Umumi Muhabbet

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 22:57

CESSA, soruyu geçiştirmek değilde, konu hakkında muhabbet edip daha da canımın sıkılmasını istemiyorum, ondan olsa gerek. :) Kafayı yemene gerek yok, kafana da tokadan baika şey takma. :twisted: Böyle en afillisinden tak, takıcaksan... :mrgreen:

Tabi dersler de bunaltıyor insanı haliyle... :) Senin senaristlik işi noldu, hadi stajlıktan vazgeçtin, diğer yolda nasıl ilerliyorsun? :twisted:

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Türk-Kan » Cum Kas 09, 2007 23:00

Mehmet.. yazdı:CESSA, doğruyu söylemek gerekirse; biraz sinirli, biraz gergin, epey düşünceli akabinde biraz sıkkın. Sen nasılsın? :)

ben bunu bir yerlerden taniyorum.... :hmm:

iyi aksamlar herkese :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 23:03

Mehmet.., sen de çalışmadığım yerden soruyosun :mrgreen: senaristlik işi bir hevesti geldi geçti peh demiyorum da, öyle bişeyi tekrar yapacak heves bırakmadılar, başka bişey düşünüyoruz onu gerçekeştirirsek ne mutlu bize :) diğer yolu sormuşsun. onu da şöyle söylim acayip yoğun geçiyor.yarın tüm gün ders pazar günü de öyle :( pazartesi ehliyet kursu spor salonu :( yani bu 1 hafta öncesinde evde oturduğum her anın acısı fitil fitil çıkıyo valla :) bi deri bi kemik kalıcam yakında :) sen de daha toka tak diyosun :D

Türk-kaN iyi akşamlar :) hoşgeldin nasılsın ne var ne yok :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Türk-Kan » Cum Kas 09, 2007 23:08

CESSA, "Ne Var Ne Yok" az evvel bitti. Simdi ugras basliyor, yok videoyu kes, formatla, rar dosyasi, yükle :mrgreen: hos buldum, iyiyim canim cok sükür.:) Sen nasilsin? iki cani sIkkIn bulmussunuz birbirinizi :twisted:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 23:09

Türk-Kan, yapım bu, bazen hatırlatıcı cümleler kuruyorum, ondan hatırlıyorsundur. :) Sana da hayırlı akşamlar, hayırlı geceler, nasıl gidiyor, nasılsın abla?

CESSA, yapma, yoksa tokan yok mu? Alalım yahu, lafı bile olmaz... :mrgreen: Spor iyidir hoştur da, kilo almak için mi yapıyorsun? " Bir deri bir kemik kalıcam " demişssin de... :) Senin de gündemin yoğunmuş, atlatırsın sen. :twisted: Herhalde... :roll: :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 23:15

Türk-Kan, bende iyiyim de çok şükür işte can sıkıntısı var :) o da geçer inş :)
bu arada kolay gelsin cnm ya senin işinde zor :)

Mehmet.., toka mı alıcaksın bana :mrgreen: olur tabi isterim doğum güneme hazır olsun :mrgreen: :mrgreen: sporu sağlıklı yaşam için diycem de solandaki hoca tanıdık dediki gel bi yardım et hem de alet falan filan çalış :) iyi dedim bende yani hem ufaktan yardım ediyorum hem de yürüyüştü bisikletti hafta da 3 gün ,günde 2 saat uğraşıyorum işte :) atlatırım diye umuyorum ama bakalım :mrgreen:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen b3rk1n » Cum Kas 09, 2007 23:23

abla iste geldim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
b3rk1n
Üye
Üye

İletiler: 38

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 23:24

CESSA, tamam, sanal alem olduğuna göre sanaldan güzel birşey hediye ederiz. Doğum gününe rastgelirsem... :) Neye yardım edeceksin? :) Aletler paslanmasın diye seni mi kullanacak yoksa salondaki hoca... :twisted: :mrgreen: Kandırmış seni, ona göre, benden demesi... :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 23:24

b3rk1n, hoşgeldin :) naber nasılsın bakalım iyileştin mi biraz :)

Mehmet :) yok daha öncede ordaydım aletlerde ne kadar süre kalınacak ne yapılacak ya da şikayete göre en çok hangi hareketler yapılması gerekir bunların hepsini biliyorum :) yeni gelenler oluyo bazen hoca yok durmaz pek salonda ben yönlendiriyorum :) tanıdık olmasa hoca dediğin doğru da o zaman zaten kanmazdım ben ben de o göz var mı :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 23:34

CESSA, şimdi anlaşıldı. Demekki sen hem Spor Salonu Hocasısın, hem stajyersin hem de senarist... :o Vay be... Çok zenginsin anlaşılan... :twisted: :mrgreen:

Bu arada paylaştığın bayram harçlıkları suyunu çekti, haberin olsun... :twisted:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Kas 09, 2007 23:36

SeLaMMM :artis:

Hayırlı geceler
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 23:38

Mehmet.., benim gönlüm zengin 8)

son yazdığını göremedim ne yazıyo ki acaba :roll: :twisted: :mrgreen:

a.s kuralsız hoşgeldin :) naber nasılsın ? :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 23:43

|Kuralsız|, ve aleyküm selam, hoşgeldin, nasılsın? :)

CESSA, devir değişti, artık gönül zenginliği zenginlik olarak lanse edilmiyor. :twisted: İşine gelmediğini göremiyorsun zaten, hediye tokayı gördün ama değil mi? :twisted: :mrgreen:

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletigönderen CessA » Cum Kas 09, 2007 23:50

Mehmet.., :mrgreen: :mrgreen: ee işini bileceksin işe gitmeyeceksin :mrgreen:

Mehmet.., sohbet çok güzeldi çok teşekkürler herşey için :) moral verdin bana diyebilirim :)

iyi geceler herkese tatlı rüyalar :) Allah'a Emanetsiniz görüşmek üzere :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletigönderen Panzehir » Cum Kas 09, 2007 23:53

CESSA, estağfurullah, sen de sağolasın. Sana da hayırlı geceler, iyi uykular. Tatlı rüyalar... Sen de Allah'a emanet olasın. :)

Gün gelir devran döner
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk