Umumi Muhabbet

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Eki 06, 2007 14:48

Gilda, iyi olmana sevindim abla :) hem de çok :mrgreen:

CESSA,tşk. dünkünden farkım : bugün grip olmuşum :mrgreen: :)

Stratejist, :r

Türk_kan, siz buralara uğrarmıydınız yaa :twisted: şaka bi yana özlettin kendini abla :) bi daha olmasın böyle :D

hoş geldin :wink:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen CessA » Cmt Eki 06, 2007 14:50

| Kuralsız |, geçmiş olsun iftarda bi nane limon ikram ederiz bişeyin kalmaz :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Egeli » Cmt Eki 06, 2007 14:50

| Kuralsız |, geçmiş olsun...
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Eki 06, 2007 14:54

CESSA, tşk. :) sen yapacaksan bişeyim kalmaz :oops: :kikirik:

Egeli, Eyvallah sağolasın :) üstünüzden uzak .. bu grip çok kötü bişey :twisted: :)
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 06, 2007 14:57

CESSA, Egeli, | Kuralsız |, hos buldum :r iyiyim cok sükür, sizde de keyifler yerinde gördügüm kadari ile :)

| Kuralsız |, gecmis olsun kardesim :? ama bak iftardan sonra nane limonunda geliyor, birseycigin kalmaz insallah :)

Agir misafirim var, o yüzden pek fazla giremiyorum bu aralar arkadaslar.. bilenler bilir, Sema :) hepinize cok selami var 8)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Cmt Eki 06, 2007 14:59

valla her an üstümüze konabilir...yurtta odanın camı kırık 3 haftadır,Rabbim koruyor bizleri :D

Müdür-Uyuyor
Memur-Burnunu karıştırıyor
Güvenlik-İddaa oynuyor
Camcı-Cam kırıyor :twisted:

Öğrenci-Hastalanıyor
Doktor-Bayram ediyor
Eczane-Para kazanıyor
Eczacı çocuğu-Converse giyiyor

Kazanan;ABD...olayı nasıl ABD'ye bağladım :P

Acaba rüzgarı ABD mi çıkarttı? :roll:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen CessA » Cmt Eki 06, 2007 15:04

| Kuralsız |, o zaman ben yaparım tabi :)

Türk-Kan, sağolasın ya seni gördüm daha iyi oldum gerçekten :) sen de ne var ne yok ? nasıl gidiyo hayat ? .)

gılda nereye kayboldunn :)

Egeli, her taşın altından çıkıyo bu ABD zaten :D
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Eki 06, 2007 15:04

Türk-Kan, tşk. ederim abla :) iyileşicem inş. biz ne mikroplar devirdik :twisted:

Aleyküm Selam Akrep967'ye bizden de çokkk selam söyle abla , bi ara gelirse ağırlamaktan şeref duyarız 8)

Egeli, :D

Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletigönderen CessA » Cmt Eki 06, 2007 15:07

Türk_kan,kendisini tanımıyorum ama Allahın selamını aldık :) sende selam söyle sağolsun :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 06, 2007 15:11

Egeli, :twisted: :D

CESSA, nolsun iste.. is, ev, hep ayni genelde... Gilda'yi daha cok ararsin, o coktan leylegi havada görmüstür. gezmelerdedir hatun :mrgreen: :twisted: aleyküm selam canim :)

| Kuralsız |, aleyküm selam kardesim, ilettim. o seref bana ait olur diyor 8) mikroplar devir devir bitmiyor Kürsat, durmak yok, yola devam :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Egeli » Cmt Eki 06, 2007 15:12

Bayanlar ve baylar..ben yavaş yavaş izninizi isteyeyim,cümleten iyi günler,kendinize iyi bakın,görüşmek üzere :)
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen CessA » Cmt Eki 06, 2007 15:14

Türk-Kan, demek öyle geziyo demek oh :))))

Egeli, görüşürüz kendine iyi bak sıkma canını :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 06, 2007 15:30

CESSA, evde oturamaz o :mrgreen: :kikirik: sen Mersin'de yasiyormussun :) annem de Mersin'dedir :r

Egeli, bas bas canim :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen CessA » Cmt Eki 06, 2007 15:41

Türk-Kan, nerede :) sende gelirsen görüşürüz :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eki 06, 2007 15:44

CESSA, kisin Erdemli'de, yazin da Soray 1'de :mrgreen: insallah :) ne güzel olur, bana bir tantuni ismarlarsin di miii? :P

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x