Umumi Muhabbet

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Ram » Prş Ara 06, 2007 16:07

SarhoŞ, güzel olmuş, eline sağlık. :)

Türk-Kan, mirim. :artis: Nasılsın¿? :|
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 06, 2007 16:12

Ram, mirim :artis: iyiyim cok sükür, midemde bir agri var ama artik nerede ise her gün oldugu icin alistim gibi :? Sen nasilsin?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Prş Ara 06, 2007 16:17

Herkese selam...iyisiniz umarım? :)
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 06, 2007 16:24

Egeli, selam Cöl Tilkisi :P seni sormali?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Egeli » Prş Ara 06, 2007 16:26

iyiyim,teşekkür ederim...yarın izmir il birinciliği başlıyor,heyecan var biraz,hazırlanmak için internete gireyim dedim :) özledim sizleri de ayrıca :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 06, 2007 16:36

Egeli, biz de özledik :r simdiden basarilar sana canim. 2023 Dünya Sampiyonasinda adaymsin, ona göre 8)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Egeli » Prş Ara 06, 2007 16:42

inşallah...herşey 2023 için :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Prş Ara 06, 2007 16:42

Türk-Kan, mirim geçmiş olsun. :| Nane-Limon iç, biraz yumuşatır. Eğer yanmaysa, iki yudum süt iç geçer. Tekrar yanarsa, tekrar iç ama fazla içme geçirmiyor. :|

Bende fena halde ağrılar vardı. Dün düzgün yatmamamışım herhalde. Bir ağrı kesici aldım geçirdi hemen. Şimdi iyiyim şükür, videolarla uğraşıyorum. :)

Egeli, nasılsın, ne yapmaktasın¿? Bakıyorum haç takmışsın, tanrı seni korusun o zaman. :papaz:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Egeli » Prş Ara 06, 2007 16:45

iyiyim abi,üstad Bobby Fischer'in maçlarını incelemekteyim...son rötuşlar artık,yarın 18.00 itibariyle turnuva başlıyor...dersleri sorarsan,ellerinden öper :)

TANRI HEPİMİZİ KORUSUN! :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 06, 2007 16:52

Ram, mirim, ne nane limon, ne de süt dinliyor. hatta mide oldugundan da emin degilim. ayrica da is yerindeyim, o dediklerinin hic biri yok :mrgreen: idare ediyorum artik :|

Egeli, :twisted:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen MedceziR » Prş Ara 06, 2007 17:23

Selamın Aleyküm millet, nasılsınız bakalım görmeyeli...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 06, 2007 17:33

MedceziR, ve aleyküm selam kardesim :) cok sükür, ugrasiyoruz iste... Sen nasilsin, sinav hazirliklari nasil gidiyor?

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen MedceziR » Prş Ara 06, 2007 17:42

Çok şükür iyi gidiyor abla, siteye uğrayım biraz stres atayım dedim. Siz nasılsınız...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Ara 06, 2007 17:45

MedceziR, iyi yapmissin :D yeni cicilerimizi begendin mi? :P biraktigin gibiyiz valla, is, güc, sitemiz derken, gecip gidiyor zaman :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen MedceziR » Prş Ara 06, 2007 17:48

Yeni ciciler çok güzel olmuş, site baya bi değişim sürecine giriyor galiba...
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

ÖncekiSonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk