Uçan Yılanlar ( İlk kez Görüyorumm )

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Uçan Yılanlar ( İlk kez Görüyorumm )

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 01, 2007 14:36

Resim
[img]http://img258.imageshack.us/img258/2019/62331032rl7.jpg[/img]
Resim
[img]http://img258.imageshack.us/img258/8262/39525765iw3.jpg[/img]
Resim
Resim
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Panzehir » Cmt Eyl 01, 2007 14:39

Yılanları havaya atan biri olmasın sakın, o şekilde uçmaları zor gibi... :hmm: :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Re: Uçan Yılanlar ( İlk kez Görüyorumm )

İletigönderen Trip » Cmt Eyl 01, 2007 14:40

cansu başlıkta yazdı:ilk kez görüyorum.

Bende ne tesadüf. :P Tişkür ederim. :P
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 01, 2007 14:50

Trip rica edeirmm canımcımm bi soğuk espiri beklerdim senden :P :P

Panzehir aynen öle düşünüyorumm ben ilk kez görüyorumm daha öncede hiç duymadımm :roll: :roll:

ya düşünmek bile kötü tepemizde uçan yıllanların olmasıı :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Cmt Eyl 01, 2007 15:15

cansu, bence de birileri kafa buluyo olmalı :)

teşekkürler paylaşim için
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 01, 2007 15:17

ya şimdi gösterdim bi arkadaşa belgeselleride çıkmışş :? ben biraz daha araştıram alla alla :mrgreen: :mrgreen:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cmt Eyl 01, 2007 15:22

cansu, duy da inanma cinsinden resimler. :) Gerçekten uçacak gibi görünmüyorlar ama sihirbazın biri kaldırıyorsa bunları bilemeyiz tabi. :hmm: :twisted:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen |Cansu| » Cmt Eyl 01, 2007 15:26

valla dedigim gibi belgeselde de göstermişler :| ne yapalım şahsen inanmak için gözümle görmek istemezdimm :P :P tepemde uçuşan yılanlarıı :roll: :twisted: :twisted:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Cmt Eyl 01, 2007 15:30

cansu yazdı: ne yapalım şahsen inanmak için gözümle görmek istemezdimm :P :P tepemde uçuşan yılanlarıı :roll: :twisted: :twisted:

:kikirik: :kikirik: :kikirik:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen Gilda » Cmt Eyl 01, 2007 16:42

Ne yalan söyleyeyim benim cocuklugumda görmüslügüm var.Cok da korkarim.Köy yerinde böyle hizla ucarken insanlari isirma ihtimalleri de var.Allah korusun.
Zaten hic sevmem varlik olarak.Cocukken iki metre uzunlugunda bi tanesi beni az kalsin yutuyordu.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Pınar » Cmt Eyl 01, 2007 16:54

Gilda, ama şey bildiğim kadarıyla bi yerden bi yere atlayabiliyolar esnek oldukları için zıplayabiliyolar gibi bişey

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen MedceziR » Pzt Eyl 03, 2007 13:00

Panzehir yazdı:Yılanları havaya atan biri olmasın sakın, o şekilde uçmaları zor gibi... :hmm: :)

Eyvallah usta :mrgreen: Mantıklı
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Mur-siN » Pzt Eyl 03, 2007 13:49

Pınar yazdı:Gilda, ama şey bildiğim kadarıyla bi yerden bi yere atlayabiliyolar esnek oldukları için zıplayabiliyolar gibi bişey

işte buu.bende senden beklerdim zaten bu cevabı.bravo :)

ewet yılanlar uçma değil ama zıplama özelliğine sahiptirler.yüksek bi yerden (ağaç gibi) yüksek bi yere zıplayabiliyorlar.yani uçma gibi bi lüksleri yok :wink:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Mur-siN
Üye
Üye

İletiler: 284

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x