'Ümraniye bombaları imha edilmedi, çünkü öyle bir bomba yok'

Genel & Güncel Konular

'Ümraniye bombaları imha edilmedi, çünkü öyle bir bomba yok'

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 13, 2009 1:38

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen receylan » Cum Şub 13, 2009 2:00

aman efendim ne demek yok..var diyorlarsa vardır...va mı başka izahı...artık işin cılkı iyice çıktı...bir dönemin en çok satan mizah dergisi bugün yayınlanıyor olsaydı hiç satmazdı...en büyük gırgır bu davanın ta kendisi...
Kullanıcı küçük betizi
receylan
Üye
Üye

İletiler: 398

İletigönderen lozan 2005 » Cum Şub 13, 2009 8:31

Bu kadar basite almamak lazim.
Adamlar 5000 kisiyi belirlemis,isdedikleri zaman isdedikleri yerde ,öyle yada böyle iceri aliyorlar.

Adamlar Cumhuriyeti yikmak icin her türlü yalan ve sahde her seyi kendilerine göre en dogru imis gibi gösderiyorlar.
Yikilsin Agalik
Yasasin Cumhuriyet
Kullanıcı küçük betizi
lozan 2005
Üye
Üye

İletiler: 716

İletigönderen antalyalim » Cum Şub 13, 2009 10:40

-Hakimler:"Aaaaa bu Ergenekon bi yalanin üzerine mi kurulmus sayin savcim :dayak: , e tamam o zaman hadi birakalim bu masum insanlari"
-Savci:" Ama efendim olur mu öyle sey daha secimler olmadi, Davos artistligi de foss cikti, hem biz daha Hursit Tolon' u geri almayi düsünüyoruz"
-Diger Savci:" Ya hocam salla ya, bizde malzeme cok, gideriz Bakirköy deliler hastahanesine bi Tuncay Güney daha buluruz"
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x