Tutuklanmasına!...Serbest Bırakılmasına!

İletigönderen sessiz sedasız » Pzt Mar 08, 2010 20:23

DURUŞMA -1

Hâkim: Ergenekon örgütüne mensup musun?
Komutan: Ben TSK mensubuyum, başka bir örgüt bilmem.
Hâkim: Darbe planı yaptın mı? Yaptırdın mı?
Komutan: Asla! Ben ve mensubu olduğum TSK demokrasiye bağlıdır. Darbe, Cunta yasadışıdır. Bize bu tür suçlamaların yöneltilmesini kabul etmiyor, kınıyor ve reddediyorum!
Hâkim: Hükümeti ve Anayasal düzeni, cebir ve şiddet kullanarak yıkmaya teşebbüs etmek, bu amaçla gizli örgüt kurmak ve bu örgüte katılmak suçunu işledikleri hakkında kuvvetli şüphe olduğu için sanığın tutuklanmasına karar verilmiştir.

DURUŞMA-2

Hâkim: PKK Terör Örgütü'nden ayrılıp, ''etkin pişmanlık yasası''ndan yararlanmak amacıyla, Kandil'den geldiğin doğru mu? Terör Örgütü'ne katıldığın için pişman mısın?

PKK Militanı: Biz, önderimiz APO'nun emriyle, T.C'e mesaj getiren barış elçileriyiz. Pişman değiliz, pişmanlık yasasından da yararlanmak istemiyoruz.
Hâkim: Yani PKK'den ayrılmadınız, pişman değilsiniz, APO İSTEDİĞİ İÇİN,ONUN MESAJINI GETİRDİNİZ, öyle mi?
PKK Militanı: Evet! Aynen öyle, biz elçiyiz.
Hâkim: Terör Örgütü'ne katıldıkları için pişman olduklarını, hiçbir suça karışmadıklarını, etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediklerini beyan eden sanıkların serbest bırakılmalarına karar verilmiştir.

DURUŞMA-3

Hâkim: Balyoz darbe planını hazırlayıp, hükümeti devirmeye yönelik gizli bir örgüt kurdunuz mu? Cami, müze bombalamayı tasarladınız mı?

Komutan: Asla ! Bu suçlamaları kabul etmiyorum! Bize bu suçu atanları lanetliyorum! Şerefle 45 sene hizmet ettiğim TSK, Vatan ve Millet için canını seve seve feda adecek kahramanların ocağıdır. Ruh hastalarının düşüncesi olan bu tür düzmece planlarla TSK'nın ilişkisi olamaz. İddiaları reddediyorum!

Hâkim: Hükümeti ve Anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak değiştirmeye kalkıştıkları, bu maksatla gizli örgüt kurdukları konusunda kuvvetli şüphe olduğu için sanığın tutuklanmasına karar
verilmiştir.

DURUŞMA -4

Hâkim: Uyuşturucu kullandığınız, bulundurduğunuz, uyuşturucu örgütlenmesine katıldığınız doğru mu ?
Mega Star T.: Uyuşturucu kullandığım ve bulundurduğum doğrudur. Satıcı veya örgüt mensubu değilim.
Hâkim: Sanığın serbest bırakılmasına karar verildi.

Gültekin Öztürk
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

Re: Tutuklanmasına!...Serbest Bırakılmasına!

İletigönderen Urunguj » Pzt Mar 08, 2010 23:26

Türk Silahlı Kuvvetleri (YANİ ORDUMUZ) nin zayıflatılması kimlerin işine yarıyorsa, bu askerlerimizin bu kadar bayağı bir şekilde tutuklanmasında görev alanlar o'nlara hizmet ediyorlar! Bu millet bunca zilleti esir düştüğünde görmüştü en son!!!
Kullanıcı küçük betizi
Urunguj
Üye
Üye

İletiler: 222

İletigönderen sair » Sal Mar 09, 2010 2:31

evet guzel bir yazi ..mukayeseler herseyi ortaya basitce ortaya koymus
Kullanıcı küçük betizi
sair
Üye
Üye

İletiler: 104

İletigönderen İrfan Tuna » Sal Mar 09, 2010 12:50

HAYALİ BİR DURUŞMA:

YÜCE DİVAN HAKİMİ-Amerika Birleşik Devletleri'ne ait Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi'nin Eşbaşkanı mısın?
EŞBAŞKAN-Evet sayın Hakim.
HAKİM-Bu projenin Türkiye ile birlikte 23 bölge ülkesinin sınırlarını ve rejimlerini ABD çıkarlarına göre değiştirmeyi amaçladığını biliyor musun?
EŞBAŞKAN-Evet biliyorum sayın Hakim.
HAKİM- ''Bu proje kapsamında Diyarbakır bir merkez olabilir, bunu başarmamız lazım'' dedin mi?
EŞBAŞKAN-Dedim sayın Hakim.
HAKİM-Kararımızı açıklamak üzere duruşmaya 1 saat ara veriyoruz...

Acaba Hakim ne karar verecek dersiniz?
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye

İletiler: 1059

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x