Ulusal Gönüllüleri Öne Çıksın

TV Gösterimleri burada

Ulusal Gönüllüleri Öne Çıksın

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 30, 2009 1:19

Bugünlerde, Kanal BIZ'i satin alan fetullahci Koza Grubu'nun ART Avrasya TV'ye talip olduguna iliskin iddialar üzerine paylasilmistir.

Cetin arkadasimizin da degindigi üzere, ulusal cikarlarimizi savunan kanallari kurtarmak bize düsmüstür. Zira anlasilan o ki, ülkemizde 'milli sermaye' kalmamistir.
Çetin Taş yazdı:Ben ULUSAL KANAL'ın bu gidişle tek ve biricik ULUSALCI kanal olarak kalacağına inanıyorum.En azından en kuvvetlisi olarak kalacağına inanıyorum.Çünkü televizyon kanallarını ekonomik yönden kuşatma altına aldılar.Reklam almaları engelleniyor.Buna sadece ve sadece insanların gönüllü seferberliği ve kişisel maddi katkıları ile şu ana kadar olduğu gibi ULUSAL KANAL dayanabilir.En azından bana öyle geliyor.


Ulusal Gönüllüleri | Ulusal Kanal

Bilge MUTLU'nun konukları Prof. Dr. Şadi YENEN, Em. Gen. Servet CÖMERT ve Av. Ceyhan Mumcu


[BBvideo 576,480]http://tr.sevenload.com/pl/MBpTXf1/500x408/swf[/BBvideo]



>> İndir <<
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: TV Gösterimleri

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x