâkına ne kadar uyar bilmem ama... Hakikaten suratına tükürülecek adamsınız be kardeşim.

Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 15:51

Çok güzel yazmış yine,sağol Ram...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Cmt May 26, 2007 15:55

Ram, eline sağlık abi harika bir çalıişma gerçekten teşekkür ediyorum ülkemizde yaşananları bu güzel yazı harika özetliyor bu ülkede cinayet işlendiğinde birileri öldüğünde uçak düştüğünde bombalar patladığında nedense bunu emperyal güçler yapmıyor cia mosssad yapmıyorda bu ülkenin evladı yapıyor biriside çıkıp bu adam kukladır beyni yıkanmış bir insandır sadece demiyor ateşi yakıyorlar kaçıyorlar biz ise ateşin ortasındayım ateş çemberindeyiz yani bu ülkede bir faili meçhul olduğunda ya ülkücüler yapıyor ya da aşırı dinciler zaten ne abd ne ab ülkemiz çemberin içinde basında hükümete yardım için elinden geleni yapıyor ya helal olsun son olayın ankaradaki bombanın cia ve mossad tarafından pkk ya yaptırıldığı açık iken nedense ne malum pkk oluyor ama birileri amerikanın gölgesindeki türk hükümetini türk ekonomisini nedense tartışmıyor olan bu ülkenin insanlarına kardeslerine oluyor insanlar birbirini vuruyor yeten artık beyler yüzyıllardır aynı oyun uyanın türk milleti asıl derin devlet uyandı sizlerde uyanın eyvallah 8)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ayberk » Cmt May 26, 2007 16:06

Ram, Adam Yine Dökmüş Marifetlerini ;)

Bu adam süper Yazıyazıyo

Tşkler Haber için.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 16:10

Yazı için sağol kardeşim.
Yüzüne tükürülecek o adamların yüzlerine gördüğümüz yerde tükürme kampanyası başlatıyorum.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 16:11

NuNNi, Semih R.Cabalar, PoLat, Çetin Taş, dincilerle komuünistler el ele. Bunu ne dinciler kabûl ediyor, ne de komünistler. Ancak aynı şeyi savunuyorlar: "Her bir haltı devlet yapar, kahrolsun faşizm, yaşasın demokrasi."

Yakında; dinci-dindar, Kürtçü-Kürt, İslamcı-Laikçi ayrımları, yerini; Cumhuriyetçi-Demokrat ayrımına bırakırsa şaşırmayın.

Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Naima » Cmt May 26, 2007 17:42

Dünün komünistleri,Rus uşakları,Abd uşakları bugünün ulusalcıları,kuvvai milliyecileri hatta milliyetçileri oldu!!!
Dün,asılan anarşistlere methiye düzenler,Lenin mezarının taşını öpüp orada gözyaşı dökenler(Mesela İlhan Selçuk),Abd'den başka seçeneğimiz yoktur diyenler,günümüzde milliyetçilik konusunda mangalda kül bırakmıyorlar nedense.
Acizane fikrime göre bunun 2 sebebi olabilir:
1)Cahillik,aptallık
2)Hainlik
Cahillere yine o kadar kız(a)mıyorum ama hainlere kin kusuyorum.
Nabza göre şerbet verme işini hainler çok iyi yapıyorlar.Düne kadar Türkiye komünist doluydu.Her yer komünistti.Üniversitelerin kampüslerinde silahla atış talimi yapanalardan tutun da,camilerin üstüne Rus bayrağı asanlara kadar...
Peki bu kadar komüniste ne oldu?Yer yarılıp yerin içine girmediklerine göre demekki bunların taktikleri değişti.
Günümüzün sözde kemalistleri,atatürkçüleri,ulusalcıları,kuvaai milliyecileri hep komünist artığıdır.
30 yıl önce revaçta olan 'meslek' komünistlikti.Bugün ise kemalizm para kazandırıyor.
Bunlar bukalemun gibi kimlik değiştirirler ama iççlerinde müslümanlara karşı olan kinleri,nefretleri asla değişmez ve Allah hidayet vermediği sürece de ölünceye kadar böyle devam ederler.

