Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen A1 » Cmt Ağu 04, 2007 13:23

mesajı editleyen bi imza bıraksaydın :?:
Kullanıcı küçük betizi
A1
Üye
Üye

İletiler: 40

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ağu 04, 2007 13:24

A1, akillisin, anlarsin diye düsündüm!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Reisimiz » Cmt Ağu 04, 2007 13:26

Merhaba Turk-Kan Abla 8)
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen A1 » Cmt Ağu 04, 2007 13:28

Türk-Kan, akıllı olduğumu nickimden bile anlamışsın gerisini sen tahmin et. zaten anladıydım bunu yapsa yapsa türk-kan yapar dedim ama emin olmak istedim...iyide ben orda kötü bişey yazmadım ki?

* Kişiliğe saldırmak
* Tartışma çıkarmak
* Art arda mesaj yollamak
* Ahlâksız cümleler kurmak
* Siyasi parti propagandası yapmak
* Başka bir sitenin reklâmını yapmak

hangisini yanlış yapmışım...

söyle.eğer ben haklıysam mesajımı yerine koy :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
A1
Üye
Üye

İletiler: 40

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ağu 04, 2007 13:32

mesajina Allah rahmet eylesin! site yöneticilerini kücük düsürmeye kalkma derim. mesajlarina dikkat et. site kuracagim diye reklamini git baska yerde yap! seninle kararlarimi tartismam!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Efe » Cmt Ağu 04, 2007 13:38

Burası çocuk parkı değil oyun oynamak için istiyosanız adresler belli o hudutların dışına çıkmayın.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 05, 2007 0:58

Iyi geceler güzel sitemizin güzel insanlari, herkese Allah rahatlik versin :) :gulegule:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzr Ağu 05, 2007 1:00

Türk-Kan yazdı:Iyi geceler güzel sitemizin güzel insanlari, herkese Allah rahatlik versin :) :gulegule:

İyi geceler ablam, Allah rahatlık versin inşallah. :) :MHM:

Ben de çıkacam birazdan... Şimdiden herkese günaydın, hayırlı pazarlar. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 05, 2007 11:03

merhaba arkadaşlar :D nasılsınız
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Reisimiz » Pzr Ağu 05, 2007 11:38

selamlar
Kullanıcı küçük betizi
Reisimiz
Üye
Üye

İletiler: 125

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 05, 2007 15:14

iyi pazarlar herkese :) kimse var mi..? :roll:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzr Ağu 05, 2007 15:26

Türk-Kan, var, şimdilik. :) Ama sen yoksun. :MHM: Sana da iyi pazarlar. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 05, 2007 15:36

Panzehir, varim yahu :;: nasilsin? cok kalmamissin gece, sevindim :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Pzr Ağu 05, 2007 15:47

Türk-Kan, fazla kalmadım azıcık da şimdiye bıraktım. :) Sözünden çıkamadım. :r Kuzeni düğüne gönderdim de şuan boş yine. :) Ben idare ederdim, seni gördüm daha iyi oldum, herzamanki gibi. :MHM: Sen nasılsın? Hani, Gül abla yok piyasa da. :twisted: Fal baktıracam ona ben, hele bir görüşelim. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Ağu 05, 2007 16:02

Panzehir, uzun uyudum bugün, ben uyandigimda o "sekerleme" yapiyordu, ama gelicek birazdan :mrgreen: baktiririz tabii :r ben de isterim belki :mrgreen: ben de seni görünce cok iyi oluyorum, biliyorsun :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x