Türkiye'yi fiilen işgal ettirdiler!

Türkiye'yi fiilen işgal ettirdiler!

İletigönderen İlteriş Kağan » Sal May 23, 2023 19:56

Ümit Özdağ ve Sinan Oğan, seçimler için ne karar vermiş olursa olsun, "sığınmacılar sorunu" diye hafifletilen göç hareketinin "Türkiye'nin fiilen işgali" anlamına geldiği gerçeği değişmeyecek. Biz bu sütunda, sorunu her yönüyle inceledik. Konu, nihayet Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ancak ikinci turunda gündeme getirildi!

Hatırlatayım... Banu Avar, "Zemberek" adlı kitabında "Harvard Üniversitesi'nde yapılan 'Bir savaş silâhı olarak tasarlanan göç olgusu' başlıklı araştırmada, mülteciler olgusunun hedef ülkelerde savaş ve barış zamanlarında stratejik bir silâh olarak kullanılabileceği ve bunu kontrol eden devlete yarar sağlayacağı tespiti yapılıyor" notunu düşmüştü...

Kelly Greenhill, Sivil Savaş/İç Savaş dergisinde (Civil Wars journal) daha 2008'de yayınlanan incelemesinde, mülteciler hakkında "en etkili silâh" ifadesi kullanmış ve etki alanı olarak tespit edilen yeni topraklara gelen göçmenlerden veya mültecilerden meydana getirilen, yıkıcı terör eylemlerini yürütmek kapasitesine sahip "küçük gerilla grupları"nı teşvik etmekten bahsetmişti. Afganistan'dan yurda girenlerin neredeyse tamamı savaş tecrübesine sahip gençlerden oluşuyor. Zaten bir kısmı Afgan ordusu askeri... Suriye'den gelenler arasında ise her türlü örgütten ve servisten eleman var.
*
Prof. Dr. Ümit Özdağ, "Stratejik Göç Mühendisliği" adını verdiği ve "Suriyeli sığınmacılar" sorununun, Anadolu'da Türk varlığını ve egemenliğini neden tehdit eder boyutlara geldiğini incelediği kitabıyla birlikte, konuyu sonradan kurduğu Zafer Partisi'nin öncelikli politikası haline getirmiştir.

Suriye'de iç savaş başlamadan önce AKP iktidarı tarafından, Türkiye-Suriye sınır boylarının, mayın temizleme bahanesiyle 49 yıllığına İsrail'e verilmek istenmesi şaşkınlığa sebep olmuştu.

CHP, bu yasa tasarısını, Anayasa Mahkemesi'ne başvurarak durdurmuştu ama mayınlar yine de temizlendi; çünkü dünyanın dört bir tarafından gönderilen teröristler, iç savaşı başlatmak için bu sınırdan Suriye'ye girecekti! Daha sonra da milyonlarca insan yine bu sınırdan AKP iktidarının koordinasyonuyla Türkiye'ye girecekti...

Sinan Oğan ise göçler başladığında, "Suriye, Büyük İsrail'i kurmak için boşaltılıyor. Bunu nasıl görmezsiniz?" diye sormuştu.

2011 yılında, AKP gençlik kollarından bir genç, bizzat bana, Türkiye'nin 30 şehrinde Suriyeli muhalifler için kamplar kurulmakta olduğunu, toplam 300 bin Suriyelinin silahlı eğitimden geçirileceğini bildirmişti. Olaylar, bu bilgileri doğrulamaya başlayınca bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşmıştım.

2012 yılında, AFAD tarafından 1.5 milyon çadır siparişi verildiğine dair bir haber almıştım. Yani Suriyelilerin Türkiye'ye sürülmesi veya getirilmesi, iktidar tarafından da 1.5 milyon çadır siparişi verecek kadar önceden öngörülen, planlanmış bir süreçti. Suriye'nin kuzeyinin boşaltılması ve burada bir PKK devleti kurulması için AKP iktidarı kullanılmış oldu.

Muhacir-ensar söylemi, işte bu Büyük İsrail Projesi'ne su taşımak için halkı ikna etmek demekti...
*
O sıralarda İstanbul İl Göç İdaresi Müdürü Recep Batu, geçici koruma ile Suriyelilere üç konuda garanti verdiklerini belirterek, "Bunlar, geri gönderilemez ilkesi, kimliklendirilmesi ve temel hizmetlere ulaşım." diyordu.

Bugün ise Göç İdaresi, "Türkiye, düzensiz göçle mücadele konusunda sınırlarda tüm dünyaya örnek çalışma yürütüyor" diye açıklama yapabiliyor!

Öyleyse 13 milyona varan sığınmacılar, Türkiye topraklarına uçarak mı geldi?
*
Bir de dünyanın bütün İslam ülkelerinden parayla veya parasız vatandaş yapılanların, seçimlerde oy kullanması gerçeği var. A Haber'in İstanbul Havaalanı'ndan yaptığı canlı yayın sırasında oy kullanan bir kişinin, muhabirin sorduğu soruya Arapça karşılık vermesi, bu gerçeğin görüntülü olarak ortaya çıkmasını sağladı.

O görüntüleri telif hakkı gerekçesiyle sosyal medyadan sildiriyorlar ki infiale sebep olmasın. Oysa bu görüntüleri herkesin seyretmesi gerekir.

- Arslan BULUT
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: Türkiye'yi fiilen işgal ettirdiler!

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Prş May 25, 2023 20:26

İçlerinde uzak ve yakın emperyal odaklara bağlı binlerce açık ve gizli ajan ve provokatör, 'sağlı' ve 'sollu' terörist, gerici ve yobaz, bölücü ve ayrılıkcı, hayin ve zalim, hırsız ve ganster, kız ve kadın düşmanı, tacizci ve tecavüzcü, sapık ve kaçık bulunan 13 milyon yabancı kaçkını getirip bütün yurdun ve ulusun başına karabela etmiş tüm iç ve dış özel ve tüzel kişilerin, odakların ve güçlerin Türkiye'yi istila ve işgal emellerini, planlarını ve yöntemlerini teşhis, teşhir, tel'in ve mahküm eden MUHTEŞEM VE MÜKEMMEL bir analiz ve sentez. Çok değerli yazarı sevgili Aslan BULUT'a en yürekten duygular ve en iyi dilekler sunarak kutlamak gerek.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x