Umumi Muhabbed

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Prş Ağu 16, 2007 16:57

arkadaşlar hepinize merhaba 3-4 gündür aranızda yoktum sizleri de çok özledim dedemin rahatsızlanması sebebiyle bu süre zarfında oradaydım.İnallah 2-3 gün içerisinde döneceğim o zamana kadar kendinize iyi bakın pb ailesi, :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen creative » Cum Ağu 17, 2007 8:46

bekliyoruz Semih R.Cabalar, :D
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Ağu 17, 2007 9:51

SeLaMMM 8)

günaydın milletttt
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen creative » Cum Ağu 17, 2007 10:32

aleyküm selam Efsane_38, nasılsın
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen KaRaÇoCuK » Cum Ağu 17, 2007 10:44

Selam brolar kimse yokmu :D
Kullanıcı küçük betizi
KaRaÇoCuK
Üye
Üye

İletiler: 36

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 17, 2007 10:49

herkese merhaba ve hayirli Cuma'lar :D

KaRaÇoCuK, hos gelmissin :) nasilsin görmeyeli?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen KaRaÇoCuK » Cum Ağu 17, 2007 10:53

Türk-Kan, iyidir ablacım sen nasılsın nasıl gidiyo eskisi gibi ortamlara takılamıyoruz ama artık takılıcaz inş :D askerliği bekliyoruz :evil: bekliyene kadarda işte artık böyle oylanacazz :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
KaRaÇoCuK
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 17, 2007 11:00

KaRaÇoCuK, cok sükür ben de iyiyim canim... hadi hayirlisi, askerlerimiz gitgide cogaliyor. Allah hepsini korusun :| takil vallahi, cok güzel olur, özledik :D
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen KaRaÇoCuK » Cum Ağu 17, 2007 11:02

Türk-Kan, Bende özledim walla çok sıkıldım ya başka kim gittiki askere :D
Kullanıcı küçük betizi
KaRaÇoCuK
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 17, 2007 11:12

KaRaÇoCuK, Mehmet (Savci_33) hala askerde, Serkan askerde, bekleyen kardeslerimiz de var.. :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen KaRaÇoCuK » Cum Ağu 17, 2007 11:13

Türk-Kan, Serkan derken ? tanıyamadım barış nerde odamı askere gittti :D
Kullanıcı küçük betizi
KaRaÇoCuK
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 17, 2007 11:15

KaRaÇoCuK, srknkryzgn :mrgreen: hayir Baris buralarda, tatil havasini atamadi henüz üzerinden :mrgreen:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Ağu 17, 2007 11:18

k4rTal, Eyv. kardesim iyiyim çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli 8)

KaRaÇoCuK, a.selam hoş geldin
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen KaRaÇoCuK » Cum Ağu 17, 2007 11:18

Türk-Kan, hee tamam jeton şimdi düştü :mrgreen: walla ne yalan söyliyim ben gitmek istemiyorum askere :roll:

Eyw kardeş hoşbul efsane :D
Kullanıcı küçük betizi
KaRaÇoCuK
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ağu 17, 2007 11:29

Efsane_38, hos gelmisssin kardesim. nasilsin, keyifler yerindedir insallah :r

KaRaÇoCuK, yasananlari gördükce seni anlamiyor degilim :| ama herseye ragmen vatan borcu :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x