TÜRKSÜZLEŞTİRME HAYALLERİ

TÜRKSÜZLEŞTİRME HAYALLERİ

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Oca 05, 2023 22:41

2020 YILINDA YAZDIĞIM BU YAZIYI YENİDEN OKUMA VAKTİDİR
Ahmet Davutoğlu-Ali Babacan/Zahide TC Zahide Uçar
Ülkede gerçek bir muhalefet boşluğu var. Mevcut muhalefet sarayın oluşturduğu gündem peşinde koşmaktan başka bir varlık gösteremiyor. Saray sınıf imamı gibi, konu başlığı oluşturuyor. Muhalefet o konuyu tartışmaktan gerçek gündemi konuşamıyor. Ya da konuşmuyor!

AKP Genel Başkanı başbakan olduğu dönemde gazetecilerle sohbet ederken; “bu tür gündemler oluşturmazsam ülkeyi yönetemem ki” demişti.

Halkı her zaman ateşleyin, asla soğumasına ve düşünmesine izin vermeyin. “Joseph GOEBBELS (Hitler in Propaganda Bakanı)”

Muhalefet 18 yıldır kendi gündemini oluşturmayı beceremiyor. Oysa gündem dışına çıkmak çok basittir.

Sis bombaları patlatıldığında ilk önce;
‘-Geç, geç… Milletin yalan-yanlışla uğraşacak zamanı yok…’ diyerek önüne konan suni gündemi değersiz kılarsın. AKP sosyal medyada bu işi trolleri kullanarak yapıyor. Ne kadar ciddi yazı varsa, altına bu tür yorum yazıp, değersizleştirme algısı üzerine çalışıyorlar.
Suni gündemi alaya alıp, sis bombalarını dağıtılabilir. Ülkenin kanayan yaraları tek tek ele alınıp, gözlerine sokulur.

Muhalefet vatandaşa DERMAN(!) olamayınca, sahte reçetelerin gündem olması kaçınılmazdır.
Davut’un oğlu ile bir zamanların Bebecan’ı muhalefetin zayıflığını görerek meydana çıkıyor. Üstelik onca sabıkalarına rağmen…

Bunlara reisleri bakanlık verseydi, ayrılıp parti kurarlar mıydı?
Bunlar AKP içinde iken hangi yanlışın karşısında durdu? Özelleştirme adıyla kurumların peşkeş çekilmesine mi? Yağmaya mı? Hırsızlığa mı? Yolsuzluğa mı? Neye karşı çıktılar?

Türk Ordusu’na ve Türk aydınlarına ‘ABD+FETÖ+AKP’ ortaklığında kumpas kurulurken ortaktılar. PKK’ya diz çökerken, Barzani ile gurur duyarken, Barzani’nin malları Mersin Serbest Bölgesinden eskort eşliğinde taşınırken birlikte idiler. Ege adalarımız Yunan işgaline terk edilirken birlikteydiler. AKP Haçlı Ordusuna ayakçılık yaparken birlikteydiler. Şimdi hangi yüzle milletin karşısına çıkıyorlar?

Ali Babacan 1 milyar dolar karşılığında ABD’ne Irak’a girmeme, yani;
Irak Türkmenlerini sırtından bıçaklama anlaşması yaptı. Bir Milyar Lira karşılığında Türkiye’nin çıkarlarını sattı.
AB’nden sorumlu bakan iken AB’de gittiği ülkede kargo kapısından içeri alındı. İtiraz etmedi. Her şeyi düzgün olsa dahi, EZİK bir kişiye devlet yönetimi teslim edilir mi? Küresel çetenin Bilderberg toplantısına katılan isimdir.
AKP’li Ali Babacan’ın TÜSİAD toplantısındaki:
“Biz bu bölgede (Ortadoğu’da, Kafkasya’da ve Balkanlar’da), ülke sınırlarının anlamsızlaşmasını, sermaye ve üretimin serbestçe dolaşımını ve artık halkların kaynaşmasını istiyoruz. Bu maksatla Afrika’ya açılıyoruz.”(18.01.2012)
Sözleriyle Türkiye’yi de parçalamayı amaçlayan BOP hedefine ve Siyonist sermayenin dünya hâkimiyetine hizmet ettiklerini resmen açıklamış oluyordu.

Davutoğlu…. Dışişleri Bakanı iken ABD’ye yaptığı ziyarette parmakla çağrılınca koşa koşa giden kişidir…
** “Ahmet Davutoğlu, Obama ekibinin güvenoyunu da alarak Dışişleri Bakanı oldu. Obama Başkanlık koltuğuna 20 Ocak 2009’da oturmuş, hemen ardından da Başbakan’ın Başdanışmanı sıfatı ile Ahmet Davutoğlu Washington’u ziyaret etmiş ve bence tarihe geçen şu sözleri sarf etmişti: Obama ile Türkiye’nin dış politika tercihleri ve öncelikleri tamamen örtüşmektedir. Cüneyt Ülsever”

** “Ahmet Davutoğlu, Cüneyt Ülsever gibi liberal isimler tarafından dahi fazla ABD eksenli bulunuyor. Davutoğlu’nun “ ABD ile çıkarlarımız tamamen örtüşüyor” sözleri liberal kesim tarafından bile fazla iyimser bulunuyor. Barış Terkeoğlu oda.tv”

