Umumi Muhabbet

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 22:20

CESSA, sağolasın. :) Hayat şu sıralar biraz karışık, bayramdan ve sınavların yaklaşıyor olmasından gerek. Gittikçe yaşlanmanın da getirdiği bir stres var aslında. :mrgreen: Bugün bir gün daha yaşlandım da. :| :) Sende durumlar nasıl, ne oldu bankada staj işi? :) Nasıl gidiyor bayram? Topladığın harçlıkları harcamanda yardımcı olabilirim. :mrgreen:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen CessA » Cum Eki 12, 2007 22:24

Panzehir, valla o işe bi iki gün gittim sonra bayramdan sonraya kalsın dedim :D bakalım artık ne olucak acelesi yok :D

bayram çok kalabalık geçiyo valla beş dakka durmuyosun :) topladığım haçlıkların hepsini sana verebilirim tabi :mrgreen:

ama bi şartla harcamalarını ben ayarlıcam :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 22:28

CESSA, hayırlısı olsun, acele etmeye de gerek yok tabi... :) Ne gereği var şeytanla muhattap olamaya değil mi ama... :twisted:

Bakıyorum da bankada iki gün kalmışsın ve buna rağmen işin ayarını çözmüşsün... :twisted: Çok kurnaz gördüm seni, seni... :mrgreen: :twisted: Ben sana paylaşalım diyorum, sen beni cüzdan niyetine kullanmaya çalışıyorsun, bak sen şu işe... :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen CessA » Cum Eki 12, 2007 22:34

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Panzehir, işin ehli olmak lazım tabi
:)

laf aramızda para konusunda kurnazlıkta üstüme yok :mrgreen: yanlış adama sordun onu :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 12, 2007 22:37

iyi bayramlar ülkemin genc ve güzel insanlari :D
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 22:39

CESSA, o zaman olaya bir de şu yönden bakalım. :)

Harçlığını paylaşabilecek ( yani paylaşmaktan kasıt, benim harçlığıma dokunmayacak - ki zaten meteliğe kurşun hatta kalay atıyorum :mrgreen: , kendi harçlığını ortaya koyup, paylaşmayı tercih edebilecek ) bir arkadaşın varsa, buyur et, onunla da iş görüşmesi yapalım. :mrgreen:

İyi bayramlar, yetkimi almak isteyen güzel insan. :twisted: Hoşgeldin, hayırlı geceler. :)

Özne : Güzel insan ( Türkân :twisted: ) Ne de olsa sen bizim özne'mizsin. :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 12, 2007 22:41

Panzehir, iyi aksamlar bayram bayram :zopa: isteyen dogum günü cocugu. :twisted: hos buldum. sIkI pazarliktasin bakiyorum CESSA ile :mrgreen:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen CessA » Cum Eki 12, 2007 22:43

Türk-Kan, hosgeldin iyi aksamlar :) nasılsın

Panzehir, :mrgreen: malesef elimizde şimdilik benden başka kimse yok idare ediceksin artık :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 22:48

Türk-Kan, yahu ben bu sopayı görmekten bıktım sen göstermekten bıkmadın. :mrgreen: :twisted: İçinde uhde kalmaz da isteğine kavuşursun inşallah, ben de rahatlarım sonunda. Gerçi senin elinde imkan vardı ama değerlendirmedin, senin hatan. :twisted: Evet pazarlıktayım ama benden daha sıkı biri çıktı bu sefer karşımdaki... :mrgreen:

CESSA, napalım artık, elindeki ile idare edemeyenin elinde hiçbirşey kalmaz derler, yalnız orta yolu bulmamız lâzım ama.. :| :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen Türk-Kan » Cum Eki 12, 2007 22:51

MHM, sen de benim göz bebegimsin :)
hem, neyin ne zaman kismet olacagini bir tek Allah bilir :wink: sen bence sansini yine de zorlama, hayat bu belli mi olur :twisted: Nasilsin canim, evde annecigin besliyor mu seni? :r

CESSA, hos buldum canim benim :) iyiyim cok sükür... bayramda vatandan uzakta olmanin buruklugu da olsa iyiyim cok sükür. kalbim her an orada :) sen nasilsin canim?

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 22:57

Türk-Kan, gerçi haklısın, orasını Allah bilir. :) Şans, zorlanmak için var ama ben bu zamana kadar cidden zorlamadım... İleriyi görmek o kadar da zor değil aslında... :) O da sağolsun, biraz topladığımı söyleydi, gerçi sana söylediydim, hatırlarsan. :) Seni de fena görmedim, iyisin iyi. :twisted: :)

Bu arada şunu da unutma abla;

Aynı türküyü söylüyorsa yürek, uzaklık felan hikayedir. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen CessA » Cum Eki 12, 2007 23:06

Türk-Kan, iyiyim canım sağolasın :) üzülme canım ya bayram sen nerdeysen orda güzel yaşanır. :)

Panzehir, tamam anlaşalım o zaman :) hepsi senin olsun al al :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 23:10

CESSA, neden biranda vazgeçtin hakkın olan paradan. Ben hakkımdan fazlasını istemiyorum, seninki sen de kalsın, benimki de ben de. Yani benim payım, senin harçlığının %51'i... Ne de olsa erkeğiz. :twisted: :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen CessA » Cum Eki 12, 2007 23:13

Panzehir, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: öldümmmmmm

valla kurnazlık bi yana bende eli açıklıkda var yani bi o kadar da cömerttim :) o yüzden vazgeçtim e bide bayram yani sevindirmek sevapmış (Adminleri :mrgreen: )

:mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Eki 12, 2007 23:20

CESSA, ölme, ölme... :twisted: Seninle daha çokkkk bayramlarda karşılacağız inşallah, payımı sana hibe etmem hani, sevinme. :x :mrgreen: Velhasıl, öldüm diyerek kurtulacağını sanıyorsan, yanıldığını söylemek de benim naçizane görevimdir, bilesin... :twisted: Çok uzattım cümleyi, evet, farkındayım. :| :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk