Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Hasta » Çrş Haz 27, 2007 6:54

Genç olmayanlara günaydın yok mu,Nihan, hanım? :roll: :cry: Sana günaydın ama... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 6:56

NuNNi, sen yaşlı mısın ki? Gençler derken muhatabım sendin, bu saatte sen, ben ve Türk-Kan'dan başka kim olabilir burada?
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Hasta » Çrş Haz 27, 2007 6:59

Nihan, ben yaklaşık 100 yaşında filanım ama yine de inceliğine teşekkürler... :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 7:02

Sen 100 yaşında olamazsın çünkü gençlerle vakit geçiren genç kalır. :D
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Haz 27, 2007 7:08

Nihan yazdı:Sen 100 yaşında olamazsın çünkü gençlerle vakit geçiren genç kalır. :D

katiliyorum, bakin bana, daha 15'inde mübarek :P :kikirik: :kikirik:

Nihan, nerelerdesin demiycemmm :mrgreen: nasilsin?? :D

Günaydin PB'nin sabah yildizlari :D
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Hasta » Çrş Haz 27, 2007 7:12

Türk-Kan, günaydın...

Ruh yaşı konusunda şu an ikinize de katılamayacak ve baş baş diyeceğim.İşe gitme saati...15-20 dkk.sonra dönerim ben.Göremezsem,hayırlı sabahlar...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Haz 27, 2007 7:16

NuNNi, bas bas simdilik, ben de 10 dakikaya cikiyorum.. hayirli günler herkese :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 7:17

Günaydın Türk-Kan, sıcaklar da olmasa çok çok iyi olacağım. Şimdilik rüyada gibiyim. Sen nasılsın? Msn'de de görüşemiyoruz artık, işyerinde internet yok galiba. :roll:
Güle güle NuNNi, ben de kaçak girdim zaten birazdan çıkacağım yine ara ara kaçamak yaparım. :D
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Haz 27, 2007 7:24

Nihan, ben de titreyerek kalktim bu sabah, kalin kazak ve corapla dolastigimi söylesem... :roll: :x
is yerinde net yeni baglandi, arada kacamak yapiyorum, firsatini bulursam. msn'yi hic acmiyorum. anca arada aksamlari.. iyi olmana cok sevindim :D

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 7:28

Ne güzel, burada serinlemek için denize bile giremiyorsun. Deniz suyu çok sıcak. Soğuğun çaresi bulunuyor da sıcağınki yok gibi. Klimalarla muhabbetimiz had safhada.
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Çrş Haz 27, 2007 7:32

herkese günaydın kısa bir ayrılıktan sonra yine aranızdayım :D
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 7:33

Günaydın cansu, sen nerelerdeydin bakalım?
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Çrş Haz 27, 2007 7:39

buralardayım :D tatil meselesi memlekete ziyaret 1 haftacık ama :| neyse sen nasılsın seni de burda görmek ne güzel bi aralar benm pc de bozuktu fazla takılamıyodum :twisted: ama yine aranızdayım :D
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Çrş Haz 27, 2007 7:42

Ben harikayım, sıcaklardan başka şikayetim yok Allah'a şükür ama evdi, işti derken yoğunluktan pek giremiyorum internete. :?
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Çrş Haz 27, 2007 7:45

ya hiç sorma burası da çok sıcak yanıyo resmennn :|
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk