Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 19, 2007 10:32

doğrudur biyerde cansu abla die hitap etmiş sanırım yoksa benmi yanlış okudum o yüzden merak ettimm :roll:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen reisbey » Prş Tem 19, 2007 10:36

cansu,nezaketen demiştir :wink:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Ayberk » Prş Tem 19, 2007 10:38

Türk-Kan, Abla Mesaj Komadım :mrgreen: Yahu 1600 Dü Şimdi 1539 :r Temizlik Şart :r
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen reisbey » Prş Tem 19, 2007 10:42

Ayberk, yok benimki sabit hayırdır dur monitöre vurayım modlar duymasın :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 19, 2007 10:44

Ayberk :) :r biz burada oldukca, daha nice 1.600 mesajlar olur :wink: önemli olan, kaliteli paylasimlar degil mi? :)

reisbey, sana da günaydinnn Hakan :) keyifler nasil?

bu güzel kahvaltidan sonra orta sekerli bir Türk kahvesi ne iyi gider :D Gülll, fal bakican mii? :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen reisbey » Prş Tem 19, 2007 10:48

Türk-Kan, yuvarlanıyoruz ne olsun,sen nasılsın?
habuda kayfe şimdi bide gül abla bulsa tam süper olucak :twisted:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 19, 2007 10:51

ya bu mesaj olayı rüyama kadar girdi alla alla ne önemliymişşş :kikirik: :kikirik: :kikirik: rüyamda mesajım 150 lerde olduğunu görüyorumm :roll: :mrgreen:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 19, 2007 10:53

cansu, :kikirik: :kikirik: :kikirik: hayirdir insallah :mrgreen: :kikirik:

reisbey, ellerine saglikkk :r kahve kokusunu duyunca Gül damlar kanimca :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ayberk » Prş Tem 19, 2007 10:54

Türk-Kan, Aynen Öyle :)
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 19, 2007 10:55

cansu, hayirdir insallah

bilemiyorum artık hayırmı şermi :mrgreen: şuna bak ya rüyama gire gire mesaj sayısı girdi :kikirik: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Prş Tem 19, 2007 10:59

cansu, ya konu değişecek ama benim rüyalarda tam oskarlık hani.senarist ve başrol oyuncusu olarak ben dahi anlamadın ne gördüğümü...Saçma sapan bişler işte.yoksam ben delirdim de haberim mi yok :?:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 11:06

herkese selam pb ailesi keyifler nasıl :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ayberk » Prş Tem 19, 2007 11:07

Semih R.Cabalar, Abi Nasılsın :) Mesaj İyice Gitti :kikirik:

Regaip Kandilin Mübarek Olsun :)
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 19, 2007 11:08

cansu, ya konu değişecek ama benim rüyalarda tam oskarlık hani.senarist ve başrol oyuncusu olarak ben dahi anlamadın ne gördüğümü...Saçma sapan bişler işte.yoksam ben delirdim de haberim mi yok

:roll: :roll: :roll:

ya geçenlerde önce annemin mezarını gördümm :cry: uyandığımda ağlıyodumm

hemen ertesi günde eniştemi ölü olarak gördümm :roll: valla bu rüyalar bazen çok kötü morel bozuyoo :wink:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Prş Tem 19, 2007 11:10

Ayberk, sağolasın kardesim senin de mübarek olsun 8)
cansu, merhaba abla nasılksın regaip kandilin mübarek olsun :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x