Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 25, 2007 19:21

cafersadık, elbette... düsünce varsa, gerisi gelir hayirlisi ile. cok ta iyi olur üstelik :) hala ve teyze olmak istiyorum ben... :P
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen cafersadık » Çrş Tem 25, 2007 19:26

hoşgeldin Reisbey nasılsın kardeş
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletiler: 198

İletigönderen reisbey » Çrş Tem 25, 2007 19:27

cafersadık, vassatın altında...sen nasılsın?
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen cafersadık » Çrş Tem 25, 2007 19:31

valla seçim sorası toparlanamadım üstüne bazı kendini bilmez gerizekalı ,ş.sizlerle uğraşmak zorunda kalıyorum,hiç mi aklı başında biri olmıcak şu dünyada deyip duruyorum
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletigönderen reisbey » Çrş Tem 25, 2007 19:37

bende çoooooooook diyiyorum.ya bahsız bedebiyi kutup ayası öperya bizimkiside bu hesap kutup ayası kucağımıza oturmuş sakalımız ile oynuyorlar.boş ver abi takma kafana
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen cafersadık » Çrş Tem 25, 2007 19:48

ilahi reisbey, güldürdün beni Allah ta seni güldürsün..

arkadaşlar bana müsade.Hepiniziallaha emanet ediyorum,Rabbim dirliğimizi, düzenimizibozmasın.Akıl,fikir ihsan etsin.Hoşçakalın
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 26, 2007 8:21

Herkese günaydınn :wink:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen g@rg@mell » Prş Tem 26, 2007 9:09

şelamlarrr...
µZдk dµя yдkıИıмд ßu мεsдfε ﻃεИi ﻃozдя kiмsεLεя yдИдşмдsın yдLИızLık pдyLдşıLмдz, hεяkεsLε kдyИдşıLмдz

Resim
Kullanıcı küçük betizi
g@rg@mell
Üye
Üye

İletiler: 258

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 26, 2007 9:52

merhabaaa... iyi günler herkese :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Cansu| » Prş Tem 26, 2007 10:20

valla selam veren kaçıyoo bi sohbet kuramadık yaa :twisted:

Türk-Kan abla günaydın nasılsınn :wink:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 26, 2007 12:19

SeLaMMM 8)

hayırlı günler millettt
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 26, 2007 12:21

cansu, cok sükür diyelim be canim :) is yeri malum, her an giremiyorum :wink: sen nasilsin?

Efsane_38, aleyküm selam 8) keyifler yerinde mi?

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Kuralsız| » Prş Tem 26, 2007 12:30

Türk-Kan, Eyv. 8) yerinde sayılır abla tşk.

dün aniden çıktım kusura bakma , arkadaslar eve gelip çağırınca bişey var zannettim bilg. kopmle kapatıp çıktım hemen :D

sende iyisindir inş. abla :r
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Türk-Kan » Prş Tem 26, 2007 12:47

Efsane_38, estagfurullah kardesim, sorun degil :D ben de iyiyim cok sükür.. :r

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Pınar » Prş Tem 26, 2007 12:52

herkese merhabalar nasılsınız bugün ?
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x