Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Trip » Cmt Tem 21, 2007 11:35

bikes.gölge, hoşgeldin. :r

reisbey, sağol sen nasılsın. :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletiler: 311

İletigönderen bikes.gölge » Cmt Tem 21, 2007 11:37

hoşbuduk...Trip
aşk imiş her ne var ise alemde....

[img]http://img402.imageshack.us/img402/9003/heartlipsiibydarkstarliml3.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
bikes.gölge
Üye
Üye

İletiler: 117

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 21, 2007 11:37

cansu, hos geldin canim :r patronlari kovalim, sen kal :mrgreen:

bikes.gölge, hos geldin :D

reisbey, göster :kikirik: :kikirik: kesinlikle bekliyorum yarin canli yayinini :twisted: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Trip » Cmt Tem 21, 2007 11:38

bikes.gölge, nasılsın. :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletigönderen bikes.gölge » Cmt Tem 21, 2007 11:41

Trip, iyiyim , sen nasılsın ..
hava da sıcak olmasa çok daha iyi olcam ama neyse ....

[img]http://img402.imageshack.us/img402/9003/heartlipsiibydarkstarliml3.jpg[/img]
Kullanıcı küçük betizi
bikes.gölge
Üye
Üye

İletigönderen Trip » Cmt Tem 21, 2007 11:42

bikes.gölge, bende iyiyim sağol. :) Burası da sıcak yaw.. :cry:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Cmt Tem 21, 2007 11:44

Trip, iyidir işte yuvarlanıyoruz...
bikes.gölge, hoş geldin nasılsın :?:
Türk-Kan, ben cnn konuşucam bak içerde adamlarım var para karşılığı yayın yapayım diyicem kabul ederlerse onlara etmezler ise ntv ye çalışıcaz.tabi ilk başta prensiplerin uyuşması lazım,hava ya bak :kikirik: :kihkih:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen bikes.gölge » Cmt Tem 21, 2007 11:47

reisbey, hoşbuduk , iyiyim ...

Trip, sen de yeni üyesin sanırım acemi olduğuna göre , ben önceden de vardım ama ondan sıkıldım , yenisini açtım.

Kullanıcı küçük betizi
bikes.gölge
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cmt Tem 21, 2007 11:49

Türk-Kan abla çok ii fikir :mrgreen: belki 2 3 gibi giderler yaa inş :roll: :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Trip » Cmt Tem 21, 2007 11:49

bikes.gölge, evet yeniyim. :) Önceki nick neydi senin. :roll:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 21, 2007 11:50

Türk-Kan yazdı:bikes.gölge, hos geldin :D

reisbey, gel anlasalim... dünyaya canli yayini GüncelMeydan üzerinden yapalim. :twisted: mansetleri görür gibiyim: flash flash ... GüncelMeydan'in özel haberi... sandiktan canli yayin... muhabirimiz Hakan reisbey'e baglaniyoruz: :kikirik:

cansu, insallah :mrgreen: :D
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen bikes.gölge » Cmt Tem 21, 2007 11:53

Trip, o nick yüsünden bisürü şey geldi başıma , boşver . bi çizgi film kahramanıydı.

Kullanıcı küçük betizi
bikes.gölge
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Cmt Tem 21, 2007 11:55

Hakanla bağlan sandığıaa :kikirik: :kikirik: Hakan bağlan diyom bağlanmıyooo :twisted: :kikirik: :kikirik:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen reisbey » Cmt Tem 21, 2007 12:00

Türk-Kan, abla bide bağlanıyor o sırda bende mangal başında yeliyorum sendeyiz hakan:ne oluyo bendeyiz ben musait değilim hele dur bi yemek yiyeyim sonra bağlanırız :kikirik:
cansu, türkan abla spikeride bulduk cansu ablada spiker olur artık bizim belimizi kimseyere getiremez :twisted: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Tem 21, 2007 12:07

reisbey, :kikirik: :kikirik:

cansu: Hakan sendeyiz, ilk izlenimlerini bize aktarir misin?

reisbey: valla cansu, kanatlar pisti gibi, etlerin görüntüsü harika.. patlicanlar da közlendi

cansu: hönkkk.. ne diyorsun Hakan? sandik basinda degil misin sen?

reisbey: yok yahu, mangal basindayim.. ac karnina cekemem secim heyecanini ben :kikirik: :kikirik: :kikirik:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x