Üç harfli marketlerde satılan peynirde hile çıktı

Genel & Güncel Konular

Üç harfli marketlerde satılan peynirde hile çıktı

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzt Nis 28, 2025 21:28

28 Nisan 2025 tarihinde yayımlanan 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesinde birçok hile yapılan ürün yer alırken 3 harfli zincir markette satılan peynir markası dikkat çekti.
Resim
'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesini güncelleyerek vatandaşların sağlığını korumak ve vatandaşları bilgilendirmek adına listelerini yenilemeye devam ediyor.
Resim
Sucuk, peynir, zeytinyağı, bal derken aylardır birçok üründe taklit veya tağşiş yapan markalar ifşa ediliyor.
Resim
ÜÇ HARFLİ MARKET ZİNCİRİNDE SATILAN PEYNİR DİKKAT ÇEKTİ
Bugün 28 Nisan 2025 tarihinde yayımlanan 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesinde yine birçok zeytinyağı, bal, et, köfte ürünü tespit edilirken listenin en çok dikkat çeken ürünü birçok kişinin sık sık ziyaret ettiği üç harfli markette satılan 'Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi' ne ait olan 'Ekici Tam Yağlı Eritme Peyniri (Üçgen Peynir)' oldu. Söz konusu peynirin yağ oranının düşük olduğu tespit edildi.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2242
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x