Ufuk Uras Tayyip'i Solladı

Genel & Güncel Konular

Ufuk Uras Tayyip'i Solladı

İletigönderen sessiz sedasız » Prş Nis 24, 2008 12:10

Meclis'teki 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan bir başka parti genel başkanı da Ufuk Uras'tı. Uras, öyle sözler sarf etti ki, dinleyenler kürsüde AKP'li bir milletvekili var zannetti.

İşte Uras'ın konuşmasından satırbaşları:

23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras'ın ilk vurgusu türban üzerineydi. "Laiklik konusunda hâlâ ortak normlarda buluşamıyoruz" diyen Uras, türbanı şöyle savundu:

"Gönül rahatlığı ile 'üniversitelerde kimse kılık kıyafetinden ötürü eğitim hakkından mahrum bırakılamaz' çözümüne gelemiyoruz."

İfade ve örgütlenme özgürlüğünün kuşatma altında olduğunu iddia eden ÖDP Genel Başkanı Ufuk Uras, "Bu gerçeğin bugünkü adı 301'nci Madde'dir" diye konuştu.

Uras, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri için iktisadi kalkınma hamlelerinin yetmeyeceğini öne sürerek anayasal vatandaşlığın tanınmasını ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesini talep etti.

Konuşması boyunca "demokrasi ve darbe" sözlerini tekrar tekrar yineleyen Ufuk Uras, adını vermeden AKP hakkındaki kapatma davasını da eleştirdi.
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 24, 2008 15:59

Ufuk Uras = DTP
DTP = AKP
AKP = Ufuk Uras

Boynuz sonradan cikar kulagi gecermis, normaldir :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Prş Nis 24, 2008 16:01

Hadi ya

Allah kahretsin

Üzüldüm....
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 24, 2008 16:08

Ya Egeli.Niye üzülüyorsun?Bilmiyor musun bu adamın böyle olduğunu?Sen bu adamın ve partisinin ne zaman Cumhuriyet Devrimi kazanımlarını savunduğunu duydun ki?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Egeli » Prş Nis 24, 2008 16:14

Sollama beni,sollarım ananı....demiştir :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Nis 24, 2008 16:15

Çetin, bakma sen Egeli'nin üzüldüm dedigine... :mrgreen: :twisted: Kimbilir neye üzülmüstür :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Prş Nis 24, 2008 16:24

Ya gerçekten şok oldum.Şok olmakla kalmayıp üzülmeye de başladım.Yani hem üzgünüm hem de şoktayım.Ofek,Tai Yiph'i sollayamaz.

O ki,kompradorlara karşı,içi insan sevgisi dolan,ezilenlerin sesi,teröristin bacanağı,Sovyetlerin sol .............Başında kırmızı beresi,elinde mavzeri,altında hacı muratı,belinde takarovu ve makarovu.Çıkıp dersim dağlarına türkü söyler cemocan'la.

Tai Yiph...İnsanoğlunun görüp görebileceği en adil lider,Fettonun Şövalyesi(Chaveliér).Başında kipası,elinde döner bıçağı,altında mercedesi,belinde uzisi.Çıkıp Har Meron'a,dua eder Yehova'ya.

Yani bence,sollayamaz :P
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 24, 2008 18:01

Ulan Egeli,işyerine uğrayıp bir yandan işi gücü toparlayıp,bir yandan da sitemizi okuyayım derken başıma gelene bak!Neyse bana ders olsun.Senin de alacağın olsun :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Prş Nis 24, 2008 23:46

Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, meydanın en güncelinde, Uşak URAS'a hayran hasta ve kişiliksiz bir kimse yaşarmış, umduğunu değil hakettiğini bulmuş.

Aklıma geldi birden hain Kostok. :kahve:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen DrunK » Prş Nis 24, 2008 23:55

Ram, heyt be ne gunlerdi :|

bide 7 tane cücesi vardi, Kostok öldügünde ucurumdan tek tek atladilar..
:mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen zorluts » Cum Nis 25, 2008 1:00

ufuk uras doğru yolu bulmuş darısı baykalın başına...
Resim
Kullanıcı küçük betizi
zorluts
Üye
Üye

İletiler: 62

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 25, 2008 7:44

zorluts,yok artık!!
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x