Komünistlerin kimlerin yanında oldukları belli :mrgreen: Fazla söze hacet yok :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 17:50

İhanetin adı Fetullah,ihanetin adı RTE,ihanetin adı BOP uşaklığı,ihanetin adı diyalog yalakacılığı...Biz kimlerin uşak olduğunu,hangi efendilere sadakatle hizmet ettiklerini görebiliyoruz.Bunun adı cahillik ya da aptallık bile değil,düpedüz şeref....lik...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 17:52

Naima, beyninin sol ve sağ loplarına fena halde darbe almışsın, geriye din kısmı kalmış. Amma velâkin, oraya da Fetto vurmuş, yazık. :mrgreen:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Naima » Cmt May 26, 2007 18:22

Ram yazdı:Naima, beyninin sol ve sağ loplarına fena halde darbe almışsın, geriye din kısmı kalmış. Amma velâkin, oraya da Fetto vurmuş, yazık. :mrgreen:

Benim beynime bakmak isterken kendi beyninize bakmışsınız :mrgreen:
İhanetin adı Fetullah,ihanetin adı RTE,ihanetin adı BOP uşaklığı,ihanetin adı diyalog yalakacılığı...Biz kimlerin uşak olduğunu,hangi efendilere sadakatle hizmet ettiklerini görebiliyoruz.Bunun adı cahillik ya da aptallık bile değil,düpedüz şeref....lik...

Başka masallarınız var mı? Bu masalı daha önce dinledim, uykum gelmiyor...

Arkadaşlar düşüncelerimizi sağlıklı bir şekilde paylaşma imkânı varken nedir bu hakaretler? :roll: Ne gereği var? Hakaret ederken özel bir rahatlama duygusuna mı sahip oluyorsunuz? Nedir bunun manası? Anlayamadım :roll:

Mizahi bir dille birbirimizi anlamaya çalışabiliriz ama hakaret sınırlarını geçmediği takdirde... :roll:
Kullanıcı küçük betizi
Naima
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 18:26

Naima, bak çocuğum,sen git istediğin masalı dinle,burası büyüklerin yeri,hadi geldiğin yatağa,doğru uykuya evladım,Fetto amcan sana gereken sütü verir...Çiftliğinde taze sağmıştır...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Ram » Cmt May 26, 2007 18:29

Naima, veled güle güle. :mrgreen:

NuNNi, bu seferki tam veled çıktı yahu. :mrgreen:

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 18:30

Sapla samanı karıştırma Naima.
İlhan Selçuk demişsin.Sonra da "ABD'den başka seçeneğimiz yoktur"diyen birinden bahsetmişsin.Kimdir o,İlhan Selçuk mu?Değilse kimdir?

Her durumda insanların kötüden iyiye dönüşmesini normal karşılayanlardanım.

Bir an için haklı olduğunu düşünelim;dünün komünistlerinin,Rus uşaklarının,Abd uşaklarının bugünün ulusalcıları,kuvvai milliyecileri,hatta milliyetçileri olduğunu kabul edelim.
Bu durum bugünün ABD uşaklığından,Arap sermayesine yavşamasından,İsrailli işadamlarına(Ofer var ya Ofer)memleketin kurum-kuruluş-arazilerini ihalesiz satmaktan,AB emirlerine uyarak ülkeyi bölmek isteyenlerin takdirini kazanmaktan,Fetuşgilleri ve Fetuş'u koruyup kollamaktan daha onurlu değil midir?
De ki değildir.Hadi?!

Kemalizm'in moda olması ne demek?Saygısızlık diz boyu.Ama sen kaybedersin. :evil:

Buraya cengaverlik yapmaya geldiysen her yazdığın yazı ile yerin dibine sokulursun.Sen kabul etmezsin,anlamazlıktan gelirsin ama okuyan herkes neyin ne olduğunu görür,bilir.
:twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Hasta » Cmt May 26, 2007 18:32

Zaten sitede soytarıya döndü,cihad yapacam derken oryantal yapan bu kardeş...Çetin Taş... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Çetin Taş » Cmt May 26, 2007 18:37

Zaten sitede soytarıya döndü,cihad yapacam derken oryantal yapan bu kardeş...Çetin Taş...

:mrgreen: :twisted:
Ne diyim Nurdancığım,Allah bildiği gii yapsın.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x