Kenan Çamurcu: “Davutoğlu'nun Türkiye'yi felakete sürükleyen savaş çığırtkanlığı karşısında bir sırrı ifşa etmemin zamanı geldi:
90'lı yıllarda Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başkanlık ettiği sırada belediye adına uluslararası etkinlik ve programların ağırlıklı bölümünü ben yönettim. O programlar çerçevesinde düzenlediğimiz uluslararası sempozyumlardan hangisine akademisyen Ahmet Davutoğlu'nu davet... etsem veya herhangi bir programın oluşturulmasıyla ilgili olarak onu istişareye davet etsem, bugün Erdoğan'ın fırıldağı olmuş İslamcı grup liderlerinin çoğundan hep aynı itirazı alırdım: "Karanlık ve şaibeli biri, İsrail'le bağlantısına dair bilgi ve kuşkular çok güçlü, niye onu çağırıyorsun? Düşünsene, İslamcılardan hangisi daha 20'li yaşlarında çift pasaport alıp ülke ülke dolaştı? İsrail'e bir pasaportla, Arap ülkelerine başka pasaportla giden biri." Bu ve benzeri itiraz ve eleştirileri o zamanlar komplo fikirler görürdüm. 17 Eylül 2013”

Davutoğlu ABD veya küresel şirketlerin fedailiğini yaptı dersek, pek de yanlış olmaz. Suriye ve Libya’nın parçalanmasının, akan kanın sorumlularından biridir. Üstelik Suriye politikasına hala sahip çıkıyor. Libya’da Kaddafi’yi linç eden katillere bavulla para dağıtan şahıs.. Kaddafi linç edildiğinde ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile çak yapan şahıs. Bir zamanlar pilli tavşan yakıştırması yapılan isim. Açılımcı.

Etyen Mahçupyan Davutoğlu’nun danışmanıydı. Mahçupyan Ermeni Soykırımı yapılmıştır diyen ve bu iddialar doğrultusunda çalışmalar yürüten bir gazetecidir. Ermeni tarihçi Dabağyan Mahçupyan’ın dış bağlantılarına dikkat çekmiştir. PKK’nın silah bırakması gündeme geldiğinde Mahçupyan PKK’ya “sakın silah bırakmayın” diyen şahıstır. Peki, Davutoğlu böyle bir ismi neden danışman almış olabilir?

Van-Akdamar adasında bulunan Ermeni kilisesi onarılıp çan takılarak ibadete açıldığında, Ermenistan’dan davetli bazı isimler gelmişti. Davutoğlu Ermeniler’e hitaben;
“Bir gün topraklarınıza dönebileceksiniz” demiştir.

Süleyman Şah Türbesi’ni omuzlayıp YPG yardımıyla Suriye’de bulunan vatan toprağını terk eden şahıs, Büyük Ermenistan hedefine sahip çıkıyor. Aslında, BOP kapsamında güncellenen Sevr…

*** ***
Bebecan ve Devit’in Oğlu parti kurdu. İkisinin de Karay Musevisi olduğu iddia edildi. İkisi de yalanlamadı. İkisinin söyleminden anladığım şudur;
AKP ve Başkanı Anadolu İslam Federe devletine henüz geçemedi. Küresel sermaye Türkiye’nin fedarasyona geçmesini istiyor. Böylece hedeflenen Büyük İsrail Devleti’nin Türkiye parçası kopartılacak.
Osman Baydemir Diyarbakır Belediye Başkanı olduğu dönemde Güneydoğulu gazetecilere verdiği iftar yemeğinde yaptığı açıklamada;
“Kuzey Irak’ta özerk bir Kürdistan kuruldu. Başşehri Erbil’dir. Kuzey Suriye’de özerk bir Kürdistan kuruldu. Başşehri Kamışlı’dır. İran’da da özerk bir Kürdistan kurulacak. Başşehri Mahabad olacak. Türkiye’de de bir özerk Kürdistan kurulacak. Diyarbakır’ın ismi değiştirilerek ‘Amed’ yapılacak. Başşehir Amed olacak. Bu 4 başşehir Avrupa Birliği’nde olduğu gibi yanlarına Ermenistan ve Ürdün’ü de alıp, sınırları da kaldırarak ‘ortak para birimine’ geçecek ve ‘Büyük Kürdistan Birliği’ hayat bulacak.” Demiştir.
Anlaşılan o ki, bu iki sabıkalı isim, Osman Baydemir’in ‘Büyük Kürdistan Birliği’ hedefini gerçekleştirmek, Anadolu’yu Türksüzleştirmek için piyasaya sürüldü.
Vahim olan şu ki;
Muhalefet bu iki piyona sahip çıkıyor.

Zahide UÇAR(12 Mart 2020)

NOT: Ali Babacan ve Davutoğlu küresel şebekenin dayattığı isimlerdir. Biz bu proje isimlerin dayatılmasına teslim olmayacağız. Ali Babacan'ın BOP gereği ülke birliğini dinamitleyecek, ülkeyi Yugoslavya sürecine sokacak dil birliğini parçalama isteğine boyun eğenleri de asla affetmeyeceğiz.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Zahide UÇAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x